top

Frokost a la carte

Det bedste dansk madkultur kan byde på i friske nyde klæder

Frokost a la carten serveres tirsdag til lørdag. Søndag serverer vi vores store søndagsbuffet.

Strandmøllekroens frokostbord i 2 serveringer 299,-

Serveres tirsdag til søndag

Første servering

Tilvalg af 2 slags sild +69,-

Sprøde rødspættefilet med remoulade

Æg og rejer med purløgsmayo

Klassisk tatar - peberrod - æggeblomme

Hønsesalat - syltede bøgehatte - bacon - persille

Anden servering

Æblekage - creme anglaise - havreknas - mælkeskum - jernurt

Skal vælges af hele bordet. 

Smørrebrød - tirsdag til lørdag frokost

Alle smørrebrød serveres samtidigt

Sild

KARRYSILD                                               119 KR
Marmoreret æg - puffet kapers - æble - fennikel 
SYLTET SENNEPSSILD                           119 KR
Bacon som sprød og emulsion - løgkompot
FRITERET SILD                                     129 KR
Øldej - tatarsauce - syltede rødløg

Vegansk

Advocado                                                    119 KR
Hasselnødscreme - spinat - chili - tørret grøntkål - hvidløg - sesam
Svampe og valnødsposteg                      119 KR
Tørret kejserhatte - tørret grønkål - mandler
 

Fisk

RØDSPÆTTEFILET                                129 KR
med remoulade - citrongele - ørredrogn
RØDSPÆTTEFILET                                139 KR
Skagenrøre - citrongele -syltede rødløg
PETERS OVERROSTE LAKSERIETTE 119 KR
Revet røget og dehydreret laks - tomat - frisk ost
BRÆNDT TUN                                             139 KR
Æblesauce - friteret kapers - boghvedekerner - friskost

Skaldyr

SPEJLÆG OG REJER                            129 KR
Purløgsmayo - Vesterhavsost
KAMMUSLING OG ØSTERS                 139 KR
Hasselnødder - røg - musling- og æblesaft, citronemulsion
SURF N' TURF                                        149 KR
Jomfruhummer- og krondyrstatar - svampe - ørredrogn - hummermayo
HUMMER OG RØD LØBER                   149 KR
Panko - spinat - saltet citron - mandler -,purløgsmayo
KONGE- OG SNEKRABBERILETTE     169 KR
Grillet agurk - sur agurk - saltet citron

Kød

RÅ AAA-SASHI OKSEMØRBRAD          139 KR
Boghvedekerner - pære - gammel knas - fermenterer hvidløg - æggeblommecreme
HØNSESALAT                                          119 KR
Karl Johan - røget bacon - persille - kejserhattechips
GLACERET OKSESALAT                        119 KR
Løgglace - ristede løg - peberrod - hasselnød 
FRIKADELLE PÅ SORTFODSGRIS             129 KR
Karamelliseret rødkål - brændt agurk - gele på tomatstilk

Ost

Gammel Ole                                               89 KR
Romsky - syltede rødløg - karse
Friteret Camenbert                                   89 KR
Sveske pure,- syltet rødløg - ristede mandler
Friteret Camenbert Delux                       149 KR
Sveske pure - syltet rødløg - ristede mandler - paneret og friteret Foie gras - revet trøffel

Søde sager

Passionsfromage                                     69 KR
Mælkeskum - knas
Chokoladekage                                         79 KR
Brændt hvid chokolademousse - is  - knas
ÆBLEKAGE                                                79 KR
Vaniljecreme - havreknas - mækeskum - jernurt
Sødt til kaffen 55,-

Til vores små venner

Grøntsagsstænger med urtedyb                39 KR

Kylle rylle deller eller rødspættefilet           95 KR

Samme ganiture som til de voksnes hovedretter

A la carte is served tuesday to friday - Sundays & Saturdays, we serve our famous weekend buffet.

Complete lunch at Strandmøllekroen 299,-

First serving

Curry herring with fennel - Filet of plaice with "remoulade" - Salmon salad - Chicken salad with bacon - 
Tartare with tarragon - Cod & peas

Second serving

Fromage of passion fruit - oat and almond crumble - passion fruit sorbet

Must be selected by min. 2. pers.

All sandwiches are served at the same time and on grilled malt bread with salad

(Vegan) soy steak - herbs -  hazelnut oil - hazelnut creme - picked mushrooms - spinach - chili 

Curry herring - apple - fennel - capers - dill

Blackberry herring - fennel - capers - dild

Salmon salad - smoked cheese - pickled tomatoes - dill

Filet of plaice - "remoulade" - trout roe in lemon - dill

Filet of plaice - shrimps - dill - lemon mayonnaise - dill

"Skagen toast" - shrimps - dill - lemon - red onions

Hand peeled shrimps - mini fried egg - grated danish cheese - ramsons mayo

Chicken salad with herns & mushrooms - pickled brown beech - crispy bacon - parsley

Tatare with cognac & eggyolk - tarragon - hazelnut - pickled kohlrabi - cress

Roastbeef - pickles - horseradish - fried onions - cress

125,- / 1 piece 

195,- / 2 pieces

250,- / 3 pieces

*Prices and pieces of sandwiches are for the person ordering

Desserts and cheeses

Fromage of passion fruit - oat and almond crumble - passion fruit sorbet 85,-

Apple compote – marzipan crunch – caramel – milk foam 85,-

3 cheeses from Unika - with everything a cheese lover desires 125,-

Sweets for the coffee 55,-,-

For our little friends

Filet of plaice – potatoes – ketchup 95,-

Meatball - potatoes - ketchup 95,-

Vanilla ice cream 65,-

dReservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Kroens store søndagsbuffet

Hver lørdag og søndag fra kl. 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store søndagsbord.

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — Alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se vores Sommeliers udvalg.

Læs mere

Hvad siger gæster?