top

Aften a la carte

Mens du nyder udsigten over fantastiske Øresund

Aftenservering ankomst 17.30 - 21.00 - restauranten lukker 23.00

Om aftenen tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag er der a la carte
Fredag aften, serveres vores store skaldyrs buffet
English menu - scroll down

-

Kroen rundt menuen: 395,-

5 snacks af køkkenchefens valg

Muslinger - safran - fennikel - syrlige urter - muslingesuppe skilt med urteolie

Lammeculotte - gulerodscreme - karotter - brombær - brombærsauce

Rødgrød - creme double - jernurtstøv - krystaliseret hvid chokolade - nøddecrumble

Menuen skal vælges af hele bordet

Tilføj 4 glas vinmenu. Pr. person 295,-

-

Det, man kunne drikke bobler til

Danske østers au naturel 30,- stykket, eller med rødvinvinaigrette

Torske brandade med sesam 50,-

Rosmarinbagte store oliven & saltet nødder 55,-

Baerii caviar (15 g) - Limoncello 195,-

Sprød kylling - trøffelemulsion - trøffel 65,-

Puffet laurbær flæskesvær - fermenteret hvidløgs emulsion 48,-

Lakserilette - sure æbler 55,-

Rørt tatar - ristede græskarkerner - hasselnød 55,-

Friteret hummerkugle - spinat - rød løber 65,-

Stegt Foie gras - grillet krydderbrød  65,-

-

Det, man kan starte med til

Muslinger 125,-

Muslinger - urteolie - syrlige urter - fennikel - safran - kraftig muslingesuppe

Regnbueørred, radis & lækkerier 125,-

Regnbueørred – ærtepuré – radiser - purløg & Vesterhavssauce

Over land og vand 125,-

Krondyrstatar - jomfruhummertatar - hummeremulsion - svampe - urteolie - ribs - ørredrogn

-

Det, vi tager lige midt imellem

Stegt multe & sort blomkål 215,-

Skindstegt multe – blomkåls creme - brændt blomkål – brunet smør & hasselnøddesauce – karse

Glad grisebasse med broccoli 215,-

Lammeculotte - tekstur af gulerod - kartofler - brombær - brombærsauce

Bøf med det eneste rigtige tilbehør 265,-

250 g rib eye steak – bearnaisesauce – pommes fritter – syltede rødløg – løgkompot – brombærsauce

-

Sides

Stegt Foie gras 55,-

Friskrevet sort trøffel 55,-

-

Det, man slutter af med

Cremet chokolade & havtorn 95,-

Gateau Marcel - havtornstøv - nøddecrumble - skovsyre - havtornsorbet 95,-

Smagen af Danmark 95,-

  Rødgrød - creme double - jernurt - krystalliseret hvid chokolade

Oste elskeren 125,-

3 slags Unika oste salt - sødt - sprødt

Camembert i fritten 95,-

Friteret camembert - solbærkompot - smørristet maltbrød

Sødt til kaffen 55,-

-

Til vores små venner

   Rødspættefilet - fritter - ketchup 95,-

Spaghetti - kødsovs 95,-

2 kugler vaniljeis 65,-

-

Evening menu 17.30 - 21.00 - the restaurant close at 23.00

The Inn menu: 395,-

5 snacks of the chefs choice

Mussels - herb oil - fennel - saffron - mussel soup

Lamb - carots - potatoes - blackberry sauce

Red berry pudding - double cream - verbena - white chocolate

Fixed menu is served to the entire table

Add 4 glas wine menu. Per. person 295,-

-

Snacks

 Danish oysters, au naturel 30,- or with red wine vinaigrette

Cod brandade with sesame seeds 50,-

Rosemary baked olives & salted nuts 55,-

Baerii caviar (15 g) - Limoncello 195,-

Crispy chicken - trufflel 65,-,-

Pork crackling with bay leaves & fermented garlic emulsion 45,-

Salmon with sour apples 55,-

Steak tartare with toasted pumpkin seeds 55,-

Fried lobster roll - spinach - Danish cheese 65,-

Pan fried Foie gras - fried maltbread 65,-

-

Starters

Mussels 125,-

Mussels - herb oil - fennel - saffron - mussel soup

Rainbow trout - radish - deliciousness 125,-

Rainbow trout – purée of green peas – radish – chives & a sauce made with the Danish cheese vesterhavsost

Red deer & lobster 125,-

Red deer tatar - lobster tatar - red berries - trout roe - herb oil

-

Main

Grilled grey mullet & black cauliflower 215,-

Grey mullet roasted on the skin - cauliflower crème - burnt cauliflower - brown butter & hazelnut sauce - cress

Piglet with broccoli 215,-

lamb - carots - potatoes - blackberry sauce

Steak with all the right addings 265,-

250 g rib eye steak – béarnaise sauce – pommes frites – pickled red onion – grilled onion

-

Addings

   Fried foie gras 55,-

Fresh black truffles 55,-

-

For the sweet tooth

Creamy chocolate & buckthorn 95,-

Gateau Marcel - buckthron dust - haselnut crumble - buckthorn sorbet - oxalis

A taste of Denmark 95,-

  Red berry pudding - double cream - verbena - white chocolate crumble

The cheese lover 125,-

3 kinds of Unika cheese - salt - sweet - crispy

Camembert frit 95,-

Fried camembert - blackcurrant compote – butter roasted maltbread

-

For our small friends

Fish filet - fries - ketchup 95,-

Spaghetti with meat sauce 95,-

2 scopes of ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Søndagsfrokost

Hver søndag fra 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store frokostbuffet.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød


Læs mere

Vinkort

Stort verdens dækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores 2 flotte vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?