top

Frokost a la carte

Det bedste dansk madkultur kan byde på i friske nyde klæder

A la carten serveres tirsdag til fredag. Lørdag og søndagen serverer vi vores store weekendbord.

Strandmøllekroens frokostbord 299,-

Første servering

Karrysild med fennikel - sprøde rødspættefilet med remoulade - laks & hindbær - hønsesalaten med bacon - tatar og estragon - roastbeef med det gode klassiske tilbehør

Anden servering

Rødgrød på sommerens bær - friske bær - fløde 50% - krystalliseret hvid chokolade

Skal vælges af min. 2. pers. 

Vi har stemt - Strandmøllekroen har uofficielt Danmarks bedste stjerneskud 299,-

Baerii Caviar - sprød og hvidvins dampet rødspætte - saftige rejer - 1000 ø'er - smørristet maltbrød - radisser - 
grillet citron gele - syltede cherry tomat - dild

Smørrebrød

Alle smørrebrød serveres samtidigt på grillet maltbrød med salat

Soyabøf med masser af urter stegt i hasselnøddeolie – hasselnødscreme – syltede bøgehatte – spinat & chili

Karrysild - æbler - sprød fennikel - kapers - dild

Hindbær gravad laks - rygeostcreme - friske hindbær - dild

Sprøde rødspætter - remoulade - ørredrogn i citronsaft - dild

Sprøde rødspætter - håndpillede rejer vendt i dild & citron - citronmayo - dild

Bagt torsk rørt med citroncreme & urter - ærtecreme

Håndpillede rejer - mini spejlæg - Vesterhavsost - purløg

Rørt hønsesalat med urter & svampe - syltet bøgehatte - sprød bacon - persille

Tatar rørt med cognac & æggeblomme - estragon - hasselnød - syltet rødløg - karse

Roastbeef - pickles - ristede løg - peberrod - karse

125,- / 1 stk. smørrebrød

195,- / 2 stk. smørrebrød

250,- / 3 stk. smørrebrød

*Priser gælder pr. person ved bordet

Søde sager og ost 

Rødgrød på sommerens bær - friske bær - fløde 50% - krystalliseret hvid chokolade 85,-

Æblekompot – marcipanknas – citron gel – karamel – jernurt - mælkeskum 85,-

3 oste fra Unika - sprødt - sødt - surt 125,-

Sødt til kaffen 55,-

Til vores små venner

Rødspættefilet - ristede kartofler - ketchup 95,-

Frikadelle - ristede kartofler - ketchup 95,-

Vaniljeis 65,-

A la carte is served tuesday to friday - Sundays & Saturdays, we serve our famous weekend buffet.

Complete lunch at Strandmøllekroen 299,-

First serving

Curry herring with fennel - Filet of plaice with "remoulade" - Salmon & raspberries - Chicken salad with bacon - 
Tartare with tarragon - Cod & peas

Second serving

Stewed summer berries - fresh red berries - double cream 50 % - white chocolate

Must be selected by min. 2. pers.

The best "Stjerneskud" in Denmark (if you ask us) 299,-

Baerri Caviar - crisp and white wine steamed filet of plaice - shrimps - thousand islands - butter roasted malt bread - radishes -
grilled lemon jelly - pickled tomato - dill

Open-faced sandwich

All sandwiches are served at the same time and on grilled malt bread with salad

(Vegan) soy steak - herbs -  hazelnut oil - hazelnut creme - picked mushrooms - spinach - chili 

Curry herring - apple - crispy fennel - capers - dill

Raspberry cured salmon - smoked cheese - fresh raspberries - dill

Filet of plaice - "remoulade" - trout roe in lemon - dill

Filet of plaice - shrimps - dill - lemon mayonnaise - dill

Baked cod turned with lemon cream & herbs - pea pureé

Hand peeled shrimps - mini fried egg - grated danish cheese - ramsons mayo

Chicken salad with herns & mushrooms - pickled brown beech - crispy bacon - parsley

Tatare with cognac & eggyolk - tarragon - hazelnut - pickled kohlrabi - cress

Roastbeef - pickles - horseradish - fried onions - cress

125,- / 1 piece 

195,- / 2 pieces

250,- / 3 pieces

*Prices and pieces of sandwiches are for the person ordering

Desserts and cheeses

Stewed summer berries - fresh red berries - double cream 50 % - white chocolate 85,-

Apple compote – marzipan crunch – caramel – milk foam 85,-

3 cheeses from Unika - with everything a cheese lover desires 125,-

Sweets for the coffee 55,-,-

For our little friends

Filet of plaice – potatoes – ketchup 95,-

Meatball - potatoes - ketchup 95,-

Vanilla ice cream 65,-

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Kroens store weekendbuffet

Hver lørdag og søndag fra kl. 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store weekendbord.

Læs mere

Aften a la carte


Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — Alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort


Stort verdensdækkende vinkort — se vores Sommeliers udvalg.

Læs mere

Hvad siger gæster?