top

Aften a la carte

Ny køkkenchef - nyt aftenkoncept - udsigten er stadigvæk lige så smuk

Aftenservering 17.30 - 21.00 - restauranten lukker 23.00

 English menu - scroll down

-

10 oplevelser i 4 serveringer. Pr person 395,-

Vælges af hele bordet, køkkenet sætter menuen

Tilføj 4 glas vinmenu. Pr. person 295,-

-

Snacks

Gillardeau østers au natural eller med kærnemælk & grillet citron pr. styk 35,-

Baerii kaviar 15 g. - blinis - 180,-

Brandade med torsk - ristet sesam 55,-

Friteret hummerkugle - rød løber 65,-

Andechip - yuzopulver 50,-

Foie gras & svinekæbe - rødbedekiks 55,-

Puffet grisebasse - fermenteret hvidløg & baconemulsion 50,-

Landskinke - kvædekompot 55,-

Oliven bagt med æble & rosmarin 35,-

Røget torskerogn - gurkemejeemulsion - syltet grønt - rugchips 50,-

-

Kolde retter

Rimmet & pocheret torsk - grillet citroncreme - tang - sølolie - østerssauce 125,- 

Røget sværdfisk - bitre salater - yoghurt - rugchips - ristede kerner 130,-

Rørt tatar - saltet æggeblomme - røget og dehydreret svinehjerte - marvsauce 125,-

-

Lune retter

Høbagt selleri - gedeost - sumak & kerner - citrus - urtesalat 130,-

Stegte kammuslinger - blomkålscreme - sprød blomkål - røget mandler - mandelsauce 145,-

Æblebraiseret svinebryst - grønkål - røget æblechips - mandarinsauce 135,-

Oksemørbrad - pommes kroket - persillerod - timian & morkelsauce 150,-

(Hovedret størrelse) Okse ribeye 250g. Bearnaise - fritter - laurbærsalt 265,-

-

De sidste retter

3 slags Unika oste salt - sødt - sprødt 125,-

Friteret camembert - solbær - smørristet maltbrød 115,-

Mazerinkage - passionsyltet gulerod - hasselnød - brændt hvid chokolade - gulerod & passionsorbet 95,-

Citron panna cotta - grøn havreknas - chokolade grene - citrusurter - chokoladesorbet 95,-

3 stykker sødt til kaffen 55,-

-

Sides

Stegt Foie gras 55,-

Friskrevet sort trøffel 55,-

Grøn salat 50,-

-

Til vores små venner

  Børnebøf eller rødspættefilet - fritter - ketchup 95,-

Spaghetti - kødsovs 95,-

2 kugler vaniljeis 65,-

-

Evening menu 17.30 - 21.00 - the restaurant close at 23.00

10 different flavors in 4 servings per. person 395,-

Fixed menu is served to the entire table

Add 4 glas wine menu. Per. person 295,-

-

Snacks

Gillardeau oyster au natural or with sourmilk & grilled lemon 35,-

Baerii caviar 15 g. - blinis - 180,-

Cod & potato cream - sesame 55,-

Fried ball lobster and Danish cheese 65,-

Crispy duck - yozu powder 50,-

Foie gras & pork jaws - crispy beetroot 55,-

Pork crackling - fermented garlic adn bacon  hvidløgs & bacon emulsion 50,-

Ham - quince compote 55,-

Smoked cod roe - turmeric emulsion pickled

Olives with apple & rosemary 35,-

-

Cold dishes

Poached cod - grilled lemoncreme - seaweed and oil - oyster sauce 125,-

Smoked sword fish - bitter salads - yogurt - rye bread - grains 130,-

Tatar of ox - saltet egg yolk - 

-

Hot dishes

Cellery baked with hay - goat cheese - Ivy & grains - lemon herb salad 130,-

Pan fried scallops - cauliflower - smoked almonds - almond sauce 145,-

Apple braised pork breast - kale - smoked apple chip - mandarin sauce 135,-

Tenderloin of ox - pommes croquet - parsley - thyme and morel sauce 150,-

Ribeye 250g. - bearnaise - fries 265,-

-

Cheese and desserts

3 kinds af Unika cheeses salt - sweet - crips 125,-

Deep fried Camembert - blackcurrant - butter roasted malt bread 115,-

Mazerin cake - passion & carrot - hazelnut - white chocolate - passion & carrot sorbet 95,-

Lemon panna cotta - green oats crumble - lemon herbs - chocolate sorbet 95,-

3 sweets for the coffee 55,-

-

Addings

   5 gram gold caviar 100,-

Fried foie gras 55,-

Fresh black truffles 55,-

Green salad 55,-

-

For our small friends

Children steak or fish filet - fries - ketchup 95,-

Spaghetti with meat sauce 95,-

2 scopes of ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Søndagsfrokost

Hver søndag fra 11.30 til 16.00 — Strandmøllekroens store frokostbord.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød


Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?