top

Om Strandmøllekroen

Den smukke Strandmøllekro ligger for enden af kærlighedsstien i området Springforbi, Klampenborg, hvor den har fungeret som kro siden 1811.

200-årig kro i moderne fortolkning

Hos os får du en moderne fortolkning af det danske/franske køkken samt gode klassikere, alt imens du sidder og nyder udsigten over Øresund.


Strandmøllekroen har en beliggenhed, der er værd at køre langt efter. Placeret i et af Nordsjællands smukkeste områder i Klampenborgs Springforbi for enden af Kærlighedsstien lige i udkanten af Dyrehaven. Det hyggelige gamle hus har ligget på stedet i over 200 år siden det åbnede i 1811. I dag er der stadig restaurant på stedet. Indehaver og køkkenchef, Nicolas Dahl, har været kok på både Raadvad Kro, Alberto K. og Den Røde Cottage. Sammen holder han og hans dygtige team stedets righoldige tradition i hævd. De smukke gamle krostuer er blevet opfrisket efter moderne indretningsprincipper, uden at der er givet køb på deres særegne historie og resultatet er en hyggelig restaurant, hvor lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer.

Her giver solide egetræsborde, træpaneler og bjælkelofter mindelser om en anden tid, mens moderne komfort og kvalitet skaber en behagelig atmosfære. Sammen giver de en unik fortolkning af, hvordan historie og modernitet kan blandes på bedste vis, og resultatet er en harmonisk ramme for en særlig restaurantoplevelse. Vores beliggenhed ud til Øresund og den historiske atmosfære har i mange år betydet, at vores selskabslokaler i Nordsjælland har dannet rammen for bryllupsfester ud over det sædvanlige.

Hold bryllupsfest i Nordsjællands skønneste selskabslokaler

Strandmøllekroen har meget at byde på. Vi har god plads til større selskaber, og leder I efter selskabslokaler i Nordsjælland til jeres bryllup, har vi faciliteterne til at afholde både reception og selve bryllupsfesten.


Vores 3 hyggelige krostuer kan danne en smuk ramme om jeres fest, og pladsen er god – i den største af stuerne kan der sidde op til 84 spisende gæster.

Vi tilbyder både buffet og tallerkenanretninger med op til 5 retters menu, og i sommerhalvåret kan I starte festelighederne med champagne på vores terrasse, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt ud over Øresund. Restauranten er placeret i rolige naturomgivelser langt fra byens larm, men det er nemt at komme hertil. Vores restaurant i Nordsjælland ligger ved Strandvejen, blot et kvarters kørsel fra Gentofte og Hellerup, og fra København tager det kun en halv time i bil.


Besøg vores restaurant

Malerisk udsigt ved Strandvejen

Kom og nyd et måltid i naturskønne omgivelser — Strandmøllekroen ligger smukt mellem skov og hav, og du kan nyde den maleriske udsigt fra terrassen eller fra vinduerne i de gamle, idylliske krostuer.

Hold dit selskab på Strandmøllekroen

Ud over bryllup kan I også leje vores selskabslokaler til større eller mindre selskaber i mange forskellige sammenhænge.


Uanset om det drejer sig om jubilæum, konfirmation eller julefrokost kan vi hjælpe jer med at sammensætte arrangementet, så det opfylder netop jeres ønsker. Skal I bruge mødelokaler til et møde, kursus eller konference kan I arbejde effektivt under behagelige forhold med lokalernes historiske ramme og den smukke udsigt til Øresund og Hven. Uanset om I ønsker et dag- eller aftenarrangement, er I meget velkommen til at kontakte os. Vi kan tilbyde en personlig rundvisning, hvis I ønsker at tage lokalerne nærmere i øjesyn, før I beslutter jer. Vi ser frem at danne ramme om jeres arrangement.

På Strandmøllekroen har vi åbent året rundt for almindelige gæster, men I kan også reservere plads til større selskaber. Vores restaurant i Klampenborg er i besiddelse af 3 smukke selskabslokaler, hvor det største har plads til 84 spisende gæster. Vi kan tilbyde komfort og kvalitet efter bedste standarder, hvor jeres selskab kan nyde en brunch, buffet eller tallerkenanretning i restaurantens historiske lokaler. I sommerhalvåret kan vi tilbyde servering af champagne og snacks på vores terrasse, der har en fantastisk udsigt over Sundet. Vi kan tilbyde en uforpligtende rundvisning, hvis I gerne vil have en tur i vores selskabslokaler, før I beslutter jer. Uanset om I søger selskabslokaler i Klampenborg til bryllup, jubilæum eller konfirmation og ønsker 2, 3 eller måske op til 5 retter, kan vi tilbyde en udsøgt madoplevelse i naturskønne omgivelser. Vi kan også sammensætte et skræddersyet arrangement til jer ud fra jeres ønsker og behov, lige meget om det er et dag- eller aftenarrangement I efterspørger. Kontakt os for nærmere information, så vil vores selskabsansvarlige aftale et møde med jer og gennemgå de forskellige muligheder.


Hvad siger gæster?