top

 

Overdådig pinsemenu ud af huset 

En hapser til at starte på:

Røget kammusling - rugbrødschips - ramsløgsemulsion - saltet citron - karse

_

Det vi starter med:

3 cl af køkkenchefens hjemmelavede snaps med æble & enebær & vanilje

Syltet sennepsild – syltede rødløg – karse – sprøde løg

Grønlandske pil selv rejer med citron emulsion

Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade & citron (vi panere, du steger)

Røget lakse rilette serveret med syltede cherry tomater & urtesalat

Hønsesalat med stegte svampe & asparges samt bacon & ramsløg

2 slags brød og smør pisket med kærnemælk

_

Lidt mere man skal igennem for at nå det søde:

Frikadeller af sortfodsgris 

Små stegte kartofler - løvstikke - timian - hvidløg

Trøffelsauce

_

Dessert:

Pinse dessert fra tidligere landsholds konditor Mark Herman 

_

399,- for hele menuen / Børnelasagne 69,- / Ekstra dessert 89,-

Bestil på telefon eller e-mail senest den 23 maj.

Maden kan både søndag og mandag 11.00 – 17.00 på Strandmøllekroen, Strandvejen 808, 2930 Klampenborg.

Mulighed for levering begge dage. Leveringen ankommer mellem kl. 8.00 - 12.00 for 199,- på det meste af Sjælland. 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 39630104 mellem 11.00 og 18.00



Hvad siger gæster?