top

Buffet

Buffeterne skifter jævnligt efter sæsonen

Strandmøllekroens buffet

Mulighed for tilvalg af forret som er tallerken anrettet + tilhørende vin + 199,-

Forret 1: Håndpillede rejer vendt i æble, purløg og citron - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg - urter

Forret 2: Rimmet laks - ærtecreme - salsa verde - syltet blegselleri - dild

-

Første servering - Hovedret buffet

Kroens maltbrød serveret med smør

Let røget lakserilette - urter - friskost - kapers

Grillede unghane bryster vendt i peberfrugts pesto

Langtidsstegt mør okse - stegt over 16 timer med brunet smør & timian

let røget bearnaise

Pimentcreme - cashew nødder - Vesterhavsost - ansjoser - olivenolie

Urtecreme

 Ratatouille - squash - tomat - aubergine - peberfrugt

Bulgur - peberfrugt - persille - tomat - mynte

Broccolisalat vendt i cremet balsamico & Vesterhavsdressing – bacon – rosiner – rødløg – græskarkerner

Tomatsalat - balsamico - mozzarella - pesto

Anden servering - dessert- og ostebuffet

Cremet chokoladekage med pekannødder - knas på hindbær og yoghurt - bærkompot

Cheese cake - ostecreme - årtidens smag

Kroens ostebord: 2 slags europæiske oste med sødt, surt & sprødt

499 ,- ved minimum 25 voksne kuverter

Mulige tilvalg

Flødekartofler 55,- per person

Frugtfad 45,- per person

Pil selv-rejer med aioli og citron 65,- per person

Selskaber & Fest

Tal med en
"festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Hvad siger gæster?