top

Tallerkenanretning

Vores selskabsmenuer for hele året.

Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen, stranden, skoven og naturen, som er omkring os. Derfor er menuer eksempler. Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabs møde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået

Januar - Februar - Marts

Sværdfisk med røg - spæde salater i syrnet yoghurt - ristede kerner

Vesterhavstorsk rullet i poreaske - syltet vintergrønt - gurkemejeemulsion - sprød malt

Velhængt okse - brændt hjertesalat - trøffelolie - brændt gulerod - urtesalat - sauce bernaise

2 danske oste - sødt - sprødt - salt

Citron panna cotta - grøn havreknas - chokoladecreme - chokoladesorbet

April - Maj

Let røget lakserilette - æble - rygeostcreme - sprød fennikel - smørristet maltbrød - dild

Let grillet kalv rullet i urter - trøffelcreme - syltet agurk - sprød rugbrød - timianolie

Velhængt okse - brændt hjertesalat - trøffelolie - syltede karotter - urtesalat - sauce bernaise

2 danske oste - sødt - sprødt - salt

"Regnbueis" - Rabarberis - vaniljeis - chokoladeis - rabarberkompot - chokotuille - vaniljesne

Juni - Juli - August

Vesterhavstorsk - ærter - radiser - blomster - baconcreme - malt

Foie gras terrin - hindbær som frisk og frysetørret - rosa peber opalin - karse

Velhængt okse - løg i tekstur - nye kartofler med ramsløgssmør - trøffelsauce

2 danske oste - sødt - sprødt - salt

Kroens jordbærtærte - krystalliseret hvid chokolade - vaniljeis

September - Oktober

Havtaskekæbe - rygeost - sellerikugler og crudite - malt

Pocheret og stegt skovdue - spidskål - squash - hyldebærsauce

Velhængt okse - kantareller - majs - bacon - estragon - pom hasselback - estragonsauce

2 danske oste - sødt - sprødt - salt

Pocheret pære - pære gele - brændt hvid chokolade - chokoladekage - pæresorbet

November - December 

Bagt torsk - stegt æblepure - æblekugler - tørret æble - marineret grønkål

Gravad rådyr - variation af beder - syltet sennepskorn - blød timian

Andebryst - brune og hvide kartofler - rødkål - andesauce med ribs

2 danske oste - sødt - sprødt - salt

Ris a la mande - brændte mandler - hvid chokolademousse - tørret jernurt - kirsebærsorbet

Selskaber & Fest

Tal med en "festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Priser

2 retter

295,- 

Vin under maden

295,-

3 retter

395,-

Vin under maden

395,-

4 retter

495,-

Vin under maden

495,-

5 retter

595,-

Vin under maden

595,-

Der tages forbehold for ændringer.

Hvad siger gæster?