top

 

Valentines aften  - 14. februar

Strandmøllekroens Valentines menu

10 anretninger i 3 serveringer 599,-

1. Servering

5 forskellige snacks som serveres som share food

 

- Trøffelfritter - Vesterhavsost - vintertrøfler fra Italien - trøffelemulsion

- Friteret svinenakke rørt med BBQ & syltet kål - abrikos & æblekompot - syltet chili

- Stegt torsk rørt med kartoffelcreme - hvidløg - ristet sesam - tørret torsk

- Mandelvaffel - morkelcreme - Foie gras terrin - tyttebær – Vesterhavsost

- Let røget torsk - ingefær - "Gammelknas"creme - estragon - tørret glaskål

Tilvalg 15. gram Baerii Caviar 169,-

2. Servering

Langtidsstegt oksecuvette - peber crumble - bearnaise rørt med trøffel - skalotteløg – purløg

Ganituren serveres på midten af bordet som share food

Cremet kartoffelmos rørt med Vesterhavsost - rugcrumble - karse

Confiterede gulerødder - kærnemælk - purløgsolie - saltede mandler "Kroens waldorfsalat" - vindruer - blegselleri - sure æbler – mormordressing

Tilvalg: Stegt Foie gras til hovedretten + 59,-

3. Servering

Mazarinkage bagt med æble/vaniljekompot - syltede æbler - cremefraiche & kardemommeis - citrongelé - karamelsauce - hvid chokoladecrumble - jernurtstøv

3 retters børnemenu

Mandelvaffel - lakserilette

Rødspættefilet eller frikadelle med fritter og ketchup - grøntsagsstænger

Vaniljeis med chokolade

199,-

Ankomst mellem 17.30 og 20.00. Restauranten lukker kl. 24.00 - book bord på www.strandmollekroen.dk

Hvad siger gæster?