top

Aften a la carte

Mens du nyder udsigten over fantastiske Øresund

Aftenservering ankomst 17.30 - 21.00 - restauranten lukker 23.00

Om aftenen tirsdag, onsdag, torsdag og lørdag er der a la carte
Fredag aften, serveres vores store fisk og skaldyrs buffet
English menu - scroll down

-

Kroen rundt menuen: 395,-

5 snacks af køkkenchefens valg

Jordskokkesuppe - grillet gedeost - syltet & røget jordskokker - trøffelolie

Banket & smørstegt kalvefilet vendt i panko - ærte creme - grillet citrongelé - tyttebærsauce - peberrod

Kroens æblekage - vaniljecreme - sprød knas - mælkeskum

Menuen skal vælges af hele bordet

Tilføj 4 glas vinmenu. Pr. person 295,-

-

Det, man kunne drikke bobler til

Friteret østers - citroncreme - dildolie 35,-

Grisebasse i BBQ-sauce 55,-

Saltede kryddernødder & bagte oliven 55,-

Stegt foie gras på grillet krydderbrød med solbær 65,-

Ølpinde serveret med estragonemulsion 55,-

Crispy kylling med trøffel & trøffelemulsion 65,-

Bacon overtrukket med mørk chokolade - yozu - fermenteret peberemulsion 55,-

Rørt tatar med estragon & hasselnødder - ristede græskarkerner 55,-

Puffede flæskesvær serveret med estragonemulsion 55,-

Rørt lakseriette serveret på timian blinis 55,-

-

Det, man kan starte med til

"Makrel i tomat" 125,-

Røget makrel - syltet tomat - frissé salat - tomatemulsion - maltflager - tomatchip

Jordskokkesuppe 115,-

Cremet jordskokkesuppe - grillet gedeost - syltet & røget jordskokker - trøffelolie

"Brændende kærlighed" 125,-

Røget svinekæber - syltet rødbede - perleløg - kartoffel skum - rødbedestøv

-

Det, vi tager lige midt imellem

"Wienerdreng i nye klæder" 215,-

Banket & smørstegt kalvefilet vendt i panko - ærte creme - grillet citrongelé - tyttebærsauce - peberrod

"Kogt torsk med sennepssauce" 215,- 

Rimmet & pocheret torsk - saltbagt rødbede - bolsjebeder - spinat - sennepsnæse - saltet citron

Stor bøf med fed bearnaise & sprøde fritter 350,-

250 g rib eye steak – sauce bearnaise – pommes fritter – grillet løg - syltet rødløg

-

Sides

Stegt Foie gras 55,-

Friskrevet sort trøffel 55,-

-

Det, man slutter af med

"Pære belle henning" 95,-

Vanilje pocheret pære overtrukket med hvid chokolade - brændte mandler - pistacie nødder - vaniljeis

Kroens æblekage 95,-

  Æblegrød - mandelknas - vaniljecreme - mælkeskum - jern

Say-cheese 125,-

3 slags oste fra grand fromage - surt - salt - sødt - sprødt

Camembert i fritten 95,-

Friteret camembert - solbærkompot - smørristet maltbrød

Sødt til kaffen 55,-

-

Til vores små venner

   Rødspættefilet - fritter - ketchup 95,-

Spaghetti - kødsovs 95,-

2 kugler vaniljeis 65,-

-

Evening menu 17.30 - 21.00 - the restaurant close at 23.00

The Inn menu: 395,-

5 snacks of the chefs choice

Jerusalem artichoke soup - grilled goats cheese - truffleoil

Vealfilet turned in panko & fried in butter - pea purée - grilled lemongel - lingonberry sauce - horseradish

Apple cake - vanilla creme - almond crunch - milk foam

Fixed menu is served to the entire table

Add 4 glas wine menu. Per. person 295,-

-

Snacks

 Deep Fried oysters - lemon creme - dill oil 35,-

Slowcooked pork turned i BBQ-sauce 50,-

Salted spice nuts & baked olives 55,-

Fried foie gras on grilled spice bread with blackcurrant 65,-

Beer sticks served with a tarragon emulsion  55,-

Crispy chicken with truffle & a truffleemulsion  65,-

Bacon coated in dark chocolate with yozu & a fermented pepper emulsion 55,-

Steak tartare turned with tarragon & hazelnuts - pumpkin seeds 55,-

Pork crackling served with a tarragon emulsion 55,-

Stired salmonriette served on thyme blinis 55,-

-

Starters

"Mackerel in tomato sauce" 125,-

Smoked mackerel - pickled tomatoes - frisée salad - tomato emulsion - maltflakes - tomato chip

Jerusalem artichoke soup 115,-

Creamy jerusalem artichoke soup - grilled goats cheese - pickled & smoked jerusalem artichokes - truffleoil

"Burning love" 125,-

Smoked pork cheeks - pickled beetroot - pearl onion - potato foam - beetrootdust

-

Main

"Wiener Schnitzel" 215,-

Veal fillet turned in panko & fried in butter - pea purée - grilled lemongel - lingonberry sauce - horseradish

"Codfish in mustard" 215,-

Salted and sugar cured poached codfish - saltbaked beetroot - candy stripe beetroot - spinach - mustard mayo - salted lemon

Steak with bearnaise sauce & crispy pommes frites 350,-

250gram rib eye steak - sauce bearnaise - pommes frites - grilled onion - pickled red onion

-

Addings

   Fried foie gras 55,-

Fresh black truffles 55,-

-

For the sweet tooth

Poached pear & vanilla 95,-

Vanilla poached pear coated in white chocolate - sugar roasted almonds - pistacie nødder - vaniljeis

The Inns Apple cake 95,-

 Stewed apples - almonds crunch - vanilla creme - milk foam - verbenadust

The cheese lover 125,-

3 kinds of cheese from grand fromage - sour - salt - sweet - crispy

Camembert frit 95,-

Fried camembert - blackcurrant compote – butter roasted maltbread

-

For our small friends

Fish filet - fries - ketchup 95,-

Spaghetti with meat sauce 95,-

2 scopes of ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Søndagsfrokost

Hver søndag fra 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store frokostbuffet.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød


Læs mere

Vinkort

Stort verdens dækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores 2 flotte vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?