top

Kroens store julebuffet

Vi byder indenfor i varmen til ren råhygge og det til store danske julebord for hele familien

Strandmøllekroens store julebuffet

Fra den 18. November til og med den 18 december

Der serveres ikke alacarte de tidspunkter julebuffeten serveres.

-

Det kolde bord

4 slags sild – kapers – rødløg – fedt med løg - sur & sød løgsalat

Håndpillede rejer – purløgsemulsion – æg – syltede tomater

Rimet og bagt laks – rygeost – dild & farinsauce – fennikel – valnød 

Hønsesalat med stegte svampe – syltede bøgehatte – bacon – persille

Broccoli vendt i sød balsamicocreme – bacon – rosiner – rødløg – persille 

Salat af rødbeder – julesalat – honningdressing – gedeost – valnødder

Kroens maltbrød – rugbrød – smør

Grønkålssalat - rødkål - granatæble - appensinvinaigrette - hasselnødder

Sylte - sennep - rødbeder

 

Det lune bord

Rødspætter vendt i pankomel – remoulade – citroner

Høns i asparges med ærter

Saltet juleskinke med puffede flæskesvær – senneps- & farinsauce

Confiterede andelår – andesauce smagt til med appelsin

Fedtede frikadeller – karamelliseret rødkål

Løvstikke-kogte kartofler vendt med smør & persille

Leverpostej – stegte svampe – bacon

Brune kartofler

langtidsstegt oksecuvette - Black angus

Ostebordet

Udvalg af danske oste med sødt - surt - sprødt - salt

Det søde bord

Ris a la mande med kirsebærsauce

Gulerodskage med masser creme på toppen

Julesmåkager

Fredag og lørdag julebuffet 399,- 

Søndag 450,-

Børn 0-2 gratis - børn 3-10 år 199,-

Serveres hver fredag aften og lørdag aften. Ankomst 17.00 - 19.30. lukker kl. 23.00

 Søndag frokost ankomst 11.30.- 14.00. Lukker kl. 17.00

Vi tager forbehold for ændringer i menuen 

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Hvad siger gæster?