top

Bryllup

Et bryllup fortjener de bedste og smukkeste betingelser.

Den perfekte ramme

Vi tilbyder idylliske og historiske rammer omgivet at Dyrehaven, stranden og Øresund, stadigvæk tæt på København.

Derfor skal I vælge Strandmøllekroen til Jeres store dag! 

Personlig og gratis bryllupsrådgiver hele vejen igennem. 

Passioneret, faglært og erfarent hold, både i køkkenet og på gulvet.

 Meget stor erfaring indenfor planlægning og afholdelse af bryllupper. 

Gratis parkering døgnet rundt



Mulighed for vielse på terrassen efterfuldt af reception inden middagen

Vielse 10.000,-

Opstilling - hvid løber

-

Fri blød bar med hvid, rødvin, rose, fadøl, saft, sodavand 95,-/timen


Bryllupskage 125,- - Skærepris 45,-

Canapeer 3 stk. 125,- Eksempler:

Voula Vant - rørt lakseriellette - syltet cherry tomat - dild

Håndskåret tatar – hjertesalat - bearnaisecreme - sprøde løg - salat

Avocado - agurk - gammelknascreme - rugchips

Kroens bryllupspakke 18.00 - 03.00

Kolde bobler til velkomst

Fire retters middag

Vinmenu under middagen, samt andre drikkevarer som fadøl, saft og sodavand

Filtreret vand med og uden brus

Kaffe og 3 forskellige søde sager til kaffen

Avec - Cognac, Grappa, Bailey, Calvados

Blomsterdekoration på bordet

Natmad

Fri bar med drinks til 03.00

1695,-

Mulige tilvalg/upgraderinger

Champagne i stedet for Cava til velkomst +45,-

1 ret mere med tilhørende vin 199,-

Ønskes hovedretten serveret 2. gang +50,-

Pakken er til kl. 03.00. vi har bevillig til 05.00, så i kan feste til den lyse morgen. 

Der er et nattetillæg efter 03.00 på 5000,- pr påbegyndt time. Samt 100,- pr. resterende gæster 

Upgrade til cocktailbar I 3 timer med shaked cocktails + 100,- Espresso Martini, Moscow Mule, Cosmopolitan, Old Fashioned, Whiskey Sour

Fakler fra kl. 21.00 engangsbeløb 1000,-

_

Eksempel på 4 retters bryllupsmenu

Der vil naturligvis blive taget højde for allergier og mad præferencer

-

Forret 1: Let røget kammusling ballotin - rugcrumble - syltede tomater - purløgsemulsion - ørredrogn - urtesalat

Forret 2: Let røget andebryst - creme på gammelknas og estragon - panchetta - peberrod

-

Mellemret 1: Let grillet krondyr filet – urteemulsion – syltede stikkelsbær – ristede hasselnødder – chips af røget høost

Mellemret 2: Smørstegt brioche brød – stegt foie gras – solbærkompot – revet trøffel – karse

-

Hovedret: Langtids stegt oksecuvette i en peberrup – gulerodscreme – brændte gulerødder – portvinssauce med fermenteret peber – crudite af gulerod – pommes fondant med hvidløg & timian

Upgrade til oksefilet 49,- eller kalvemørbrad 85,- 

Mulighed for at erstatte kødet med sæsonens fisk med en skaldyrssauce

-

Osteanretning: Sprød butterdejstærte – karamelliseret løgkompot – creme på Gammelknas – syltede perleløg – timian & karse

-

Dessert 1:Cremet chokoladekage – hvid & mørk chokolademousse – ananas i karamel - brændte mandler – jernurt

Dessert 2: Hindbærmazarinkage - friske hindbær - citrongele - hvid chokolade knas - jernurt - is på creme fraiche, kærnemælk og hindbær

-

Vegansk menu:

Forret

Avokado - balsamico glace – syrlig spidskåls & spinat salat med ristede hasselnødder – syltet chili & bøgehatte – oregano

-

Hovedret: Svamperisotto – gærflager - timianolie – brøndkarse

-

Dessert: Sorbet – brændte mandler - rød syrer

-

Der tages forbehold for ændringer i menuen

Planlægning af bryllup

Tal med vores bryllupsrådgiver

Vi tilbyder naturligvis personlig og gratis bryllupsrådgiver hele vejen igennem.

Fra gæstebogen

Det siger vores brudepar, taget direkte fra vores gæstebog.


Kære Nicolas & Team - Tusind tak for at i gjorde vores bryllup så magisk og fortryllende. I har båret os på hænder og fødder hele vejen – og vi vil aldrig glemme det! Vi kommer snart igen for at nyde jeres fantastiske mad og udsigt.

BRAVO (hjerte) Kærligste hilsner Jess & Marie

Hvad siger gæster?