Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen, stranden, skoven og naturen, som er omkring os.
Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabsmøde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået
Der vil naturligvis blive taget højde for allergier og madpræferencer
Forret 1: Mouse på dansk regnbueørred - salsa verde - citron - sæsonens grønt - malt
Forret 2: Rørt oksetatar - urteemulsion - syltede perleløg - saltede mandler - sennepskorn - sprød malt
-
Mellemret 1: Marinerede krebsehaler vendt i æble, purløg og citrondressing - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg - urter
Mellemret 2: Kroens "Vitello tonnato" - tun creme - urtesalat - kapers - peberrod - syltede rødløg - salsa verde
-
Hovedret: Langtidsstegt kalvecoulotte – pure - sæsonens grønt - urtekartofler - tomatiseret hollandaise.
Upgrade til oksemørbrad 69,-
-
Osteanretning: 3 slags oste - surt - sødt - sprødt - salt
-
Dessert 1 - Gælder hele året: Cremet mørk chokolademousse - syltede skovbær - havreknas - toffee
Dessert 2 skifter efter sæson:
Januar til Marts - Dekonstrueret cheese cake - klementingele - hvid chokolade - dulce de leche
April - Maj: Rabarber trifli - vaniljecreme - knas - karamelflødeskum
Juni - September: Cremet jordbærgrød - vaniljefløde - krystalliseret hvid chokolade - mynteolie
Oktober til midt November: Gammeldaws æblekage - knas - let pisket flødeskum - ribsgele
Midt november til December: Ris a la mande - kirsebærsauce - sprøde mandelflager
-
Champagne i stedet for Cava til velkomst + 45,-
1 ret mere med tilhørende vin 199,- Ønskes hovedretten serveret 2. gang + 89,-
Fri bar i long drinks i 3 timer, 350,- Vi har bevilling til 05.00 alle dage, så i kan feste til den lyse morgen. Der er et nattetillæg efter 02.00 på 5000,- pr. påbegyndt time. Samt 100,- pr. resterende gæster. Hvis man kører efter forbrug fra kl.23, koster det 2500,- pr. påbegyndt time og drikkevarer efter forbrug til kl.02.
Upgrade til cocktailbar I 3 timer med shakede cocktails + 125,- Espresso Martini, Moscow Mule, Paloma, Margarita, Old Fashioned, Whiskey Sour
Fakler fra ca. kl. 21.00 engangsbeløb 1500,-
Der tages forbehold for ændringer i menuen samt priser
Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.