top

Frokost a la carte

Til frokost serverer vi det bedste dansk madkultur kan byde på i friske nyde klæder. Nemlig det gode danske smørrebrød.

Strandmøllekroens frokostbord

Første servering

Karrysild med fennikel - rødspættefilet - hønsesalat - frikadeller - flæsk med sovs - råstbøffen

Anden servering

"Risalamande" - hvid chokolademousse vendt i risengrød - kirsebærsorbet - brændte mandler - tørret jernurt

Skal vælges af hele bordet - 295,-

Smørrebrød

Alle smørrebrød serveres på grillet maltbrød med hjertesalat

Karrysild rørt med æbler og fennikel - æbler - sprød fennikel - kapers - karse 95,-

Stegt sild i eddike med løg - sennepscreme - fennikel - dild 95,-

Fiskefilet med "remoulade" : Smørstegt rødspættefilet vendt i pankorasp - gurkemejemayonnaise - syltede grøntsagter - urter 105,-

Fiskefilet med rejer: Smørstegt rødspættefilet vendt i pankorasp - håndpillede rejer - citronmayonnaise - dild 125,-

Håndpillede rejer - mini spejlæg - purløgsmayonnaise - revet vesterhavsost - purløg 95,-

Gravad laks - rævesovs - saltet valnødder - oxalis - dild 105,-

Rillette af cinfiteret and - sprød rødkål - æbler - appelsin - hasselnød 95,-

Hønsesalat vendt med masser af urter & svampe - syltede svampe - bacon - persille 95,-

Rørt tatar - kapers - rødløg - karse - løgchips - sennepscreme 95.-

Grillet okse - sennepsrørt pickles - løgchips - revet peberrod - karse 95,-

Lune frikadunser - karameliseret rødkål - syltet agurk - karse 95,-

Rullesteg af svinebryst - karameliseret rødkål - syltet agurk - brun sovs 100,- 

Gammel Ole - romsky - syltede rødløg - karse 95,-

Søde sager og lidt mere ost 

3 Arla Unika oste - sødt - sprødt - salt 95,-

Camembert frit - solbær - smørristet maltbrød 95,-

Æbletærte - mørdejstærte - æblecreme - æblebånd - kardemomme & karamel is 95,-

"Risalamande" - hvid chokolademousse vendt i risengrød - kirsebærsorbet - brændte mandler - tørret jernurt 95,-

3 styks sødt til kaffen 45,-

Til vores små venner

Oksecuvette eller rødspættefilet - pommes frites - ketchup 95,-

Spaghetti - kødsovs 95,-

2 kugler is 65,-

Complete lunch at Strandmøllekroen

First serving

Herring – filet of Plaice – chicken salad – Danish meatballs – pork with gravy - grilled ox filet

Second serving

"Risalamande" - white chocalatemousse turned in Danish rice pudding

Must be selected by the whole table 295,-

Open-faced sandwich

All sandwiches are served on grilled malt bread with salad

Herring with curry and apple - fennel - capers - cress 95,-

Fried herring in vinegar with onion - mustard - fennel - dill 95,-

Fish filet of plaice– mustard & turmeric mayonnaise – pickled vegetables - herbs 105,-

Fish filet of plaice – lemon mayonnaise – hand peeled shrimps – dill 125,-

Hand peeled shrimps – mini fred egg – chives mayonnaise – grated Danish cheese – chives 95,-

Gravad lax - dill & mustard sauce - salted walnuts - oxalis - dill 105,-

Rillettes of duck confit - crispay red cabbage - apple - orange - hazelnut 95,-

Chicken salad with herbs and mushrooms – pickled mushrooms bacon - parsley 95,-

Ox tatar – capers – red onions – cress – onion chips – mustard creme 95,-

Grilled ox filet – pickles with lots of mustard – onion chips – horseradish – cress 95,-

Danish meatballs - caramelized red cabbage - pickled cucumber - cress 95,-

Rolled prok - caramelized red cabbage - pickled cucmber - gravy 100,-

”Old Ole chesse” – rum jelly – pickled red onions - cress 95,-

Desserts and a bit more cheese

Deep fried Camembert – blackcurrant – butter roasted malt bread 95,-

Applepie - shortcrust pastry - apple - ribbon of apple - cardemomme & caramel icecream 95,-

"Risalamande" - white chocalatemousse turned in Danish rice pudding 95,-

3 sweets for the coffee 45,-

For our little friends

Children steak of rump steak or filet of plaice – fries – ketchup 95,-

Spaghetti with meat sauce 95,-

2 scopes of ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Søndagsfrokost

Hver søndag fra kl. 11.30 til 16.00 — serverer vi Strandmøllekroens store frokostbord.

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?