top

Tallerkenanretning

Vores selskabsmenuer for hele året.

Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen, stranden, skoven og naturen, som er omkring os. Derfor er menuer eksempler. Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabsmøde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået

Januar - Februar - Marts - April - Maj

Lakseriette rørt med urter – rygeostcreme – fennikel – dild – sprød malt

Sprød & fersk Seranoskinke – meloner vendt i chili & mynte – ristede græskarkerner

Langtidsstegt oksecuvette 16 timer 56 grader eller smørbagt torsk – gulerodscreme – stegte gulerødder – rødvins sauce – urtebagte kartofler

Udvalg af oste - sødt - sprødt - salt

Januar - Marts: Nydaws æblekage - knas - mælkeskum

April - Maj: Rabarbertrifli - rabarberkompot - havreknas – vaniljecreme

eller Cremet chokoladekage - hvid chokolademousse - brændte mandler - brændt ananas - jernurt

Juni - Juli - August

Hindbærgravad laks - friske hindbær – rygeostcreme – sprød malt - feld salat – dild

Tynde skiver af rå krondyr vendt i urter – trøffelemulsion – saltet citron – hasselnødder – gammelknas – urtesalat

Landtidsstegt oksecuvette med timian & hvidløg – gulerodscreme – brændte gulerødder – syltede gulerødder – trøffelsauce – urter

3 Unika oste - sylt - sødt - sprødt - salt

Rødgrød på sæsonens bær - fløde 50% - krystalliseret hvid chokolade - saltet citron - jernurt

September - Oktober - 15. November 

Havtorn ceviche af torsk – ærtecreme - ærter – radiser – sprød rug – ramsløgsskapers  – ærteskud

Rørt tatar med hasselnødder & estragon – sprøde kartofler – estragonemulsion – ristede hasselnødder

Langtidsstegt oksecuvette med hvidløg & timian – jordskokcreme – bagte jordskokker – syltede jordskokker – urtekartofler - trøffelsauce

3 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

Æble - karamel - knas - mælkeskum

16. November - December 

Gravad laks - brændt grønkål - saltet valnødder - rævesauce - dild

Svinekæbe og foie gras terrin - trøffelemulsion - syrlig æble - hasselnød - estragon

Kornfordret okse stegt over 16 timer - rødbedecreme - salbagt rødbede - syltet rødbede  - kartoffelfondant - karse - trøffelsauce

2 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

Ris a la mande - brændte mandler - hvid chokolademousse - tørret jernurt - kirsebærsorbet

Selskaber & Fest

Tal med en "festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Priser

2 retter 299,- Vin under maden 295,-

3 retter 399,- Vin under maden 395,-

4 retter 499,- Vin under maden 495,-

5 retter 599,- Vin under maden 595,-

Der tages forbehold for ændringer.

Hvad siger gæster?