top

Hubertus jagt 

I anledning af Hurbertus jagtens serverer vi  det helt store frokostbord for hele familien

-

DET KOLDE

Køkkenchefens sildebord: Karrysild - solbærsild - sennepssild - tomatsild med hvad dertil hører.

Let røget lakserilette - syltede cherrytomater - krydderurtesalat.

Pillede rejer vendt i purløgs emulsion - kogte æg - sæsons sylt.

Tunmousse - urter - grillet citronsaft

Økologisk spidskålssalat - ristede hasselnødder - agurk - hasselnødssauce.

Broccolisalat vendt med sød balsamicodressing - æbler - nødder - rosiner - bacon.

Kartoffelsalat rørt med purløgsemulsion - creme fraiche - purløg - porrer - røget salt.

Cremet hønsesalat rørt med masser af urter - svampe - asparges - estragoncreme

Maltbrød & kroen rugbrød samt smør.

DET LUNE BORD

Stegte fiskefileter paneret i panko serveret med remoulade & citron.

Kroens tarteletter på unghane, fed flødesauce med muskatnød - ærter - gulerødder.

Stegte små kartofler - hvidløg - timian - røget salt.

Kroens søndagsgryde med massere fløde, cocktailpølser, bacon og paprika.

Leverpostej - svampe - bacon

Puffet benskinke - glasering sauce på farin & sennep.

Fedtede frikadeller - sort peber - røget salt.

Braiserede spoleben vendt med

Langtidsstegt Black Angus cuvette med sauce Bearnaise

OSTEBORD

Kroens ostebord med surt - sødt - salt - sprødt.

DESSERTBORD

Chokolademousse m. sprød crumble.

Gulerodskage med ostecreme

Drømmekage som den skal være

Kransekage

-

Hele menuen inkl. oste- og dessertbordet samt stempelkaffe/te 399,-
Børn 2-10 år 199,-

Ankomst mellem kl. 11.30 til 15.30 — Buffeten lukker kl. 16.30 - desserten bliver stående til kl. 17.00, restauranten lukker kl. 17.30

Vi tager forbehold for ændringer i menuen

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Hvad siger gæster?