top

Buffet

Buffeterne skifter jævnligt efter sæsonen

Strandmøllekroens buffet

Mulighed for tilvalg af forret som er tallerken anrettet + tilhørende vin + 199,-

Forret 1: Håndpillede rejer vendt i æble, purløg og citron - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg - urter

Forret 2: Lufttørret og rødvinsmarineret Bresaola - syltede svampe - rå svampe - svampepure - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg.

-

Hovedret buffet

Det lune

Langtidsstegt mør okse - stegt over 16 timer med brunet smør & timian

Grillede unghane bryster vendt i peberfrugts pesto

Øl glaseret spoleben braiseret med rosmarin 

Cremet pebersauce tilsmagt æble. 

Det kolde

Maltbrød serveret med smør 

Let røget lakserilette - urter - friskost - kapers

Spidskålssalat – senneps & honning vinaigrette – sure æbler – syltede rødløg – granatæbler – estragon

Broccolisalat vendt i cremet balsamico & Vesterhavsdressing – bacon – rosiner – rødløg – græskarkerner

Kartofler vendt i urteemulsion – porrer - syltede rødløg – persille – sprøde kerner

Pimentcreme - cashew nødder - Vesterhavsost - ansjoser - olivenolie

Urtecreme

Dessert- og ostebuffet

luftig valnødschokolade mousse - lemon curd - knas på hindbær og yoghurt - kompot på skovbær og vanilje

__

Kroens ostebord: 2 slags europæiske oste med sødt, surt & sprødt

499 ,- ved minimum 25 voksne kuverter

Mulige tilvalg

Sødt til kaffen - 3 forskellige søde sager -  69,-

Natmaden: Pimpet Croque Monsieur med bearnaisecreme 79,- eller oste/pølsebord 125,-

Selskaber & Fest

Tal med en
"festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Hvad siger gæster?