På Strandmøllekroen og på vores søster restaurant Darling - Bistro & Bar er der åbent nytårsaften.
Både i huset og som take away
En komplet aften med alt inklusiv fra 18.30 til 23.00.
Hvad får man:
- Aftenen starter præcis kl. 18.30, med snacks & kolde velkomsts bobler.
- Herefter serveres en lækker fire retters nytårsmenu.
- 10 udvalgte vine. 3 hvide, 3 røde & 1 rose samt 3 alkoholfrie.
- 5 slags fadøl fra Herslev bryghus, sodavand, saft, filtreret vand.
- Alt hvad du kan drikke af ovenstående drikkevarer fra vores "tag selv bar" er med i prisen.
- Aftenen rundes af med kaffe & the, koffeinfri til dem der ønsker det.
- Kransekage til kaffen.
Du læste rigtigt. alt ovenstående herligheder er med i prisen, for de 1495,-
FORRET
Rimet regnbueørred - stegt æblepure - dildsalsa - rå marineret kål - syrnet sauce på kærnemælk & peberrod skilt med dildolie.
MELLEMRET (tilvalg)
Kogt halv hummer - XO sauce - citron - emulsion
HOVEDRET
Vælg mellem oksemørbrad eller kulmule.
Til hovedretterne serveres
Karamelliserede jordskokker, glaseret i hønsefond og æblejuice
En cremet kompot på bagte jordskokker og æbler
Svampe stegt med confiteret hvidløgsolie og citrus.
Syltede danske sommerløg,
Saucen til hovedretten er den klassiske sauce Choron. En krydret tomatiseret Holandaise
- 1 stykke stegt Foie gras til hovedretten + 79,-
DESSERT
Varm chokolade fondant med flydende hjerte af mørk belgisk chokolade.
Til chokolade fondanten serveres hjemmelavet vaniljeis, kompot på brombær og solbær samt knas på havre
FORRET
Bagt gulerod - stegt æblepure - - dildsalsa - rå marineret kål - syrnet sauce på kærnemælk & peberrod skilt med dildolie.
HOVEDRET
Confiteret pastinak.
En cremet kompot på bagte jordskokker og æbler glaseret i grøntsagsfond og æblejuice.
Karamelliserede jordskokker.
Svampe stegt med confiteret hvidløgsolie og citrus.
Syltede danske sommerløg,
Saucen til hovedretten er sauce Choron..
DESSERT
Varm chokolade fondant med flydende hjerte af mørk belgisk chokolade.
Til chokolade fondanten serveres hjemmelavet vaniljeis, kompot på brombær og solbær samt knas på havre
Forret og hovedret er gluten, lakose og nøddefri
Mellemret er nøddefri
Desserten i menuen indenholder gluten og laktosen, men der kan tilkøbes en gluten, laktose og nøddefri dessert
Vi har desværre ikke mulighed for at tage hensyn til andre allergener i forbindelse med nytårsmenuen.
Allergenerne for de enkelte retter kan oplyses ved at skrive til kontakt@strandmollekroen.dk eller ringe
-
Fortrydelsesret og ændringer
Fortryder du din bookning til nytårsaften, kan du annullere og få pengene retur frem til d. 28. december kl. 12.00. Herefter er det ikke muligt at annullere dit køb eller få pengene retur.
-
Kontakt os.
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 39630104 eller på mail kontakt@strandmollekroen.dk