top

Sankt hans aften

Onsdag aften den 23. juni

Denne Sankt Hans aften har vi ud over vores a la carte kort taget vores "Kroen rundt menu", pimpet den lidt og skruet lidt ekstra op for blusset

-

A la carte kortet ses under restaurant - aften 

Sankt Hans menuen serveres i 4 serveringer og man vil få 10 anretninger til bare 549,-

Der er naturligvis mulighed for lækre drinks og snacks inden maden. 

-

1. servering

Stenbiderrogn - mandel & citronblinis - Creme fraiche 48% - syltet rødløg

Asparges - ramsløgshollandaise - håndpillede rejer - malt

Let røget lakserilette - friskost - syltet tomat

Rørt tatar - purløgsemulsion - kartoffel confit - kartoffelchips - syrlig agurk

-

2. Servering

Surf n´ turf - hummerhale - krondyrs carpaccio - svampe - syltede bøgehatte - ørrerogn - hummeremulsion - hasselnødder

-

3. Servering

Iberico Presa - Grillet sortfodsgris - fermenteret hvidløgspure - trøffelsauce

SERVERES TIL ALLE HOVEDRETTER PÅ MIDTEN AF BORDET

Økologisk spidskål - æble - agurk - grønne asparges - hasselnødssauce

Knuste kartofler - friskost - citron & masser af krydderurter.

Grillede hvide asparges - brunet smør - Vesterhavsost - saltede mandler

-

4. Servering

Kroens rødgrød - krystalliseret hvid chokolade - creme double skilt med jernurtsolie - tørret jernurt

-

Ankomst mellem 17.00 - 21.00

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Frokost a la carte

Nyfortolkede danske klassikere — spændende nyt nordisk smørebrød

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?