Vi byder indenfor i varmen til ren råhygge og det til store danske julebord for hele familien
Husk også 1. & 2. juledag.
-
Håndpillede rejer - skagenrører
Smilende æg - urteemulsion
Kulmule rillette - citron - kapers
Gravad laks - rævesauce - dild
Rosastegt Vitello Tonato - tuncreme - kapers
Hvidløgsbagte beder - pære - rygeost - boghvede - timian
Bulgur - fennikel - vindruer - persille - mynte
—
Kroens tarteletter på høns, fed flødesauce med muskatnød - ærter - gulerødder.
Helstegt puffet Porchetta
Kroens julemedister
Confiterede andelår
Flødekartofler med hvidløg - chili - muskatnød
Karamelliseret rødkål - appelsin - stjerneanis - kanel
Fedtede frikadeller.
Leverpostej – stegte svampe – bacon.
Mormor sauce tilsmagt jul.
Røget bearnaise.
—
Udvalg af oste med sødt - surt - sprødt - salt
lune æbleskiver, marmelade, flormelis.... ja helt klassisk som det skal være.
Ris a la mande med kirsebærsauce
Julesmåkager
—
Søndags julebuffet 399,-
Advents søndage 449,-
Børn 0-2 gratis - børn 3-10 år 199,-
-
Ankomst mellem 11.30.- 14.30.
Buffeten står fremme til kl. 15.30. Herefter er det kun dessert og ost der vil blive stående til kl. 16.00
Lukker 17.00
-
Der serveres kun alacarte til aften om søndagen.
Til frokost serverer vi kun søndagsbuffet.
Vi tager forbehold for ændringer i menuen
Reservation
Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.