top

Fiske- og skaldyrsbuffet

Hver fredag aften serveres en overdådig fiske og skaldyrsbuffet, samt lidt fra dem med 2 og 4 ben

Det lune

Grillede kæmpe rejer - hvidløg - chili

Jomfruhummer - hvidløgssmør

Skaldyrs suppe - safran - syltet fennikel

Dampet laks - lime - citron   - urter

Sprød kalkuncuvette

Langtidsstegt okse - brunet smør - timian

Det kolde

Dampede blåmuslinger vendt i urter - honningvinaigrette

Røgede pil selv rejer

Krabbeklør - lime - dild

Tomatsalat - friske og syltede cherrytomater - feta - basilikum

Jordbær – frissé - saltede mandler - hyldeblomst vinaigrette - croutoner

Cremet kartoffelsalat - trøffel - purløg

Maltbrød – solsikkekerner - pisket smør - kærnemælk

  Dyppe stationen

Aioli - kartoffel - persille

Estragonmayonnaise

Pimentcrème

Citroncrème

Sesamdressing

1000 ø`er dressing

Dessert

Altid 2 søde desserter efter sæson og køkkenchefens lyster

2 danske oste – surt – sødt - sprødt - salt

 Fast lav pris 349,-  Inkl. Stempelkaffe og te

Ankomst mellem kl. 17.30 til 20.30 — Buffeten lukker kl. 21.00, desserten bliver stående, restauranten lukker kl 23.00

Serveres til & med den 29 november 2019.

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Frokost a la carte

Nyfortolkede danske klassikere — spændende nyt nordisk smørrebrød

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?