top

Hubertus jagt 

I anledning af Hurbertus jagtens serverer vi  det helt store frokostbord for hele familien

-

DET KOLDE

Kroens sildebord: 3 slags sild - creme fraiche - rødløg - kapers.

Håndpillede rejer rejer - smilende æg - urteemulsion

Spidskålssalat – syltet græskar - senneps & honning vinaigrette – sure æbler – granatæbler – estragon

Broccolisalat vendt med sød balsamicodressing - æbler - nødder - rosiner - bacon.

Kartoffelsalat – porrer - syltede rødløg – persille – sprøde kerner

Tunmousse – citroner – oliven – tomater – citronemultion

Charcuterie - sennep - syltede rødbeder

Roastbeef med syltet grønt og peberrod

Kroens maltbrød & rugbrød samt smør

DET LUNE BORD

Stegte fiskefrikadeller med citron og urter - serveret med remoulade & citron.

Kroens tarteletter på unghane, fed flødesauce med muskatnød - ærter - gulerødder.

Fedtede frikadeller - sort peber - karamelliseret rødkål

Langtidsstegt okse fra Uruguay

Grillet grisebasse - urter.

Røget bearnaise.

Pebersauce på æble og timian.

OSTEBORD

Kroens ostebord med surt - sødt - salt - sprødt.

DESSERTBORD

Dagens søde sager

Hele menuen inkl. oste- og dessertbordet samt stempelkaffe/te 399,-
Børn 2-10 år 199,-

Ankomst mellem kl. 11.30 til 15.30 — Buffeten lukker kl. 16.30 - desserten bliver stående til kl. 17.00, restauranten lukker kl. 17.30

Vi tager forbehold for ændringer i menuen

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Hvad siger gæster?