top

Frokost a la carte

Det bedste dansk madkultur kan byde på i friske nyde klæder

A la carten serveres tirsdag til fredag. Lørdag og søndagen serverer vi vores store weekendbord.

Strandmøllekroens frokostbord

Første servering

Karrysild med fennikel - Sprøde rødspættefilet med remoulade - Hønsesalaten med bacon -
Tatar & estragon - Torskedeller & remoulade - Gammel Ole med romsky

Anden servering

1-2-trifli - rabarber - havre - hvid chokolade - vanilje - saltet citron

Skal vælges af hele bordet - 295,-

Smørrebrød

Alle smørrebrød serveres samtidigt på grillet maltbrød med salat

Avokado hapseren (vegansk)
Avokado - sprød grønkål - syltet rødløg - chili - hasselnødder

Æggemaden (vegetarisk)
Æggesalat - karry & urter - tørrede & syltet tomater - purløg - sprøde løg

Karrysilden
Karrysild - æbler - sprød fennikel - kapers - dild

Røg over sild
Røget sild - mild rygeost creme - syltet rødløg - sprøde løg - karse

Stenbiderrogn & asparges 
Rørt stenbiderrogn - let syltet hvide asparges - syltet tomat - rygeostcreme - saltet citron - purløg 

Sprøde spætter i pankomel
Årstiden remoulade - ørredrogn i citronsaft - dild
Eller...
Håndpillede rejer vendt i dild & citron - citronmayo - dild

Torskedeller
Stegte torskedeller - remoulade - agurk - dild

Æg & rejemaden
Håndpillede rejer - mini spejlæg - Vesterhavsost - purløg

Hønsemaden
Rørt hønsesalat med urter & svampe - syltet bøgehatte - sprød bacon - persille

Tartar hapseren
Tatar rørt med cognac & æggeblomme - estragon - hasselnød - syltet glaskål - karse

Gammel ole
Dejlig moden gammel ole - romsky - syltet rødløg - karse

125,- / 1 stk. smørrebrød

195,- / 2 stk. smørrebrød

250,- / 3 stk. smørrebrød

*Priser gælder pr. person ved bordet

Søde sager og lidt mere ost 

Sviger-bruns drøm 85,-
Smørstegt briochebrød - kardemomme is - brunsvigersauce - krydderstøv - brændte mandler - syre

Nydaws Ævlekage 85,-
Æblegrød kogt med portvin - mælkeskum - vaniljecreme - havreknas - ribsgele - jernurt

Say cheese 125,-
3 oste fra Unika - med alt hvad en osteelsker kunne begære

3 stykker sødt til kaffen 55,-

Til vores små venner

Rødspættefilet - pommes frites - ketchup 95,-

Frikadelle - pommes frites - ketchup 95,-

2 kugler vaniljeis 65,-

A la carte is served tuesday to friday - Sundays & Saturdays, we serve our weekend buffet.

Complete lunch at Strandmøllekroen

First serving

Curry herring with fennel - filet of plaice with remoulade - chicken salad with bacon - 
Tartare & tarragon - Cod fish cakes & remoulade - Old ole cheese

Second serving

Rhubarb compote - oatcrumble - white chocolate - vanilla - salted lemon

Must be selected by the whole table 295,-

Open-faced sandwich

All sandwiches are served at the same time and on grilled malt bread with salad

(vegan) Avocado - fried kale - pickled red onion - chili - hazelnut

(vegetarian) Egg salad turned with curry & herbs - dried & pickled tomatoes - chives - crispy onion

Curry herring - apple - crispy fennel - capers- dill

Smoked herring - mild smoked fresh cheese creme - pickled red onion - crispy onion - cress

Crispy filet of plaice turned in panko with either
Remoulade of the season - trout roe turned in lemon - dill
or...
Shrimps turned in dill & lemon - lemon mayonnaise - dill

Cod fish cake - remoulade - cucumber - dill

Hand peeled shrimps - mini fried egg - grated danish cheese - chives

Turned lumpfish roe - pickled white asparagus - pickled tomato - smoked fresh cheese - salted lemon - chives 

Chicken salad with herns & mushrooms - pickled brown beech - crispy bacon - parsley

Tatare turned with cognac & eggyolk - tarragon - hazelnut - pickled kohlrabi - cress

Lovely mature old ole cheese - rom jelly - pickled red onion - cress

125,- / 1 piece of open faced sandwich

195,- / 2 pieces of open faced sandwich

250,- / 3 pieces of open faced sandwich

*Prices and pieces of sandwiches are for the person ordering

Desserts and a bit more cheese

Rhubarb compote – oat crumble – white chocolate ganache with vanilla - salted lemon - oxalis 85,-

Lemon mazarin cake – burned meringue - lemon sorbet – salted lemon - toasted almonds – verbena dust 85,-

Say cheese - 3 cheeses from Arla Unika - with everything a cheese lover desires 125,-

3 sweets for the coffee 55,-

For our little friends

Filet of plaice – fries – ketchup 95,-

Meatball - fries - ketchup 95,-

2 scopes of vanilla ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Kroens store weekendbuffet

Hver lørdag og søndag fra kl. 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store weekendbord.

Læs mere

Aften a la carte


Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort


Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?