top

Tallerkenanretning

Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen, stranden, skoven og naturen, som er omkring os. 

Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabsmøde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået

Selskabsmenu

Der vil naturligvis blive taget højde for allergier og mad præferencer

-

Forret 1: Store rejer vendt i æble, estragon & citron - luftigt urtebrød stegt i estragoolie - porestøv - syltede rødløg - estragonolie

Forret 2: Lufttørret og rødvinsmarineret Bresaola - syltede svampe - rå svampe - porestøv - svampepure - luftigt urtebrød stegt i estragonolie - syltede rødløg - estragonolie

-

Mellemret 1: Lakserilette rørt med friskost og urter - brændt agurk - fennikel crudite - syltet fennikel - rugchips - purløgsemulsion - purløgsolie

Mellemret 2: Let grillet krondyrsfilet - purløgsemulsion - saltede hasselnødder - syltede bøgehatte -

smørstegt 1/2 hummerhale - ørredrogn - purløgsolie (+65,-)

-

Hovedret: Langtidsstegt græsfordret okse fra Uruguay vendt i kroens peberrup – sød gulerodspure - gulerodsbånd - sæsonens grønt - ristede urtekartofler - cremet æble & pebersauce tilsmagt fermenteret peber og hvidløg.

Upgrade til oksefilet 49,- eller oksemørbrad 69,-

-

Osteanretning: 3 slags oste - surt - sødt - sprødt - salt

-

Dessert 1: Kraftig cremet chokoladekage med pekannødder og karamel - skovbærcoulis - knas på frysetørret hindbær og yogurtpulver - mousse på nødder og mælkechokolade - is efter sæson

Jan - Marts æbleis, April - juni rabarberis, juli til September jordbæris, Oktober til December kirsebæris

Dessert 2: Æblekage - vaniljecreme - vaniljeflødeskum - havreknas - karamelliseret kondenseret mælk

-

Vegetarisk menu:

Forret

Avocado - Karl Johan og svampepure - fladbrød stegt i estragonolie - syltede rødløg - karse

Hovedret

Brændt blomkål - sesam - goma - saltede mandler blomkålscreme - rå og syltet blomkål

Dessert

Kraftig cremet chokoladekage med pekannødder og karamel - skovbærcoulis - knas på frysetørret hindbær og yogurtpulver - mousse på nødder og mælkechokolade - is efter sæson

Jan - Marts æbleis, April - juni rabarberis, juli til September jordbæris, Oktober til December kirsebæris

-

Mulige tilvalg/opgraderinger

Champagne i stedet for Cava til velkomst +45,-

1 ret mere med tilhørende vin 199,-Ønskes hovedretten serveret 2. gang +50,-

Pakken er til kl. 03.00. vi har bevillig til 05.00, så i kan feste til den lyse morgen. Der er et nattetillæg efter 03.00 på 5000,- pr påbegyndt time. Samt 100,- pr. resterende gæster

Upgrade til cocktailbar I 3 timer med shaked cocktails + 100,- Espresso Martini, Moscow Mule, Cosmopolitan, Old Fashioned, Whiskey Sour

Fakler fra kl. 22.00 engangsbeløb 1000,-

Der tages forbehold for ændringer i menuen

Selskaber & Fest

Tal med en "festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Hvad siger gæster?