top

Tallerkenanretning

Vores selskabsmenuer for hele året.

Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen, stranden, skoven og naturen, som er omkring os. Derfor er menuer eksempler. Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabs møde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået

Januar - Februar - Marts

Sværdfisk med røg - spæde salater i syrnet yoghurt - ristede kerner

Vesterhavstorsk rullet i poreaske - syltet vintergrønt - gurkemejeemulsion - sprød malt

Velhængt okse - brændt hjertesalat - trøffelolie - brændt gulerod - urtesalat - sauce bernaise

2 danske oste - sødt - sprødt - salt

Citron panna cotta - grøn havreknas - chokoladecreme - chokoladesorbet

April - Maj

Let røget lakserilette - æble - rygeostcreme - sprød fennikel - smørristet maltbrød - dild

Let grillet kalv rullet i urter - trøffelcreme - syltet agurk - sprød rugbrød - timianolie

Velhængt okse - brændt hjertesalat - trøffelolie - syltede karotter - urtesalat - sauce bernaise

2 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

"Regnbueis" - Rabarberis - vaniljeis - chokoladeis - rabarberkompot - chokotuille - vaniljesne

Juni - Juli - August

Syltet hvide asparges - grillet tigerrejer - purløgshollandaise - dehydreret purløgsblomst

Krondyrscarpaccio - glaskål - rygeostcreme - skovsyrer - dehydreret æggeblomme

Kornfodret okse stegt over 16 timer - syrlig gulerodscreme - nye gulerødder - grillet sommerløg - brombærsauce

2 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

Mazerinkage - mascaponecreme - vanilje - friske hindbær - hindbærsauce - grillet citron gel - hindbær tuille

September - Oktober

Røget makrel - luftig tomatcreme - syltet tomat - strandsennep - sprød rug

Rørt tatar - mandler - dehydreret svampe - citron timianolie - markchampignon - syltet bøgehatte

Kornfodret okse stegt over 16 timer - grillet løgcreme - syltet rødløg - bagte nye løg - trøffelsauce

2 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

Blomme panna cotta - blomme coulis - brandy flamberet blomme - havrecrumble

November - December 

Gravad laks - brændt grønkål - saltet valnødder - rævesauce - dild

Svinekæbe og foie gras terrin - trøffelemulsion - syrlig æble - estragon

Kornfordret okse stegt over 16 timer - rødbedecreme - salbagt rødbede - syltet rødbede - rødbedeglace - kartoffelfondant - karse

2 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

Ris a la mande - brændte mandler - hvid chokolademousse - tørret jernurt - kirsebærsorbet

Selskaber & Fest

Tal med en "festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Priser

2 retter 295,- Vin under maden 295,-

3 retter 395,- Vin under maden 395,-

4 retter 495,- Vin under maden 495,-

5 retter 595,- Vin under maden 595,-

Der tages forbehold for ændringer.

Hvad siger gæster?