top

Frokost a la carte

Det bedste dansk madkultur kan byde på i friske nyde klæder

A la carten serveres tirsdag til fredag. Lørdag og søndagen serverer vi vores store weekendbord.

Strandmøllekroens frokostbord

Første servering

Karrysild med fennikel - rødspættefilet - kartoffel - rejer og citronmayo - hønsesalat - tatar

Anden servering

Gammeldaws æwlekage - vaniljecreme - knas - mælkeskum

Skal vælges af hele bordet - 295,-

Smørrebrød

Alle smørrebrød serveres samtidigt på grillet maltbrød med hjertesalat

Karrysild - æbler - sprød fennikel - kapers - dild 95,-

Sennepssild - kapers senneps mayo - dild 95,-

Smørstegt rødspættefilet vendt i pankorasp - grov remoulade - syrlig ørredrogn 110,-

Smørstegt rødspættefilet vendt i pankorasp - håndpillede rejer - citronmayonnaise - dild 125,-

Håndpillede rejer - mini spejlæg - purløgsmayonnaise - Vesterhavsost 100,-

Kartoffel  - løvstikke kogte kartofler - rygeost - trøffelemulsion - trøffel 125,-

Hønsesalat vendt med masser af urter & svampe - syltede svampe - bacon - persille 95,-

Tatar rørt med æggeblomme og cognac - hasselnød  - syltet rødløg - estragonemulsion 95.-

Grillet okse - sennepsrørt pickles - løgchips - revet peberrod - karse 95,-

Gammel Ole - romsky - syltede rødløg - karse 95,-

Søde sager og lidt mere ost 

3 slags Unika oste salt - sødt - sprødt 125,-

Friteret camembert - solbær - smørristet maltbrød 95,-

Gammeldaws æwlekage - vaniljecreme - knas - mælkeskum  85,-

Gateau Marcel: Havtornsorbet - nøddecrunch - chokoladegrene 85,-

3 stykker sødt til kaffen 55,-

Til vores små venner

Rødspættefilet - pommes frites - ketchup 95,-

Spaghetti - kødsovs 95,-

Vaniljeis 65,-

Complete lunch at Strandmøllekroen

First serving

Herring – filet of Plaice – potatoes - shimps and lemon mayonaisse - chicken salad – tatar of ox

Second serving

Apple cake - milk foam - crunch - vanilla cream

Must be selected by the whole table 295,-

Open-faced sandwich

All sandwiches are served at the same time and on grilled malt bread with salad

Herring with curry and apple - fennel - capers - cress 95,-

Mustard herring - capers - mustard mayo - dill 95,-

Fish filet of plaice – "remoulade" grilled lemon - dill 105,-

Fish filet of plaice – lemon mayonnaise – hand peeled shrimps – dill 125,-

Hand peeled shrimps – mini fred egg – chives mayonnaise – grated Danish cheese 100,-

Potatoes - truffel mayonnaise - lovage - smoked cheese 115,-

Chicken salad with herbs and mushrooms – pickled mushrooms bacon - parsley 95,-

 Ox tatar - hazelnut - red onions – tarragon emulsion - brandy 95,-

Grilled ox filet – pickles with lots of mustard – onion chips – horseradish – cress 95,-

”Old Ole chesse” – rum jelly – pickled red onions - cress 95,-

Desserts and a bit more cheese

3 kinds af Unika cheeses salt - sweet - crips 125,-

Deep fried camenbert - black berry - butter roasted malt bread 95,-

Apple cake - milk foam - crunch - vanilla cream 85,-

Gateau Marcel - sour chocolate branches - buckthorn sorbet 85,-

3 sweets for the coffee 55,-

For our little friends

Filet of plaice – fries – ketchup 95,-

Spaghetti with meat sauce 95,-

Vanilla ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Kroens store weekendbuffet

Hver søndag fra kl. 11.30 til 15.30 — serverer vi Strandmøllekroens store frokostbuffet.

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?