top

1. & 2. juledag

Vi byder indenfor i varmen til ren råhygge og det helt store danske julebord for hele familien

Strandmøllekroens store julebord

Det kolde bord

3 slags sild – kapers – creme fraiche - rødløg - kapers.

Pil selv rejer – citronmmayo

Dild kogte flodkrebs

Håndpillede rejer - smilende æg - urteemulsion

Smilende æg – purløgs mayo 

Røget lakserilette – urtedressing - kapers – syltede tomater

Grønkålssalat med honning - appelsin - valnødder

Waldorfssalat - vindruer - æbler - kål - chokolade 

Kroens maltbrød – rugbrød – smør

Det lune bord

Stegte fiskefrikadeller med citron og urter - serveret med remoulade & citron.

Kroens tarteletter på unghane, fed flødesauce med muskatnød - ærter - gulerødder.

Juleskinke glaseret med senneps- & brunfarin.

Æbleflæsk.

Confiterede andelår og kartofler.

Andesauce smagt til med appelsin.

Karmeliseret rødkål.

Fedtede frikadeller.

Leverpostej – stegte svampe – bacon.

Røget bearnaise.

Ostebordet

Udvalg af danske oste med sødt - surt - sprødt - salt

Det søde bord

Ris a la mande med kirsebærsauce

Dagens søde sager

Julebuffet inkl. udvalgte vine - øl - sodavand - saft samt kaffe og the 799,-

Børn 1-2 år 100,- og 3-10 år 299,-

Ankomst 11.30 - 15.00. Restauranten lukker kl. 17.00

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Hvad siger gæster?