top

Skaldyr

Et nyt år - et nyt koncept

Fredags skaldyr plateau

Grillet halv hummer - fermenteret hvidløgscréme – sprød peberbacon – karse

Røget kammuslinger - grillet agurk – sur agurk – Baerii caviar – kærnemælks - og purløgssauce

Jomfruhummertatar - saltet citron – sennep – sennepsblade – hummermayo

Konge- og snekrabberiette - fennikel - hvidløg - saltet citron

Moules marinere - økologiske blåmuslinger – urter – fløde

Rosé rejer - purløgsemulsion - blomster

Østerssmagning - grillet lime

Piment créme - Vesterhavsost – saltet fisk – paprika – cashewnød

Mulige tilvalg

Baerii caviar 15g. 149,-

Mulighed for dessert

Chokoladefondant med flyende hjerte - is - knas - syre 95,-

Kroens æblekage - mælkeskum - havreknas - creme anglaise - tørret jernurt 95,-

3 styk sødt til kaffen 59,-

Unika oste 125,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Frokost a la carte

Nyfortolkede danske klassikere — spændende nyt nordisk smørrebrød

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?