top

Aften a la carte

Om aftenen skruer op for blusset og ambitionerne — Men skal ikke glemme hyggen

Aftenmenu - 17.30 - 21.00

  English menu - scroll down 
 

Små lækkerier inden middagen

Æbleskive med foie gras - ribsgele & eddike

Frisk østers - hasselnøddevinaigrette & citrontimian olie

Tørret skinke - kvædechutney med chili

Puffet grisebasse & dyppelse

Ølpølse & dyppelse

35,- pr. snack

-

Alle retter serveres i forret størrelse — Vi anbefaler 3-4 retter - 125,- pr ret

Brændt & gravad helleflynder - æble - syltet græskar - østers- & peberrodssauce - puffede græskarkerner

Tartar - skåret tatar rørt med æggeblommer - sennep - brandy - hasselnød - kørvel & estragon - panko tuille

Jordskokkebouillon med kamille - friteret jordskok - jordskokkecreme - saltet karamel - syltet bøgehatte - røde urter

Glaseret oksespidsbryst - rødbede - grønkål - brunet smør - gnalling - syre

And & rødkål - sprængt andebryst - sprød rødkål - høbagt selleri - andebouillon - appelsin - hasselnød

3 slags Unika oste serveret med sødt og sprødt

Friteret camembert - solbær - smørristet maltbrød

Æbletærte - mørdejstærte - æblecreme - æblebånd - kardemomme & karamel is

"Risalamande" - hvid chokolademousse vendt i risengrød - kirsebærsorbet - brændte mandler - tørret jernurt

3 stykker sødt til kaffen 45,-

-

Tilvalg

Stegt Foie gras 55,-

Friskrevet sort trøffel 55,-

Kartoffel kompot 30,-

Grøn salat 30,-

-

4 retters menu

Helleflynder - Jordskokkebouillon - And - Risalamande

Ved denne menu kan tartar vælges som en 5. ret +50,-

(Der kan ikke byttes ud i menuen 445,-

-

Retter i hovedret størrelse

Smørstegt sandart - risotto på fiskebouillon - stegt & frisk kål - gedeost - saltet citron - karse 250,-

Ribeye af kornfordret okse 250g. smørstegt med hvidløg og timian - bearnaise - fritter - laubærsalt - brændt gulerod 250,-

-

Til vores små venner

  Børnebøf eller rødspættefilet - fritter - ketchup 95,-

Spaghetti - kødsovs 95,-

2 kugler is 65,-

-

Evening menu 17.30 - 21.00

Snacks  before dinner

Dried ham - qunince chutney with chili

Fresh oysters - hazelnut vinaigrette & lemon thyme oil

Danish doughnut with foie gras - redcurrant jelly & vinegar

Pork crackling & dip

Beer sausage & dip
35,- pr snack

-

 All dishes are served in starter sizes. We recomend 3-4 serverings 125,- pr dish
Burnt & gravad halibut - apple - pickled pumpkin - oyster- & horseradish sauce - puffed pumpkin seeds

Jerusalem artichoke bouillon with camomile - fried jerusalem artichoke - jerusalem artichoke creme - red herbs

Tartare - carved tartare turned with eggyolks - mustard - brandy - hazelnut - chervil & tarragon - pango tuille

Glazed ox brisket - beetroot - curly kale - brown butter - the Danish cheese "gnalling" - oxalis

Duck & red cabbage - corned duck - crispy red cabbage - haybaked celery - bouillin on duck - oranges - hazelnut

3 kinds of Unika cheeses served with something sweet and something crispy

Deep fried Camembert - blackcurrant creme - butter roasted malt bread"

Risalamande" - white chocolate mousse turned in Danish rice pudding - cherry sorbet - burnt sugar almonds - dried verbena

Applepie - shortcrust pastry - apple - ribbons of apple - cardemomme & caramel ice cream

3 sweets for the coffee 45,-

-

Addings

  Fried foie gras 55,-

Fresh black truffles 55,-

Potato compote 30,-

Green salad 30,-

-

4 course menu

Halibut - Jerusalem artichoke - Duck - Risalamande 445,-

Adding of ox tartare, as a fifth dish +50,-

 The menu can´t be changed)

- 

Main dishes

Butter roasted xander - risotto on fish bouillon - fried and crispy kale - goat's cheese - salted lemon - cress 250,-

Ribeye of ox 250g. roasted in butter with garlic and thyme - fries - bearnaise sauce - brunt carrot 250,

  -

For our little friends

Children steak or fish filet - fries - ketchup 95,-
Spaghetti with meat sauce 95,-
2 scopes of ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Søndagsfrokost

Hver søndag fra kl. 11.30 til 16.00 — serverer vi Strandmøllekroens store frokostbord.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkede danske klassikere — spændende smørrebrød, frisk fisk og møre bøffer.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?