top

Aften a la carte

Mens du nyder udsigten over fantastiske Øresund

Aftenservering ankomst 17.30 - 21.00 - restauranten lukker 23.00

Om aftenen tirsdag, onsdag, torsdag & lørdag er der a la carte

Fredagaften er der vores store frisk og skaldyrsbuffet 349,-

Kroen rundt menuen: 395,-

Første servering

Håndpillede rejer – let pocheret hvide asparges – hollandaiseskum – dildstøv
Rørt tatar med ramsløg & ristede mandler – ramsløgsemulsion – friteret kapers – kartoffelchips
Rimmet laks – dehydreret & røget æggeblomme – sprød vesterhavsost - kærnemælkssauce – spinatolie
(serveres som sharefood ved bordet)

Anden servering

Langtidsstegt oksecuvette over 16 timer – cremet madagaskerpebersauce – brændte gulerødder – grillet spidskål med kapers, mandel & persillesmør – ristede kartofler vendt i urter
(serveres som sharefood ved bordet)

Tredje servering

1-2-Tifli - Rarberkompot – havrecumble – hvid chokoladeganache med vanilje – saltet citron – skovsyre

(Menuen skal vælges af hele bordet)

Tilføj 3 glas vinmenu. Pr. person 245,-

--

Forretter

Håndpillede rejer – let pocheret hvide asparges – hollandaiseskum – dildstøv 125,-

Vegansk: Let porcheret hvide asparges – persille & kapers pesto – saltet citron - karse 125,-

Rimmet laks – dehydreret & røget æggeblomme – æggeblommecreme –sprød vesterhavsost -kærnemælkssauce – spinatolie 125,-

Rørt tatar med ramsløg & ristede mandler – ramsløgsemulsion – friteret kapers – kartoffelchips – karse 125,-

-

Hovedretter

Vegangsk: Grillet spidskål – cremet mandel & kaperssauce – stegt spinat - friteret grønkål – saltede mandler 195,-

Porcheret torsk – stegt spinat – blåmuslingesauce med safran – syrlig ørredrogn - sprød panchetta - dild 225,-

250 g. Sashi triple AAA Rib eye steak – bearnaisesauce – pommes fritter – grillet & syltet løg 350,-

 Skal vi dele? (skal vælges af hele bordet) Langtidsstegt oksecuvette over 16 timer – brændte gulerødder i smør & estragon – grillet spidskål - kapers, mandel & persillesmør – ristede kartofler - cremet madagaskerpebersauce 225,-

-

Sides

Stegt Foie gras 55,-

Friskrevet sort trøffel 55,-

-

  Desserter

Rabarberkompot – havrecumble – hvid chokoladeganache med vanilje – saltet citron – skovsyre 95,-

Citronmazarinkage – brændt marengs - citronsorbet – saltet citron - ristede mandler – jernurtstøv 95,-

3 slags oste fra Arla unika – salt, sødt, surt & sprødt 125,-

Sødt til kaffen 55,-

-

Til vores små venner

   Rødspættefilet - fritter - ketchup 95,-

Frikadelle - fritter - ketchup 95,-

2 kugler vaniljeis 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Weekendbordet

Hver lørdag og søndag fra 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store Weekendbord.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød

Læs mere

Vinkort

Stort verdens dækkende vinkort — se hvad vores Sommelier gemmer i vores 2 flotte vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?