top

Aften a la carte

Mens du nyder udsigten over fantastiske Øresund

Aftenservering ankomst 17.30 - 21.00 - restauranten lukker 23.00

Om aftenen tirsdag, onsdag, torsdag & lørdag er der a la carte
-

Kroen rundt menuen: 395,-

Første servering

Nogle tager det tungt, andre tarteletter
Rejecocktail anno 2020
Tatar med kål på
(serveres som sharefood ved bordet)

Anden servering

"Stegt flæsk & persillesovs møder skør kok"

Tredje servering

Æblegrød kogt med portvin - mælkeskum - vaniljecreme - havreknas - ribsgele - jernurt

(Menuen skal vælges af hele bordet)

Tilføj 3 glas vinmenu. Pr. person 245,-

-

Aften a la carte

Foretter

Nogle tager det tungt, andre tarteletter 125,-
Sprød butterdej skal med enebær - kalvebrisler - frikassé med selleri, gulerod & porre - røde urter - støv

Reje cocktail anno 2020 125,-
Håndpillede rejer vendt i citron & paprika - 1000 øer - agurkbånd - tørrede tomater - dild

Tatar med kål på 125,-
Rørt tatar med hasselnødder, estragon - cognac & syltet glaskål - brændt grønkål - friteret grønkål - estragonmayo

-

Hovedretter

Sprød spætte 225,-
Helstegt rødspætte i urter & rugmel - løvstikke kogte aspargeskartofler - muslingevelouté - fennikelsalat - grillet citrongel

"Stegt flæsk & persillesovs møder skør kok" 225,-
Braiseret svinebryst - syltet rødbedebånd - muscatfløde - persilleolie - sprøde kartofler - friteret persille

Bøf berner 350,-

250g sashi tripple AAA rib eye steak - bearnaisesauce - pommes fritter - grillet & syltet løg

-

Sides

Stegt Foie gras 55,-

Friskrevet sort trøffel 55,-

-

Desserter & andre lækkerier

Sviger-bruns drøm 95,-
Smørstegt briochebrød - kardemommeis - brunsvigersauce - krydderstøv - brændte mandler - syre

Nydaws Ævlekage 95,-
Æblegrød kogt med portvin - mælkeskum - vaniljecreme - havreknas - ribsgele - jernurt

Say cheese 125,-
3 oste fra grand fromage - med alt hvad en osteelsker kunne begære

Sødt til kaffen 55,-

-

Til vores små venner

   Rødspættefilet - fritter - ketchup 95,-

Frikadelle - fritter - ketchup 95,-

2 kugler vaniljeis 65,-

-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Søndagsfrokost

Hver søndag fra 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store frokostbuffet.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød


Læs mere

Vinkort

Stort verdens dækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores 2 flotte vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?