top

Fiske- og skaldyrsbuffet

Hver fredag aften serveres en overdådig fiske og skaldyrsbuffet, samt lidt fra dem med 2 og 4 ben

Det lune

Blåmuslingesuppe med safran 

Grillede kæmperejer i hvidløg & chili

Jomfruhummer med hvidløgssmør

 Kalkuncuvette

Det kolde

 Dampet laks i fennikel, citron & urter

Dampede blåmuslinger vendt i urter & en honning & sennepsvinaigrette

Røgede pil selv rejer

Krabbekløer

Krebs

Cremet kartoffelsalat med trøffel og purløg

Tomat salat med friske og syltede cherrytomater, feta & basilikum

Selleri i flere former – grønkål – persille pesto – ristet hasselnødder

Maltbrød & kærnemælks smør

  Dyppe stationen

Aioli med kartoffel & persille

Estragon mayonnaise 

Piment crème

Citron crème

Urte creme fraiche 

1000 ø`er dressing

Dessert

2 søde desserter efter sæson og køkkenchefens lyster

2 slags oste fra grand fromage med surt, sødt, sprødt & salt

Inkl. filterkaffe og udvalgte teer 

349,- pr. kuvert

150,- for børn under 10år

Ankomst mellem kl. 17.30 til 20.30 — Buffeten lukker kl. 21.00, desserten bliver stående, restauranten lukker kl 23.00

Serveres hver fredag aften fra den 10. januar 2020.

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Frokost a la carte

Nyfortolkede danske klassikere — spændende nyt nordisk smørrebrød

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?