top

Aften a la carte

Mens du nyder udsigten over fantastiske Øresund

Aftenservering ankomst 17.30 - 21.00 - restauranten lukker 23.00

Om aftenen tirsdag, onsdag, torsdag & lørdag er der a la carte

Fredag aften er der vores store fisk og skaldyrsbuffet 399,-

-

Forretter 125,-

Hindbærgravet laks – friske hindbær – dehydreret hindbær – fennikel crudité - rygeostcreme - strandens urter

Havtorn ceviche af torsk – ærtecreme  – radiser – sprød rug – ramsløgsskapers  – ærteskud

Tynde skiver af rå oksemørbrad vendt i urter – trøffelemulsion – saltet citron – hasselnødder – gammelknas – urtesalat

-

Hovedret:

Vælg mellem:

Mælkepocheret havtaskekæber – kærnemælk & muslingesauce  235,-

Farseret fasanbryst - timian - brombærsauce 255,-

Langtidsstegt oksemørbrad - bearnaise sauce 255,-

Grillet Iberico presa fermenteret hvidløg - trøffelsauce 255,-

Cremet risotto vendt med svampe - Vesterhavsost - urter 195,-
(Kan laves vegansk)

Serveres til alle hovedretter på midten af bordet

Knuste kartofler – mascarpone - urter - smør 

Jordskokcreme – bagte jordskokker – jordskokchips

Brændt gulerødder – estragon – saltet citron – Vesterhavsost

-

Sides

Grillet 1/2 hummerhale 89,-
Stegt Foie gras 59,-
Revet trøffel 59,-

-

  Desserter

Rødgrød på sommerens bær - friske bær - fløde 50% - krystalliseret hvid chokolade - sødskærm 95,-

Æblekompot – marcipanknas – citron gel – karamel – jernurt – mælkeskum 95,-

3 slags oste fra Unika - salt - sødt - surt - sprødt 125,-

3 stykker sødt til kaffen 55,-

-

Til vores små venner

   Rødspættefilet - stegte kartofler - ketchup 95,-

Frikadelle - stegte kartofler - ketchup 95,-

Vaniljeis 65,-

-

English

17.30 - 21.00 - The restaurant closes at 23.00

A la carte is served on thusday, wednesday, thursday and saturday

Friday evening we serve our famous seafood buffet 399,-

-

Starters

Raspberry cured salmon - fresh raspberries - fennel crudité - smoked cheese - herb 125,-

Buckthorn ceviche of cod - pea puree - radish - crispy rye - ramson capers - pea shoots 125,-

Thin slices of ox tenderloin - truffle mayo - salted lemon - hasselnut - "Gammelknas" - fresh herbs 125,-

-

Main courses

Choose between:

Milk poached monkfish jaws - mussels & buttermilk sauce 235,-

Pheasant – thyme – blackberry sauce 255,-

 Slowcooked ox tenderloin – bearnaise sauce 255,-

 Grilled iberico presa – fermented garlic - truffle sauce 255,-

 Creamy risotto turned with mushrooms - “Vesterhavsost” - herbs 195,-

(Can be made vegan)

Served with all the main courses, in the middle of the table

Crushed potatoes – mascarpone - lemon - herbs

Texture of Jerusalem artichokes – cream – crispy - baked

Burnt carrots – tarragon – saltet lemon – Vesterhavs cheese

-

Sides

Grilled 1/2 lobstertail 89,-

Pan fried Foie gras 59,-

Truffle 59,-

-

  Desserts

Stewed red summer fruits - fresh berries - double cream 50 % - white chocolate - salted lemon 95,-

Apple compote – marzipan crunch – caramel – milk foam 95,-

3 kinds of cheeses from Unika - salt - sweet - sour - crips 95,-

3 sweets for the coffee 55,-

-

For our small friends

Filet of place - fried potatoes - ketchup 95,-

Meat balls - fried potatoes - ketchup 95,-

Vanilla ice cream 65,-
 

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Weekendbordet

Hver lørdag og søndag fra 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store Weekendbord.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød

Læs mere

Vinkort

Stort verdens dækkende vinkort — se hvad vores Sommelier gemmer i vores 2 flotte vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?