top

Nordsjællands bedste skaldyrsbuffet

Forret serveret på bordet:

Moules Marineres: Hvidvins dampede økologiske muslinger - julienne af sæsonens urter

safran – dild & kørvel – citron

De kolde skaldyr & fisk:

Halve hummere med purløgsemulsion & urtesalat

Krabbekløer vendt i grillet citron & dild

Jomfruhummere vendt i hvidløg & timian

Østers Naturel & citron

Østers med kærnemælk & jernurt

Dild kogte krebs med grillede citroner

Rose rejer vendt i hvidløg & chili

Røgede Grønlandske pil selv-rejer

De lune skaldyr & fisk:

Den store paellapande med muslinger, rejer & blæksprutter

Gratineret grønne muslinger med gammelknas & citron

Store gambas rejer vendt med persille, hvidløg & citron

Små anretninger:

Røget lakserilette vendt med citron & urter.

Jomfruhummertatar med saltet citron & hummermayo.

Brændt tun vendt i boghvedekerner med æblesauce & friskost.

Dyppelserne:

Aioli med fermenteret hvidløg

Pimentcreme på grillede peberfrugter & cashewnødder

Sesam vinaigrette

Kroens 1000 ø’er

Purløgs emulsion

Tilbehøret:

Fint snittet fennikel med citron & kapers

Grillet & syltet af sæsonens grøntsager

Kroens maltbrød med smør

Det vi slutter af på:

3 slags oste med surt, sødt & salt

Rabarbergrød med havreknas & vaniljecreme

Mulige tilvalg: Baerii caviar 15g. 149,-

Hver fredag fra kl. 17.00. Pris 499,- børn u. 10 år 249,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Frokost a la carte

Nyfortolkede danske klassikere — spændende nyt nordisk smørrebrød

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?