top

Skaldyrsbuffet

Fredag den 12. juli slår vi dørene op for noget helt nyt på den gamle kro.

Hver fredag vil vi fremover tilbyde en overdådig skaldyrsbuffet samt lidt fra dem med 2 og 4 ben. 

Vanvittigt åbningstilbud de første 2 fredage 199,-

Hvis vejret er til det griller vi på terrassen

Det lune fra grillen:

Grillede kæmpe rejer - hvidløg - chili

Grillede jomfruhummer - hvidløgssmør

Skaldyrssuppe med safran

Dampet laks – fennikel - citron - urter

Sprød kalkuncuvette

Langtidsstegt oksecuvette - brunet smør - timian

-

Det kolde:

Dampede blåmuslinger vendt i urter - honningvinaigrette

Røgede pil selv rejer

Cremet kartoffelsalat - trøffel - purløg

Tomatsalat - friske og syltede cherrytomater - feta - basilikum

Jordbær – frissé - saltede mandler - hyldeblomst vinaigrette - croutoner

Maltbrød – solsikkekerner - pisket smør - kærnemælk

-

  Dyppe stationen:

Aioli - kartoffel - persille

Estragonmayonnaise

Pimentcrème

Citroncrème

Sesamdressing

1000 ø`er dressing

-

Dessert:

Altid 2 søde desserter efter sæson og køkkenchefens lyster

2 danske oste – surt – sødt - sprødt - salt

 Fast lav pris 299,-  Inkl. Stempelkaffe og te

Ankomst mellem 17.30 - 20.30. Restauranten lukker kl. 23.00

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Frokost a la carte

Nyfortolkede danske klassikere — spændende nyt nordisk smørrebrød

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?