top

Nordsjællands bedste skaldyrsbuffet

SERVERES HVER FREDAG FRA DEN 4 JUNI. 

Forret serveret på bordet:

Moules Marineres: Økologiske blåmuslinger - urter - dobbelt fløde - lys øl - honning

_

De kolde skaldyr & fisk:

1 halv hummer pr. gæst med purløgsemulsion & urtesalat

Krabbekløer vendt i grillet citron & dild

Østers Naturel & citron

Østers med kærnemælk & jernurt

Dild kogte krebs med grillede citroner

Rose rejer vendt i hvidløg & chili

Røgede Grønlandske pil selv-rejer

_

De lune skaldyr & fisk:

Gratineret Jomfruhummere vendt i ramsløgspesto

Gratineret grønne muslinger med gammelknas & citron

Store gambas rejer vendt med persille, hvidløg & citron

_

Små anretninger:

Jomfruhummertatar med saltet citron & hummeremulsion

Tunmousse - kapers - rødløg

Røget lakserilette vendt med citron & urter.

_

Dyppelserne:

Aioli med fermenteret hvidløg

Pimentcreme på grillede peberfrugter & cashewnødder

Sesam vinaigrette

Kroens 1000 ø’er

Purløgsemulsion

_

Tilbehøret:

Kartoffelsalat - purløg - syltet rødløg

Økologisk spidskål - æble - agurk - grønne asparges - hasselnødssauce

Kroens maltbrød med smør

_

Det vi slutter af på:

3 slags oste med surt, sødt & salt

Rabarbergrød med havreknas & vaniljecreme

_

Mulige tilvalg: Baerii caviar 15g. 149,-

_

Hver fredag fra kl. 17.00. Pris 499,- børn u. 10 år 249,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Hvad siger gæster?