top

Tallerkenanretning

Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen, stranden, skoven og naturen, som er omkring os. 

Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabsmøde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået

Selskabsmenu

Forret 1

let røget kammusling ballotin – rugcrumble – syltede tomater – purløgsemulsion – ørredrogn - urtesalat

Forret 2

Mandel & timianvaffel – trøffelcreme – parmaskinke – syltede rødløg – Vesterhavsost – brøndkarse

-

Mellemret 1

Let grillet krondyr filet – purløgsemulsion – syltede stikkelsbær – ristede hasselnødder – chips af røget høost

Mellemret 2

Smørstegt brioche brød – stegt foie gras – solbærkompot – revet trøffel – karse

-

Hovedret med kød:

Langtids stegt oksecuvette i en peberrup – gulerodscreme – brændte gulerødder – portvinssauce med fermenteret peber – crudite af gulerod – pommes fondant med hvidløg & timian

Hovedret med fisk:

Sæsonens fisk med fennikel, citron & smør - gulerodscreme – brændte gulerødder – skaldyrssauce med havents æg – crudite af gulerod – pommes fondant med hvidløg & timian

-

Osteanretning:

Sprød butterdejstærte – karamelliseret løgkompot – creme på Gammelknas – syltede perleløg – timian & karse

-

Dessert 1:

Cremet chokoladekage – hvid & mørk chokolademousse – ananas i karamel - brændte mandler – jernurt

Dessert 2:

Kroens æbletærte – sprød nøddetærte – karamelliseret æblecreme – syrlige æbler

kardemommeparfait – rød syre

-

Vegansk menu:

Forret

Avokado - balsamico glace – syrlig spidskåls & spinat salat med ristede hasselnødder – syltet chili & bøgehatte – oregano

Hovedret

Svamperisotto – gærflager - timianolie – brøndkarse

Dessert

Sorbet – brændte mandler - rød syrer

Selskaber & Fest

Tal med en "festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Priser

2 retter 299,- 

3 retter 399,-

4 retter 499,-

5 retter 599,-

Der tages forbehold for ændringer.

Hvad siger gæster?