top

Kroens store julebuffet

Vi byder indenfor i varmen til ren råhygge og det til store danske julebord for hele familien

Husk også 1. & 2. juledag.

Strandmøllekroens store julebuffet

Serveres hver søndag frokost fra den 17. November til og med den 29. december

-

Det kolde bord

3 slags sild – kapers – creme fraiche - rødløg

Håndpillede rejer - skagenrører

Smilende æg - urteemulsion

Kulmule rillette - citron - kapers 

Gravad laks - rævesauce - dild

Rosastegt Vitello Tonato - tuncreme - kapers

Kålsalat med honning - appelsin - tyttebær - valnødder

Hvidløgsbagte beder - pære - rygeost - boghvede - timian

Bulgur - fennikel - vindruer - persille - mynte

Kroens maltbrød – rugbrød – smør

Det lune bord

Sprøde rødspættefileter serveret med remoulade & citron.

Kroens tarteletter på høns, fed flødesauce med muskatnød - ærter - gulerødder.

Helstegt puffet Porchetta

Kroens julemedister

Confiterede andelår 

Flødekartofler med hvidløg - chili - muskatnød

Karamelliseret rødkål - appelsin - stjerneanis - kanel

Fedtede frikadeller.

Leverpostej – stegte svampe – bacon.

Mormor sauce tilsmagt jul.

Røget bearnaise.

Ostebordet & søde sager


Udvalg af oste med sødt - surt - sprødt - salt

Skære kage

Ris a la mande med kirsebærsauce

Julesmåkager

Søndags julebuffet 399,- 

Advents søndage 449,-

Børn 0-2 gratis - børn 3-10 år 199,-

-

Ankomst mellem 11.30.- 14.30. 

Buffeten står fremme til kl. 15.30. Herefter er det kun dessert og ost der vil blive stående til kl. 16.00

Lukker 17.00

-

Der serveres kun alacarte til aften om søndagen. 

Til frokost serverer vi kun søndagsbuffet.

Vi tager forbehold for ændringer i menuen 

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Hvad siger gæster?