top

Tallerkenanretning

Vores selskabsmenuer for hele året.

Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen, stranden, skoven og naturen, som er omkring os. Derfor er menuer eksempler. Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabsmøde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået

September - Oktober - 15. November 

Dild & cognac gravad laks - fennikel som fløde, sylt & frisk - dildolie - rød amarant

Rørt tatar - hasselnød - markchampignon - syltet bøgehatte

Kornfodret okse stegt over 16 timer - tekstur af gulerod - bagt løg - kartofler med urtesmør- brombærsauce

3 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

Gammeldaws æwlekage - kompot - knas - sure æbler - mælkeskum

16. November - December 

Gravad laks - brændt grønkål - saltet valnødder - rævesauce - dild

Svinekæbe og foie gras terrin - trøffelemulsion - syrlig æble - estragon

Kornfordret okse stegt over 16 timer - rødbedecreme - salbagt rødbede - syltet rødbede - rødbedeglace - kartoffelfondant - karse

2 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

Ris a la mande - brændte mandler - hvid chokolademousse - tørret jernurt - kirsebærsorbet

April - Maj

Let røget lakserilette - æble - rygeostcreme - sprød fennikel - smørristet maltbrød - dild

Let grillet kalv rullet i urter - trøffelcreme - syltet agurk - sprød rugbrød - timianolie

Velhængt okse - brændt hjertesalat - trøffelolie - forårskarotter - urtesalat - sauce bearnaise

2 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

Køkkenchefens "Regnbueis" - Rabarberis - vaniljeis - chokoladeis - rabarberkompot - chokotuille - vaniljesne

Juni - Juli - August

Syltet hvide asparges - grillet tigerrejer - purløgshollandaise - dehydreret purløgsblomst

Krondyrscarpaccio - glaskål - rygeostcreme - skovsyrer - dehydreret æggeblomme

Kornfodret okse stegt over 16 timer - syrlig gulerodscreme - nye gulerødder - grillet sommerløg - brombærsauce

2 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

Mazerinkage - mascaponecreme - vanilje - friske hindbær - hindbærsauce - grillet citron gel - hindbær tuille

Selskaber & Fest

Tal med en "festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Priser

2 retter 295,- Vin under maden 295,-

3 retter 395,- Vin under maden 395,-

4 retter 495,- Vin under maden 495,-

5 retter 595,- Vin under maden 595,-

Der tages forbehold for ændringer.

Hvad siger gæster?