top

Tallerkenanretning

Vores selskabsmenuer for hele året.

Juni - Juli - August

Vesterhavstorsk - ærter - radiser - blomster - baconcreme - malt

Foie gras terrin - hindbær som frisk og frysetørret - rosa peber opalin - karse

Velhængt okse - løg i tekstur - nye kartofler med ramsløgssmør - trøffelsauce

2 danske oste med syltede nødder og kompot

Kroens jordbærtærte - krystalliseret hvid chokolade - vaniljeis

September - Oktober

Havtaskekæbe - rygeost - sellerikugler og crudite - malt

Pocheret og stegt skovdue - spidskål - squash - hyldebærsauce

Velhængt okse - kantareller - majs - bacon - estragon - pom hasselback - estragonsauce

2 danske oste - syltede nødder - kompot

Pocheret pære - pære gele - brændt hvid chokolade - chokoladekage - pæresorbet

November - December

Bagt torsk - stegt æblepure - æblekugler - tørret æble - marineret grønkål

Gravad rådyr - variation af beder - syltet sennepskorn - blød timian

Andebryst - brune og hvide kartofler - rødkål - andesauce med ribs

2 danske oste med syltede nødder og kompot

Dessert over Ris a la mande med mælkeis - frysetørret kirsebær - mandel

Selskaber & Fest

Tal med en "festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Priser

2 retter

295,- 

Vin under maden

295,-

3 retter

395,-

Vin under maden

395,-

4 retter

495,-

Vin under maden

495,-

5 retter

595,-

Vin under maden

595,-

Der tages forbehold for ændringer.

Hvad siger gæster?