top

Aften a la carte

Mens du nyder udsigten over fantastiske Øresund

Snacks: (serveres til hele bordet)

99,- 

Friteret hummer hapser med rød løber & saltet citron samt urtedyp

Saltede nødder & grillede oliven

Skiver af Sashi oksemørbrad med trøffel, æggeblommecreme & boghvedekerner

-

 Foretter:

Tynde skiver af brændt tun – avocado – syrlig æblesauce - ristede boghvedekerner – friteret kapers – karse 119,-

Jomfruhummer & kondyrtatar – hummeremulsion – svampe – purløgsolie - hasselnødder - ørredrogn – estragon 119,-

Paneret & friteret foie gras – syltet pærer – pærer & cognac sauce - smørstegt briochebrød syrlige urter 119,-

-

 Hovedretter:

Grillet oksemørbrad – oksekæbe & trøffel ragout – Trøffel sauce 255,-

Smør porcheret pighvar – røget & dehydreret laks – sauce verde 255,-

Langtidsstegt & grillet sortfods nakke – røget & dehydreret svinehjerte – pebernaise 255,-

Vegansk - grønkål - blomkål - kartofler - gærflager - løgglace 199,-

-

Alt ganituren serveres til alle hovedretter på midten af bordet som sharefood

Brændt spidskål - gramulata - hasselnød - brunet smør

Auberginecreme - gedeost

Salat på jordskok - æble - solsikkekerner - purløg

-

Søde sager og ost:

Æblekage - vaniljecreme - havreknas - mælkeskum - jernurt 79,-

 Chokoladekage - brændt hvid chokolademousse - is  - knas 79,-

3 Arla Unika oste - surt - sødt - sprødt - salt 125,-

Sødt til kaffen 55,-

-

Til vores små venner

Børnetapas - kyllingespyd - frikadelle - kartofler - grøntsagsstænger - hummus 89,-

Rødspættefilet - kartofler - grøntsagsstænger - hummus 89,-

-

English Menu

17.30 - 21.00 - The restaurant closes at 23.00

A la carte is served on thusday, wednesday, thursday and saturday

Friday evening we serve our famous seafood buffet 399,-

-

Starters

Salt-baked beets – crudite – goat cheese – honey & thyme vinaigrette – crispy rye  125,-

Juniper smoked scallops – cauliflower as pure, pickled & raw – dill oil – almonds – burned garlic sauce 125,-

Thin slices of ox tenderloin - truffle mayo - salted lemon - hasselnut - "Gammelknas" - fresh herbs 125,-

-

Main courses

Choose between:

Milk poached monkfish jaws - mussels & buttermilk sauce 235,-

Pheasant – thyme – blackberry sauce 255,-

 Slowcooked ox tenderloin – bearnaise sauce 255,-

 Grilled iberico presa – fermented garlic - truffle sauce 255,-

 Creamy risotto turned with mushrooms - “Vesterhavsost” - herbs 195,-

(Can be made vegan)

Served with all the main courses, in the middle of the table

Crushed potatoes – mascarpone - lemon - herbs

Texture of Jerusalem artichokes – cream – crispy - baked

Burnt carrots – tarragon – saltet lemon – Vesterhavs cheese

-

Sides

Grilled 1/2 lobstertail 89,-

Pan fried Foie gras 59,-

Truffle 59,-

-

  Desserts

Passion fruit fromage – vanilla – passion coulis – oats crumble – passion sorbet  95,-

Apple compote – marzipan crunch – caramel – milk foam 95,-

3 kinds of cheeses from Unika - salt - sweet - sour - crips 95,-

3 sweets for the coffee 55,-

-

For our small friends

Filet of place - fried potatoes - ketchup 95,-

Meat balls - fried potatoes - ketchup 95,-

Vanilla ice cream 65,-
 

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Weekendbordet

Hver lørdag og søndag fra 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store Weekendbord.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød

Læs mere

Vinkort

Stort verdens dækkende vinkort — se hvad vores Sommelier gemmer i vores 2 flotte vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?