top

1. & 2. juledag

Vi byder indenfor i varmen til ren råhygge og det helt store danske julebord for hele familien

Strandmøllekroens store julebord

Det kolde bord

4 slags sild – kapers – rødløg – fedt med løg - sur & sød løgsalat

Pil selv rejer – citroncreme

Dild kogte flodkrebs

Håndpillede rejer – purløgs mayo – æg – syltede tomater

Rimmet og bagt laks – rygeost – dild & farinsauce – fennikel – valnød

Hønsesalat med stegte svampe – syltede bøgehatte – bacon – persille

Broccoli vendt i sød balsamicocreme – bacon – rosiner – rødløg – persille

Salat af rødbeder – julesalat – honningdressing – gedeost – valnødder

Kroens maltbrød – rugbrød – smør

Det lune bord

Rødspætter vendt i pankomel – remoulade – citroner

Høns i asparges med ærter & gulerødder

Saltet juleskinke med puffede flæskesvær – senneps- & farinsauce

Confiterede andelår – andesauce smagt til med appelsin

Fedtede frikadeller – karmeliseret rødkål

Løvstikke-kogte kartofler vendt med smør & persille

Leverpostej – stegte svampe – bacon

Ostebordet

Udvalg af danske oste med sødt - surt - sprødt - salt

Det søde bord

Ris a la mande med kirsebærsauce

Gulerodskage med masser creme på toppen

Julebuffet inkl. udvalgte vine - øl - sodavand - saft samt kaffe og the 799,-

Børn 0-2 år gratis, 3-10 år 299,-

Ankomst 11.30 - 15.00. Restauranten lukker kl. 17.00

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Hvad siger gæster?