top

 

Klassisk julebord

Det kolde: 

Kroens maltbrød med solsikkekerner samt saltet smør

 Røgede pilselv rejer - citroncreme

Rimet og bagt laks – rygeost – dild & farinsauce – fennikel - valnød 

 Broccoli vendt i sød balsamicocreme – bacon - rosiner – rødløg – persille 

 Tynd snittet rødkål – appelsinvinaigrette – hasselnødder – æbler - persille 

 Salat af rødbeder – julesalat – honningdressing – gedeost – valnødder

-

Det lune: 

 Confiterede andelår 

 Andesauce smagt til med appelsin 

 Karameliseret rødkål med svesker & julekrydderier 

 Porchetta med persille & svesker 

 Løvstikke kogte kartofler vendt med smør & persille

-

  Det vi slutter af med: 

  Klassisk risalamande – ristede mandler - kirsebærsauce 

Udvalg af Danske oste med sødt - surt - sprødt & salt

 Julesmåkager

-

De lune retter er klar til at sætte i ovnen eller stege færdig. Der medfølger instrukser

Pris 399,- ved min. antal er 20 personer

-

Mulige tilvalg

Karrysild med kapers - rødløg - dild 29,-

Rødspættefilet - remoulade - citron 49,-

-


DKK 199,00

Hvad siger gæster?