top

Tallerkenanretning

Vores selskabsmenuer for hele året.

Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen, stranden, skoven og naturen, som er omkring os. Derfor er menuer eksempler. Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabsmøde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået

Januar - Februar - Marts - April - Maj

Lakseriette rørt med urter – rygeostcreme – fennikel – dild – sprød malt

Tynde skiver af rå krondyr vendt i urter – trøffelemulsion – saltet citron – hasselnødder – gammelknas – urtesalat

Langtidsstegt oksecuvette 16 timer 56 grader eller smørbagt torsk – gulerodscreme – stegte gulerødder – rødvins sauce – urtebagte kartofler

Udvalg af oste - sødt - sprødt - salt

Januar - Marts: Æblekompot - vaniljeskum karamel - marcipanknas

April - Maj: Rabarbertrifli - rabarberkompot - havreknas – vaniljecreme

eller Cremet chokoladekage - hvid chokolademousse - brændte mandler - passion - jernurt

Juni - Juli - August - september

Hindbærgravad laks - friske hindbær – rygeostcreme – sprød malt - feld salat – dild

Tynde skiver af rå krondyr vendt i urter – trøffelemulsion – saltet citron – hasselnødder – gammelknas – urtesalat

Landtidsstegt oksecuvette med timian & hvidløg – gulerodscreme – brændte gulerødder – syltede gulerødder – trøffelsauce – urter

3 Unika oste - sylt - sødt - sprødt - salt

Rødgrød på sæsonens bær - fløde 50% - krystalliseret hvid chokolade - saltet citron - jernurt

Oktober - 15. November 

Enebær røget kammusling – blomkålscreme – syrlige blomkål – rå blomkål – dildolie -mandler – brændt hvidløgssauce

Foie gras terrin med svinekæber – trøffelemulsion – saltet citron – hasselnødder – urtesalat

Langtidsstegt oksecuvette med hvidløg & timian – jordskokcreme – bagte jordskokker – syltede jordskokker – urtekartofler - trøffelsauce

3 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

Æble - karamel - knas - mælkeskum

16. November - 20 December 

Rimmet laks - sauce på cognac og dild - tørret grønkål - saltet valnødder - dild - rygeost

Svinekæbe og foie gras terrin - trøffelemulsion - syrlig æble - hasselnød - estragon

Kornfordret okse stegt over 16 timer - tekstur af græskar - knust kartoffel med mascarpone - karse - trøffelsauce

2 danske Unika oste - sødt - sprødt - salt

Ris a la mande - brændte mandler - hvid chokolademousse - tørret jernurt - kirsebærsorbet

Selskaber & Fest

Tal med en "festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Priser

2 retter 299,- Vin under maden 295,-

3 retter 399,- Vin under maden 395,-

4 retter 499,- Vin under maden 495,-

5 retter 599,- Vin under maden 595,-

Der tages forbehold for ændringer.

Hvad siger gæster?