top

Tallerkenanretning

Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen, stranden, skoven og naturen, som er omkring os. 

Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabsmøde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået

Selskabsmenu

Der vil naturligvis blive taget højde for allergier og mad præferencer

-

Forret 1: Håndpillede rejer vendt i æble, purløg og citron - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg - urter

Forret 2: Lufttørret og rødvinsmarineret Bresaola - syltede svampe - rå svampe - svampepure - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg

-

Mellemret 1: Lakserilette rørt med friskost og urter - brændt agurk - fennikel crudite - syltet fennikel - rugchips - urteemulsion - urteolie - ørredrogn

Mellemret 2: Rørt oksetatar - urteemulsion - saltede nødder - malt - Vesterhavsost

-

Hovedret: Langtidsstegt græsfordret okse fra Uruguay vendt i kroens peberrup – pure - sæsonens grønt - urtekartofler - cremet æble & pebersauce.

Upgrade til oksemørbrad 69,-

-

Osteanretning: 3 slags oste - surt - sødt - sprødt - salt

-

Dessert 1: Kraftig cremet chokoladekage med pekannødder og karamel - skovbærcoulis - knas på frysetørret hindbær og yogurtpulver - mousse på nødder og mælkechokolade - is efter sæson

-

Dessert 2: Luftig hvid chokolademousse - lemoncurd - pistacie krokant

Mulige tilvalg/opgraderinger

Champagne i stedet for Cava til velkomst +45,-

1 ret mere med tilhørende vin 199,- Ønskes hovedretten serveret 2. gang +89,-

Pakken er til kl. 02.00. vi har bevilling til 05.00, så i kan feste til den lyse morgen. Der er et nattetillæg efter 02.00 på 5000,- pr påbegyndt time. Samt 100,- pr. resterende gæster

Upgrade til cocktailbar I 3 timer med shaked cocktails + 125,- Espresso Martini, Moscow Mule, Cosmopolitan, Old Fashioned, Whiskey Sour

Fakler fra kl. 22.00 engangsbeløb 1500,-

Der tages forbehold for ændringer i menuen samt priser

Selskaber & Fest

Tal med en "festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Hvad siger gæster?