top

Sankt hans aften

Tirsdag den 23. juni

Overdådig grillbuffet 349,-

På grillen

Grillet jomfruhummer med hvidløgs smør

Grillet kæmpe rejer i hvidløg & chili

Grillet unghanebryst med timian og citron

Landtidsstegt oksecuvette i brunet smør & timian

Dampet laks med fennikel, citron & urter

De kolde skaldyr

Røgede pil selv-rejer

Kogte krabbekløer i dild vinaigrette

Krebs i citron & dild

Blåmuslinger i sennepsdressing

  Dyppe stationen

Aioli med kartoffel & persille

Estragonmayonnaise

Pimentcrème

Citroncrème

Urte creme fraiche

Tilbehøret

Cremet kartoffelsalat med trøffel og purløg

Tomatsalat med friske og syltede cherry tomater, feta & basilikum

Jordbær & aspargessalat med rødløg, balsamico & kørvel

Maltbrød med solsikkekerner & smør pisket med kærnemælk

Dessert

Rødgrød med fløde:

Jordbær & rabarbergrød – hvid chokolademousse – saltet citron – krystalliseret hvid chokolade

 

Ankomst mellem 17.30 - 20,00 - Restauranten lukker kl. 23.00

I tilfælde af dårligt vejr grilles der i køkkenet og sættes frem på buffeten

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Frokost a la carte

Nyfortolkede danske klassikere — spændende nyt nordisk smørebrød

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?