top

Frokost a la carte

Det bedste dansk madkultur kan byde på i friske nyde klæder

Frokost a la carten serveres tirsdag til fredag. Lørdag og søndagen serverer vi vores store julebuffet samt vores julebord.

Strandmøllekroens julebord i 3 serveringer 349,-

Serveres både frokost og aften hele ugen

Første servering

Sennepssild med syltede sennepskorn

Sprøde rødspættefilet med remoulade

Gravad laks med cognac og dild og valdnødder

Æg og rejer med purløgsmayo

Anden servering

Grillet svinekam med laurbær salt

Frikadeller

Confiteret andelår

Rødkål med smag af jul

Andesauce tilsmagt appelsin

Tredje  servering

Ris fromage med vanilje - krisebær coulis - kirsebærstøv - brændte mandler - citronmelisse -  kirsebærsorbet

Eller klassisk ris a la mande

Skal vælges af hele bordet. 

Smørrebrød - tirsdag til fredag frokost -

Alle smørrebrød serveres samtidigt på grillet maltbrød med salat

Soyabøf med masser af urter stegt i hasselnøddeolie – hasselnødscreme – syltede bøgehatte – appelsinemultion

Karrysild - æbler - sprød fennikel - kapers - dild

Sennepssild - syltet sennepskorn - syltede løg - kapers - dild

Røget ål - æggestand - trøffelemulsion + 55,-

Gravad laks - rævesauce - valnødder - dild

Sprøde rødspætter - remoulade - ørredrogn i citronsaft - dild

Sprøde rødspætter - håndpillede rejer vendt i dild & citron - citronmayo - dild

Håndpillede rejer - mini spejlæg - Vesterhavsost - purløg

Rørt hønsesalat med urter & svampe - syltet bøgehatte - sprød bacon - persille

Confiteret and rørt med urter & apelsinmayo – ristede hasselnødder – syltede appelsin fileter – kørvel

Klassisk sylte - sennepsmayo - Dijon sennep - rødbeder - purløg

Saftige frikadeller stegt i smør - rødkål - syltede agurker - sennepsmayo - karse

Grillet svinekam - laurbær salt - rødkål - flæskesvær - brun sovs - persille

Gammel Ole - romsky - syltede rødløg - karse

125,- / 1 stk. smørrebrød

195,- / 2 stk. smørrebrød

250,- / 3 stk. smørrebrød

*Priser gælder pr. person ved bordet

Søde sager og ost 

Ris fromage med vanilje - kirsebær coulis - kirsebærstøv - brændte mandler - citronmelisse - kirsebærsorbet 85,-

Klassisk Ris a la mande - brændte mandler - kirsebærsauce 85,-

Æblekompot – marcipanknas – creme anglaise – karamel – tørret jernurt - mælkeskum 85,-

3 oste fra Unika - sprødt - sødt - surt 125,-

Sødt til kaffen 55,-

Til vores små venner

Rødspættefilet - ristede kartofler - ketchup 95,-

Frikadelle - ristede kartofler - ketchup 95,-

Vaniljeis 65,-

A la carte is served tuesday to friday - Sundays & Saturdays, we serve our famous weekend buffet.

Complete lunch at Strandmøllekroen 299,-

First serving

Curry herring with fennel - Filet of plaice with "remoulade" - Salmon salad - Chicken salad with bacon - 
Tartare with tarragon - Cod & peas

Second serving

Fromage of passion fruit - oat and almond crumble - passion fruit sorbet

Must be selected by min. 2. pers.

The best "Stjerneskud" in Denmark (if you ask us) 299,-

Baerri Caviar - crisp and white wine steamed filet of plaice - shrimps - thousand islands - butter roasted malt bread - radishes -
grilled lemon jelly - pickled tomato - dill

Open-faced sandwich

All sandwiches are served at the same time and on grilled malt bread with salad

(Vegan) soy steak - herbs -  hazelnut oil - hazelnut creme - picked mushrooms - spinach - chili 

Curry herring - apple - fennel - capers - dill

Blackberry herring - fennel - capers - dild

Salmon salad - smoked cheese - pickled tomatoes - dill

Filet of plaice - "remoulade" - trout roe in lemon - dill

Filet of plaice - shrimps - dill - lemon mayonnaise - dill

"Skagen toast" - shrimps - dill - lemon - red onions

Hand peeled shrimps - mini fried egg - grated danish cheese - ramsons mayo

Chicken salad with herns & mushrooms - pickled brown beech - crispy bacon - parsley

Tatare with cognac & eggyolk - tarragon - hazelnut - pickled kohlrabi - cress

Roastbeef - pickles - horseradish - fried onions - cress

125,- / 1 piece 

195,- / 2 pieces

250,- / 3 pieces

*Prices and pieces of sandwiches are for the person ordering

Desserts and cheeses

Fromage of passion fruit - oat and almond crumble - passion fruit sorbet 85,-

Apple compote – marzipan crunch – caramel – milk foam 85,-

3 cheeses from Unika - with everything a cheese lover desires 125,-

Sweets for the coffee 55,-,-

For our little friends

Filet of plaice – potatoes – ketchup 95,-

Meatball - potatoes - ketchup 95,-

Vanilla ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Kroens store weekendbuffet

Hver lørdag og søndag fra kl. 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store weekendbord.

Læs mere

Aften a la carte


Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — Alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort


Stort verdensdækkende vinkort — se vores Sommeliers udvalg.

Læs mere

Hvad siger gæster?