top

Buffet

Buffeterne skifter jævnligt efter sæsonen

Strandmøllekroens buffet

Mulighed for tilvalg af forret som er tallerken anrettet + tilhørende vin + 199,-

Forret 1: Håndpillede rejer vendt i æble, purløg & citron - luftigt urtebrød stegt i estragonolie - porestøv - syltede rødløg.

Forret 2: Lufttørret og rødvinsmarineret Bresaola - syltede svampe - rå svampe - porestøv - svampepure - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg.

-

Det lune

Langtidsstegt mør okse - stegt over 16 timer med brunet smør & timian

Grillede unghane bryster vendt i sød sennep & crisp

Øl glaseret spoleben braiseret med rosmarin 

Cremet pebersauce tilsmagt æble. 

Det kolde

Maltbrød serveret med smør med porestøv

Ballotin af fisk fra torskefamilien - urter - syltet citron - purløgsemulsion - syltede blåmuslinger

Spidskålssalat – senneps & honning vinaigrette – sure æbler – syltede rødløg – granatæbler – estragon

Broccolisalat vendt i cremet balsamico & Vesterhavsdressing – bacon – rosiner – rødløg – græskarkerner

Kartofler vendt i avokadocreme – porrer - syltede rødløg – persille – sprøde kerner

Pimentcreme - cashew - Vesterhavsost - sardiner - oliven olie

Urtecreme

Det vi slutter af med

Kraftig og cremet chokoladekage med karamel og pekannødder samt mandler - mousse på skovbær

Kroens ostebord: 2 slags europæiske oste med sødt, surt & sprødt

450,- ved minimum 20 voksne kuverter

Børn 1-2 år spiser gratis. 

3 - 10 år 250,-

Mulige tilvalg

Sødt til kaffen: 1 flødebolle - 1 fyldt chokolade - 1 valnødsmousse 65,-

Natmaden: Pimpet Croque Monsieur med bearnaisecreme 79,- eller oste/pølsebord 125,-

Selskaber & Fest

Tal med en
"festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Hvad siger gæster?