top

Tallerkenanretning

Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen, stranden, skoven og naturen, som er omkring os. 

Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabsmøde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået

Selskabsmenu

Forret 1: Let røget kammusling ballotin - rugcrumble - syltede tomater - purløgsemulsion - ørredrogn - urtesalat

Forret 2: Mandel & timianvaffel – trøffelcreme – parmaskinke – syltede rødløg – Vesterhavsost – brøndkarse

-

Mellemret 1: Let grillet krondyr filet – purløgsemulsion – syltede stikkelsbær – ristede hasselnødder – chips af røget høost

Mellemret 2: Smørstegt brioche brød – stegt foie gras – solbærkompot – revet trøffel – karse

-

Hovedret: Langtids stegt oksecuvette i en peberrup – gulerodscreme – brændte gulerødder – portvinssauce med fermenteret peber – crudite af gulerod – pommes fondant med hvidløg & timian

Upgrade til oksemørbrad 75,- - Upgrade til Wagyu oksemørbrad 150,-

Mulighed for at erstatte kødet med sæsonens fisk med en skaldyrssauce

-

Osteanretning: Sprød butterdejstærte – karamelliseret løgkompot – creme på Gammelknas – syltede perleløg – timian & karse

-

Dessert 1:Cremet chokoladekage – hvid & mørk chokolademousse – ananas i karamel - brændte mandler – jernurt

Dessert 2: Æble mazarinkage - syltede æbler - citrongele - karamelsauce - hvid chokolade knas - jernurt - is på creme fraiche og kardemomme

-

Vegansk menu:

Forret

Avokado - balsamico glace – syrlig spidskåls & spinat salat med ristede hasselnødder – syltet chili & bøgehatte – oregano

Hovedret

Svamperisotto – gærflager - timianolie – brøndkarse

Dessert

Sorbet – brændte mandler - rød syrer

Der tages forbehold for ændringer i menuen 

Selskaber & Fest

Tal med en "festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Hvad siger gæster?