top

Buffet

Buffeterne skifter jævnligt efter sæsonen

Strandmøllekroens buffet

Mulighed for tilvalg af forret som er tallerken anrettet + tilhørende vin + 199,-

Forret 1: Håndpillede rejer vendt i æble, purløg og citron - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - porestøv - syltede rødløg - bitre salater

Forret 2: Lufttørret og rødvinsmarineret Bresaola - syltede svampe - rå svampe - svampepure - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg.

-

Hovedret buffet

Det lune

Langtidsstegt mør okse - stegt over 16 timer med brunet smør & timian

Grillede unghane bryster vendt i sød sennep & crisp

Øl glaseret spoleben braiseret med rosmarin 

Cremet pebersauce tilsmagt æble. 

Det kolde

Maltbrød serveret med smør med porestøv

Kroens fishcakes - urter - syltet citron - purløgsemulsion -

Spidskålssalat – senneps & honning vinaigrette – sure æbler – syltede rødløg – granatæbler – estragon

Broccolisalat vendt i cremet balsamico & Vesterhavsdressing – bacon – rosiner – rødløg – græskarkerner

Kartofler vendt i avokadocreme – porrer - syltede rødløg – persille – sprøde kerner

Pimentcreme - cashew - Vesterhavsost - ansjoser - olivenolie

Urtecreme

Dessert- og ostebuffet

Kraftig og cremet chokoladekage med karamel og pekannødder samt mandler - valnøddemousse - 

coulis af bær

__

Kroens ostebord: 2 slags europæiske oste med sødt, surt & sprødt

495 ,- ved minimum 25 voksne kuverter

Mulige tilvalg

Sødt til kaffen: 1 flødebolle - 1 chokoladesmåkager - 1 valnødsmousse 65,-

Natmaden: Pimpet Croque Monsieur med bearnaisecreme 79,- eller oste/pølsebord 125,-

Selskaber & Fest

Tal med en
"festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Hvad siger gæster?