top

Hubertus jagt 

I anledning af Hurbertus jagtens serverer vi  det helt store frokostbord for hele familien

-

DET KOLDE

Kroens sildebord: 3 slags sild - creme fraiche - rødløg - kapers.

Håndpillede rejer rejer - smilende æg - urteemulsion.

Let røget lakserilette - urter - syltet tomat.

Let pocheret hvid fisk med hvidvin - citron - salsa verde.

Lakse cheviche - honing, ingefær, lime - ærtecreme.

Bulgur - peberfrugt - persille - tomat - mynte.

Broccolisalat vendt i cremet balsamico & Vesterhavsdressing – bacon – rosiner – rødløg – græskarkerner.

Tomatsalat - balsamico - mozzarella - pesto.

Roastbeef med pickles og peberrod.

Kroens maltbrød & rugbrød samt smør.

DET LUNE BORD

Stegt puffet grissebasse.

Langtidsstegt okse med chimichurri.

Kroens tarteletter på unghane, fed flødesauce med muskatnød - ærter - gulerødder.

Fedtede frikadeller - sort peber - karamelliseret rødkål.

Fiskefilet med citron og urter - remoulade & citron.

Kartofler med chili og hvidløg.

Rødvinssauce.

Let røget bearnaisecreme.

OSTE- & DESSERTBORD

Kroens ostebord med surt - sødt - salt - sprødt.

Kroens vinder. Gammeldaws æblekage - knas - let pisket flødeskum.

Cremet chokoladekage med karamel og nødder.

Hele menuen inkl. oste- og dessertbordet samt stempelkaffe/te 450,-
Børn 2-10 år 199,-

Ankomst mellem kl. 11.30 til 15.30 - Den saltede del lukkes omkring kl. 16.30, desserten bliver stående til ca. kl. 17.00. 

Husk vi også har åbent til aften med vores alacarte kort

Vi tager forbehold for ændringer i menuen

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Hvad siger gæster?