top

Aften a la carte

Mens du nyder udsigten over fantastiske Øresund

I hele november og december har vi hver fredag aften, samt lørdag frokost og aften, og søndag frokost den helt store julebuffet 349,-

Er man ikke til buffet kan serverer vi også et julebord som serveres i 3 servering ved bordet til 349,- hele ugen både frokost og aften

-

Aftenservering ankomst 17.30 - 20.00 - restauranten lukker 22.00

Om aftenen tirsdag, onsdag, torsdag er der a la carte

Forretter 125,-

Let gravad laks i dild & cognac – dildemulsion – crispy fennikel - syltede rødløg – salte valnødder

 Blåmuslinge & safransuppe – hvidvins dampede muslinger – purløgsolie – syltet glaskål

Oksetatar vendt med estragon & æggeblommer – cornichoner - hasselnødder - purløgsemulsion - sprøde løg – karse

-

Hovedret:

Confiteret andelår med laurbær salt – enebær sauce – karamelliseret rødkål – cremet kartoffelmos - syltet & saltet bagt selleri – hasselnødder – persille 199,-

 "Burger" med braisseret oksekæber i krydder marinade – briochebolle - frilicesalat - trøffelmayo – balsamicoløg – sprød vestehavsost – krydderketchup – pommes frites med paprika – trøffelmayo til pommes dyp 199,-

(Laks Florentine) Rimmet laks gratineret med mornay sauce – sauterede spinat med saltet citron & Muscat – cremet kartoffelmos 199,-

Osso Buco med gulerødder & perleløg –braisersauce - cremet kartoffelmos – gramulata 199,-

 Grillet bøf af oksemørbrad vendt i timian & hvidløg – pommes fritter med paprika – bearnaisesauce - brændt gulerod vendt i estragon 255,-

Julegrisen - langtidsstegt & grillet iberico gris – brun sovs som kun mormor kan lave den – løvstikkekogte kartofler vendt i smør & persille – flæskesvær – karamelliseret rødkål - agurkesalat vendt med urter 255,-

-

Sides

Grillet 1/2 hummerhale 89,-

Stegt Foie gras 59,-

-

  Desserter

”ris ala mam” i nye klæder: Ris fromage med vanilje – kirsebærcoulis – kirsebærsorbet – kirsebærstøv - brændte mandler – citronmelisse 95,-

Klassisk ris a la mande - kirsebærsauce - brændte mandler 95,-

Æblekompot – marcipanknas – creme angleais – jernurt – mælkeskum 95,-

3 slags oste fra Unika - salt - sødt - surt - sprødt 125,-

3 stykker sødt til kaffen 55,-

-

Strandmøllekroens julebord i 3 serveringer 349,-

Serveres både frokost og aften hele ugen

Første servering

Sennepssild med syltede sennepskorn

Sprøde rødspættefilet med remoulade

Gravad laks med cognac og dild og valdnødder

Æg og rejer med purløgsmayo

Anden servering

Grillet svinekam med laurbær salt

Frikadeller

Confiteret andelår

Rødkål med smag af jul

Andesauce tilsmagt appelsin

Tredje  servering

Ris fromage med vanilje - krisebær coulis - kirsebærstøv - brændte mandler - citronmelisse -  kirsebærsorbet

Eller klassisk ris a la mande

Skal vælges af hele bordet. 

 

Til vores små venner

   Rødspættefilet - stegte kartofler - ketchup 95,-

Frikadelle - stegte kartofler - ketchup 95,-

Vaniljeis 65,-

-

English

17.30 - 21.00 - The restaurant closes at 23.00

A la carte is served on thusday, wednesday, thursday and saturday

Friday evening we serve our famous seafood buffet 399,-

-

Starters

Salt-baked beets – crudite – goat cheese – honey & thyme vinaigrette – crispy rye  125,-

Juniper smoked scallops – cauliflower as pure, pickled & raw – dill oil – almonds – burned garlic sauce 125,-

Thin slices of ox tenderloin - truffle mayo - salted lemon - hasselnut - "Gammelknas" - fresh herbs 125,-

-

Main courses

Choose between:

Milk poached monkfish jaws - mussels & buttermilk sauce 235,-

Pheasant – thyme – blackberry sauce 255,-

 Slowcooked ox tenderloin – bearnaise sauce 255,-

 Grilled iberico presa – fermented garlic - truffle sauce 255,-

 Creamy risotto turned with mushrooms - “Vesterhavsost” - herbs 195,-

(Can be made vegan)

Served with all the main courses, in the middle of the table

Crushed potatoes – mascarpone - lemon - herbs

Texture of Jerusalem artichokes – cream – crispy - baked

Burnt carrots – tarragon – saltet lemon – Vesterhavs cheese

-

Sides

Grilled 1/2 lobstertail 89,-

Pan fried Foie gras 59,-

Truffle 59,-

-

  Desserts

Passion fruit fromage – vanilla – passion coulis – oats crumble – passion sorbet  95,-

Apple compote – marzipan crunch – caramel – milk foam 95,-

3 kinds of cheeses from Unika - salt - sweet - sour - crips 95,-

3 sweets for the coffee 55,-

-

For our small friends

Filet of place - fried potatoes - ketchup 95,-

Meat balls - fried potatoes - ketchup 95,-

Vanilla ice cream 65,-
 

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Weekendbordet

Hver lørdag og søndag fra 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store Weekendbord.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød

Læs mere

Vinkort

Stort verdens dækkende vinkort — se hvad vores Sommelier gemmer i vores 2 flotte vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?