top

Aften a la carte

Nyd udsigten over det fantastiske Øresund

Aftenservering 17.30 - 21.00 - restauranten lukker 23.00

 English menu - scroll down

-

Kroen rundt menuen: 395,-

5 snacks af køkkenchefens valg

Muslinger - safran - fennikel - syrlige urter - muslingesuppe skilt med urteolie

Rosa stegt ibirico gris – æble & brunet smørsauce – brændt broccoli – saltede mandler

Hindbær - mazarin - skovmærke

Menuen skal vælges af hele bordet

Tilføj 4 glas vinmenu. Pr. person 295,-

-

Det, man kunne drikke bobler til

Franske østers au naturel 25,- stykket

... med rødvin vinaigrette +5,-

Torske brandade med sesam 50,-

Rosmarinbagte store oliven & saltet nødder 35,-

Baerii caviar (15 g) - Limoncello 195,-

Landskinke med cornichon og kvædekompot 45,-

Puffet laurbær flæskesvær med fermenteret hvidløgs emulsion 45,-

Lakserilette med sure æbler 55,-

Rørt tatar med ristede græskarkerner 55,-

Friterede hummerkugle med spinat og rød løber 65,-

Foie gras terrin med kalvekæbe, syltede rødløg og sprødt 45,-

-

Det, man kan starte med til

Muslinger 125,-

Muslinger - urteolie - syrlige urter - fennikel - safran - kraftig muslingsuppe

Regnbueørred, asparges & lækkerier 125,-

Regnbueørred – asparges – ærtepuré – purløg & Vesterhavssauce

Krondyr & glaskål 125,-

Krondyrsfilet i timian og hyldeblomst - syltet glaskål - rygeost - dehydreret æggeblomme - skovsyrer

-

Det, vi tager lige midt imellem

Havtaskekæber, tang & mere fra havet 215,-

Spinat risotto – dampet havtaske kæber – syltet tang – tørret torsk

Glad grisebasse med broccoli 215,-

Rosa stegt ibirico gris – brændt broccoli – saltede mandler – æble & brunet smørsauce

Bøf med det eneste rigtige tilbehør 265,-

250 g rib eye steak – ramsløgs bearnaisesauce – pommes fritter – syltede rødløg – løgkompot – brombærsauce

-

Sides

Stegt Foie gras 55,-

Friskrevet sort trøffel 55,-

-

Det, man slutter af med

Cremet chokolade & havtorn 95,-

Gateau Marcel - sure chokolade grene - havtornstøv - nøddecrumble - jernurt - havtornsorbet 95,-

Hindbær & mazarin & skovmærke 95,-

Mushi hindbær mazarinkage - skovmærke - mascarponecreme - hindbær - hindbærsauce - grillet citron gel - hindbærsorbet 

Oste elskeren 125,-

3 slags Unika oste salt - sødt - sprødt

Camembert i fritten 95,-

Friteret camembert - solbærkompot - smørristet maltbrød

Sødt til kaffen 55,-

-

Til vores små venner

   Rødspættefilet - fritter - ketchup 95,-

Spaghetti - kødsovs 95,-

2 kugler vaniljeis 65,-

-

Evening menu 17.30 - 21.00 - the restaurant close at 23.00

The Inn menu: 395,-

5 snacks of the chefs choice

Mussels - herb oil - fennel - saffron - mussel soup

Rosa ibirico pork – apple & brown butter sauce – burnt broccoli – salted almonds

Mazarin cake & raspberry & woodruff

Fixed menu is served to the entire table

Add 4 glas wine menu. Per. person 295,-

-

Snacks

 French oysters au naturel 25,-/a piece

... with red wine vinaigrette +5,-

Cod brandade with sesame seeds 50,-

Rosemary baked olives & salted nuts 55,-

Baerii caviar (15 g) - Limoncello 195,-

Country ham with cornichon & quince compote 45,-

Pork crackling with bay leaves & fermented garlic emulsion 45,-

Salmon with sour apples 55,-

Steak tartare with toasted pumpkin seeds 55,-

Fried lobster roll with spinach & the Danish cheese rød løber 65,-

Foie gras terrine with pickled red onion & something crispy 45,-

-

That, which you can start with

Mussels 125,-

Mussels - herb oil - fennel - saffron - mussel soup

Rainbow trout, asparagus & deliciousness 125,-

Rainbow trout – asparagus – purée of green peas – chives & a sauce made with the Danish cheese vesterhavsost

Red deer & cabage 125,-

Filet of red deer in thyme and elderflower - pickled cabbage - smoked cheese - dehydrated egg yolk - sorrel

-

That, which you choose between

Monkfish jaws, seaweed & more from the sea 215,-

Spinach risotto – kumbu steamed monkfish jaws pickled seaweed – dried cod

Piglet with broccoli 215,-

Rosa ibirico pork – apple & brown butter sauce – burnt broccoli – salted almonds

Steak with all the right addings 265,-

250 g rib eye steak – béarnaise sauce – pommes frites – pickled red onion – onion compote - ramson

-

Addings

   Fried foie gras 55,-

Fresh black truffles 55,-

-

For the sweet tooth

Creamy chocolate & buckthorn 95,-

Gateau Marcel - sour chocolate branches - buckthron dust - haselnut crumble - buckthorn sorbet

Mazarin & raspberry 95,-

Mushi raspberry & mazarin cake - mascarpone cream - raspberry - raspberry sauce - grilled lemon jelly - raspberry sorbet - woodruff

The cheese lover 125,-

3 kinds of Unika cheese - salt - sweet - crispy

Camembert frit 95,-

Fried camembert - blackcurrant compote – butter roasted maltbread

-

For our small friends

Fish filet - fries - ketchup 95,-

Spaghetti with meat sauce 95,-

2 scopes of ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Søndagsfrokost

Hver søndag fra 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store frokostbuffet.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød


Læs mere

Vinkort

Stort verdens dækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores 2 flotte vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?