top

Frokost a la carte

Det bedste dansk madkultur kan byde på i friske nyde klæder

A la carten serveres tirsdag til fredag. Lørdag og søndagen serverer vi vores store weekendbord.

Strandmøllekroens frokostbord

Første servering

Karrysild med fennikel - Sprøde rødspættefilet med remoulade - Æg og rejer med purløgsmayo - Hønsesalaten med bacon - Tatar og estragon - Torskedeller og remoulade

Anden servering

1-2-trifli - rabarberkompot - havreknas - vaniljeflødeskum - jernurtstøv

Skal vælges af hele bordet - 299,-

Vi har stemt - Strandmøllekroen har uofficielt Danmarks bedste stjerneskud 299,-

Baerii Caviar - sprød og hvidvins dampet rødspætte - saftige rejer - 1000 ø'er - smørristet maltbrød - brændt hjertesalat - grønne asparges - grillet citron gele - syltede cherry tomat - dild

Smørrebrød

Alle smørrebrød serveres samtidigt på grillet maltbrød med salat

(Vegansk) Hälsans kok - Soyabøf med masser af urter, stegt i hasselnøddeolie – hasselnødscreme – syltede bøgehatte – spinat & chili

Karrysild - æbler - sprød fennikel - kapers - dild

Smørstegt rødspætte - remoulade - ørredrogn i citronsaft - dild

Smørstegt rødspætte - håndpillede rejer vendt i dild & citron - citronmayo - dild

Stegte torskedeller - remoulade - agurk - dild

Håndpillede rejer - mini spejlæg - Vesterhavsost - purløg

Rørt hønsesalat med urter & svampe - syltet bøgehatte - sprød bacon - persille

Tatar rørt med cognac & æggeblomme - estragon - hasselnød - syltet glaskål - karse

Skagenskinke - gratineret gammelknas - trøffelemulsion - syltede rødløg - karse

125,- / 1 stk. smørrebrød

195,- / 2 stk. smørrebrød

250,- / 3 stk. smørrebrød

*Priser gælder pr. person ved bordet

Søde sager og ost 

Cremet koldskålsfromage tilsmagt jordbær – jordbær vendt i mynte & Ameretto – mandler 85,-

Rabarberkompot - vanilje flødeskum – makron & havreknas - jernurtstøv 85,-

Say cheese - 3 oste fra Unika - sprødt - sødt - surt 125,-

3 stykker sødt til kaffen 55,-

Til vores små venner

Rødspættefilet - ristede kartofler - ketchup 95,-

Frikadelle - ristede kartofler - ketchup 95,-

2 kugler vaniljeis 65,-

A la carte is served tuesday to friday - Sundays & Saturdays, we serve our famous weekend buffet.

Complete lunch at Strandmøllekroen

First serving

Curry herring with fennel - filet of plaice with "remoulade" - egg and shrimps with lemon mayo - chicken salad with bacon - 
Tartare with tarragon - Cod fish cakes & remoulade

Second serving

Rhubarb compote - oat crumble - white chocolate - vanilla - herb dust

Must be selected by the whole table 299,-

The best "Stjerneskud" in Denmark (if you ask us) 299,-

Baerri Caviar - crisp and white wine steamed filet of plaice - shrimps - thousand islands - butter roasted malt bread - burned lettuce - green asparagus - grilled lemon jelly - pickled tomato - dill

Open-faced sandwich

All sandwiches are served at the same time and on grilled malt bread with salad

(Vegan)soy steak - herbs -  hazelnut oil - hazelnut creme - picked mushrooms - spinach - chili 

Curry herring - apple - crispy fennel - capers - dill

Crispy filet of plaice - "remoulade" - trout roe in lemon - dill

Crispy filet of plaice - shrimps - dill - lemon mayonnaise - dill

Cod fish cake - "remoulade" - pickled cucumber - dill

Hand peeled shrimps - mini fried egg - grated danish cheese - ramsons mayo

Chicken salad with herns & mushrooms - pickled brown beech - crispy bacon - parsley

Tatare with cognac & eggyolk - tarragon - hazelnut - pickled kohlrabi - cress

Danish ham from Skagen - Unika Cheese - truffle emulsion - pickled red onion - cress

125,- / 1 piece 

195,- / 2 pieces

250,- / 3 pieces

*Prices and pieces of sandwiches are for the person ordering

Desserts and cheeses

Rhubarb compote – oat crumble – white chocolate ganache with vanilla - salted lemon - oxalis 85,-

Creamy fromage of buttermilk - vanilla - oat crumble - herb dust  85,-

Say cheese - 3 cheeses from Arla Unika - with everything a cheese lover desires 125,-

3 sweets for the coffee 55,-

For our little friends

Filet of plaice – potatoes – ketchup 95,-

Meatball - potatoes - ketchup 95,-

2 scopes of vanilla ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Kroens store weekendbuffet

Hver lørdag og søndag fra kl. 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store weekendbord.

Læs mere

Aften a la carte


Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — Alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort


Stort verdensdækkende vinkort — se vores Sommeliers udvalg.

Læs mere

Hvad siger gæster?