top
Print side E-mail side 

 

Aftenmenu - 17.30 - 21.00

Snacks 50,-
Puffet gris - eddikke pulver
Kartoffelchips
Ølbagte nødder
Snack pølser
Urteemulsion

125,- pr. ret - Alle retter serveres i forretstørrelse - Vi anbefaler 3-4 retter

Saltet laks - rævesovs - hjertesalat - vinaigrette - valnødder - oxalis
Marmoreret torsk - syltede grøntsager - gurkemejecreme - rugcrumble
Jomfruhummer - citrontimian - kærnemælk - agurk - urter
Risotto på svampefond - Vesterhavsost - sæsonens svampe - svampe støv - urter
Stegt mørksej - lakserogn - sennep - spidskål - jomfruhummersauce
Oksetatar - karseemulsion - æggeblomme - karsetuille - røget- og dehydreret svinehjerte
Confiteret svinebryst - gnalling - majs - hasselnøddeeddike - skalotteløg - brunet smør
Langtidsstegt okse - løg - svampe - majs - estragonsauce

Tilvalg af stegt Foie gras til en af retterne 55,-

Oste og desserter

3 slags Unika oste serveret med sødt og sprødt
Friteret cameembert - solbær - smørristet maltbrød
Æblecreme - æblesorbet - mælkeskum - havretuille - æblestøv
Chokoladekage - chokolademousse - hvid chokoladepulver - pocheret pære - pæresorbet

Kroens 4 retters menu 445,- / Laks - Risotto - svinebryst - æble
Ved denne menu kan tatar til vælges som en 5. ret + 50,-
(Der kan ikke byttes ud i menuen)

Til de små
Børnebøf eller rødspættefilet - fritter - ketchup 95,-
Spaghetti med kødsovs 95,- 
2 kugler is 65,- 

English - evening menu

Snacks 50,-
Puffed pig - vinegar powder
Potato chips
Beer baked nuts
Snack sausages
Herbal emulsion

All dishes are served in starter sizes. We recomend 3-4 serverings

Salted salmon - dill/mustard sauce - baby gem - walnut - oxalis
Cod - pickled vegetables - turmeric creme - ryebread
Norway lobster - lemon thyme - buttermilk - cucumber - herbs
Mushroom risotto - Danish cheese "Vesterhavsost" - mushrooms - mushroom dust - herbs
Pan fried coalfish - salmon roe - mustard - cabbage - Norway lobster sauce
Ox tatar - cress creme - egg yolk - smoked- and dehydrated pork heart
Slow cooked ox - corn - onion - mushrooms - tarragon saucel
Confit of pork breast - danish Cheese "gnalling" - corn - hazelnut vinegar - browned butter

Adding of fried foie gras to any of the dishes

Cheeses and desserts

3 kinds of Unika cheeses served with something sweet and something crispy
Deep fried Camembert - blackcurrant creme - butter roasted malt bread
Apple creme - milk foam - apple dust - oats - apple sorbet
Chocolate cake - chocolate mousse - white chocolate powder - poached pear - pear sorbet
4 courses meal 445,- / Salmon - risotto - pork breast - apple
Adding for this menu as a fifth dish, ox tatar + 50,-(The menu can't be changed)


 For the children

Children steak or fish filet - fries - ketchup
Spaghetti with meat sauce
2 scopes of ice cream


 

 
Strandmøllekroen
Strandvejen 808, 2930 Klampenborg
Telefon: 39 63 01 04