top

Frokost a la carte

Det bedste dansk madkultur kan byde på i friske nyde klæder

A la carten serveres tirsdag til fredag. Lørdag og søndagen serverer vi vores store weekendbord.

Strandmøllekroens frokostbord

Første servering

Karrysild med fennikel - Sprøde rødspættefilet med remoulade - Hønsesalaten med bacon -
Tartar & estragon - Torskedeller & remoulade - Gammel ole med romsky

Anden servering

Nydaws ævlekage - Æblegrød kogt med portvin - mælkeskum - vanilje creme - havreknas - ribsgele - jernurt

Skal vælges af hele bordet - 295,-

Smørrebrød

Alle smørrebrød serveres samtidigt på grillet maltbrød med hjertesalat

Avokado hasperen (vegansk)
Avokado - friteret grønkål - syltet rødløg - chili - hasselnødder

Æggemaden (vegetarisk)
Æggesalat rørt med karry & urter - tørrede & syltet tomater - purløg - sprøde løg

Sprøde spætter i pankomel
Årstiden remoulade - ørredrogn i citronsaft - dild
Eller...
Håndpillede rejer vendt i dild & citron - citronmayo - dild

Karrysilden
Karrysild - æbler - sprød fennikel - kapers - dild

Røg over sild
Røget sild - mild rygeost creme - syltet rødløg - sprøde løg - karse

Torskedeller
Stegte torskedeller - remoulade - agurk - dild

Æg & rejemaden
Håndpillede rejer - mini spejlæg - Vesterhavsost - purløg

Skinkemaden

Rørt skinkesalat med masser af urter - syltede tomater - sprøde løg - purløg

Hønsemaden
Rørt hønsesalat med urter & svampe - syltet bøgehatte - sprød bacon - persille

Tartar hapseren
Tatar rørt med cognac & æggeblomme - estragon - hasselnød - syltet glaskål - karse

Gammel ole
Dejlig moden gammel ole - romsky - syltet rødløg - karse

125,- / 1 pcs. smørrebrød

195,- / 2 stk. smørrebrød

250,- / 3 stk. smørrebrød

*Priser gælder pr. person ved bordet

Søde sager og lidt mere ost 

Sviger-bruns drøm 85,-
Smørstegt briochebrød - kardemomme is - brunsvigersauce - krydderstøv - brændte mandler - syre

Nydaws Ævlekage 85,-
Æblegrød kogt med portvin - mælkeskum - vaniljecreme - havreknas - ribsgele - jernurt

Say cheese 125,-
3 oste fra grand fromage - med alt hvad en osteelsker kunne begære

3 stykker sødt til kaffen 55,-

Til vores små venner

Rødspættefilet - pommes frites - ketchup 95,-

Frikadelle - pommes frites - ketchup 95,-

2 kugler vaniljeis 65,-

A la carte is served tuesday to friday - Sundays & Saturdays, we serve our weekend buffet.

Complete lunch at Strandmøllekroen

First serving

Curry herring with fennel - filet of plaice with remoulade - chicken salad with bacon - 
Tartare & tarragon - Cod fish cakes & remoulade - Old ole cheese

Second serving

Danish apple cake - Apple cooked in port - milkfoam - vanilla creme - redcurrant jelly - verbena

Must be selected by the whole table 295,-

Open-faced sandwich

All sandwiches are served at the same time and on grilled malt bread with salad

Avocado bite (vegan)
Avocado - fried kale - pickled red onion - chili - hazelnut

Egg salad (vegetarian)
Egg salad turned with curry & herbs - dried & pickled tomatoes - chives - crispy onion

Crispy filet of plaice turned in panko
Remoulade of the season - trout roe turned in lemon - dill
or...
Shrimps turned in dill & lemon - lemon mayonnaise - dill

Curry herring
Curry herring - apple - crispy fennel - capers- dill

Smoke over herring
Smoked herring - mild smoked fresh cheese creme - pickled red onion - crispy onion - cress

Cod fish cake

 Cod fish cake - remoulade - cucumber - dill

Egg & shrimps
Hand peeled shrimps - mini fried egg - grated danish cheese - chives

Ham salad
Ham salad with herbs - pickled tomatoes - crispy onion - chives

Chicken salad
Chicken salad with herns & mushrooms - pickled brown beech - crispy bacon - parsley

Tartare bite
Tatare turned with cognac & eggyolk - tarragon - hazelnut - pickled kohlrabi - cress

Old ole cheese
Lovely mature old ole cheese - rom jelly - pickled red onion - cress

125,- / 1 piece of open faced sandwich

195,- / 2 pieces of open faced sandwich

250,- / 3 pieces of open faced sandwich

*Prices and pieces of sandwiches are for the person ordering

Desserts and a bit more cheese

The in laws dream 85,-
Butter roasted brioche bun - cardemom ice cream - brunsvigersauce - spice dust - sugar roasted almonds - oxalis

The chefs apple cake 85,-
Apple cooked in port - milkfoam - vanilla creme - redcurrant jelly - verbena

Say cheese 125,-
3 cheeses from grand fromage - with everything a cheeselover desires

3 sweets for the coffee 55,-

 

For our little friends

Filet of plaice – fries – ketchup 95,-

Meatball - fries - ketchup 95,-

2 scopes of vanilla ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Kroens store weekendbuffet

Hver søndag fra kl. 11.30 til 15.30 — serverer vi Strandmøllekroens store frokostbuffet.

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?