top

Aften a la carte

Mens du nyder udsigten over fantastiske Øresund

Aftenservering ankomst 17.30 - 21.00 - restauranten lukker 23.00

Om aftenen tirsdag, onsdag, torsdag & lørdag er der a la carte

Fredag aften er der vores store fisk og skaldyrsbuffet 349,-

Forretter 125,-

"Rejecocktail" - Saftige rejer vendt i citron – 1000 øer – grillet hjerte salat – grønne asparges - syltede cherry tomater - ørredrogn i citronsaft - dildstøv

Jordbær & asparges – balsamicovinaigrette – syltede løg – gammelkans - mandler – purløgsmayo

Rørt torskeriette - urter – feld salat – syltet cherry tomat – rygeost – bronzefennikel

Svinekæbe & fois gras terrin – sure æbler – hasselnødder – trøffelemulsion - estragon

-

Hovedret:

Vælg mellem:

Stegt portobellosvamp fyldt med kikrærter - ramsløg & cashewnødder 195,-

Stegt laks - muslinge & safranveloute 225,-

Grillet sortfods gris - Iberico pluma glaceret med røget BBQ 255,-

Lammekrone - rosmarinsauce 295,-

250 g oksemørbrad - bearnaisesauce 255,-


Serveres til alle hovedretter på midten af bordet:

Grillede gulerødder i brunet smør & estragon

Stegte kartofler vendt i urter

Urtecreme med fermenteret hvidløg

Blomkålsgratin med forårs løg, spidskål & sennep

Smør stegte grønne asparges vendt i citron & rosmarin

-

Sides

Stegt Foie gras 55,-

-

  Desserter

Cremet koldskålfromage smagt til med jordbær – jordbær vendt i mynte & Ameretto – mandler 95,-

Kroens rødgrød - jordbær - hvid chokoladefløde - brændt hvid chokolade - jernurt 95,-

3 slags oste fra Arla unika - salt - sødt - surt - sprødt 125,-

Sødt til kaffen 55,-

-

Til vores små venner

   Rødspættefilet - stegte kartofler - ketchup 95,-

Frikadelle - stegte kartofler - ketchup 95,-

2 kugler vaniljeis 65,-

-

English

17.30 - 21.00 - The restaurant closes at 23.00

A la carte is served on thusday, wednesday, thursday and saturday

Friday evening we serve our famous seafood buffet 349,-

Starters 125,-

"Shrimp cocktail" - thousand islands - grilled lettuce - green asparagus - pickled tomatoes - trout roe in lemon juice - herb dust

Strawberry and asparagus – balsamico vinaigrette – pickled onions - Unika cheese - almonds – chives cream

Smoked salmon salad - herbs - salad - pickled tomato salad - smoked cheese – bronze fennel

Pig jaw and Foie gras terrin – sour apples - hazelnut - truffle emulsion - tarragon

-

Main courses

Choose between:

Fried portobello mushrooms stuffed with chckpeas - ramsons - cashew nuts 195,-

White wine steamed salmon  - mussel and safran sauce 225,-

Grilled Iberico pluma glaceret med røget BBQ 255,-

Rack of lamb - rosemary sauce 295,-

Beef tenderloin - bearnaise sauce 255,-


Served with all the main courses, in the middle of the table

Grilled carrots in butter and tarragon

Fried potatoes with herbs

Herb creme with fermented garlic

Cauliflower gratin with spring onions, cabbage and mustard

Butter roasted green asparagus

-

Sides

Pan fried Foie gras 55,-

-

  Desserter

Creamy buttermilk fromage with strawberry  – strawberries - spearmint - Ameretto – almonds 95,-

Pan cakes – vanilla ice cream – chocolate flakes – almonds – rhubarb compote 95,-

Rhubarb compote - vanilla cream - oat crumble - herb dust 95,-

3 kinds of cheeses from Arla Unika - salt - sweet - sour - crips 125,-

3 sweets for the coffee 55,-

-

For our small freinds

Filet of place - fried potatoes - ketchup 95,-

Meat balls - fried potatoes - ketchup 95,-

2 scoops of vanilla ice cream 65,-
 

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Weekendbordet

Hver lørdag og søndag fra 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store Weekendbord.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød

Læs mere

Vinkort

Stort verdens dækkende vinkort — se hvad vores Sommelier gemmer i vores 2 flotte vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?