top

Kroens store julebuffet

Vi byder indenfor i varmen til ren råhygge og det til store danske julebord for hele familien

Strandmøllekroens store julebord

Det kolde bord

4 slags sild – kapers – rødløg – fedt med løg - sur & sød løgsalat

Pil selv rejer – citroncreme

Dildkogte flodkrebs

Håndpillede rejer – purløgsemulsion – æg – syltede tomater

Rimet og bagt laks – rygeost – dild & farinsauce – fennikel – valnød 

Hønsesalat med stegte svampe – syltede bøgehatte – bacon – persille

Broccoli vendt i sød balsamicocreme – bacon – rosiner – rødløg – persille 

Salat af rødbeder – julesalat – honningdressing – gedeost – valnødder

Kroens maltbrød – rugbrød – smør

Det lune bord

Rødspætter vendt i pankomel – remoulade – citroner

Høns i asparges med ærter & gulerødder

Saltet juleskinke med puffede flæskesvær – senneps- & farinsauce

Confiterede andelår – andesauce smagt til med appelsin

Fedtede frikadeller – karamelliseret rødkål

Løvstikke-kogte kartofler vendt med smør & persille

Leverpostej – stegte svampe – bacon

Ostebordet

Udvalg af danske oste med sødt - surt - sprødt - salt

Det søde bord

Ris a la mande med kirsebærsauce

Gulerodskage med masser creme på toppen

Fredag og lørdag julebuffet 399,- 

Søndag 450,-

Børn 0-2 gratis - børn 3-10 år 199,-

Serveres hver fredag aften og lørdag aften. Ankomst 17.00 - 21.00. lukker kl. 23.00

 Søndag frokost ankomst 11.30.- 15.30. Lukker kl. 17.00

Serveres fra den 18 november til den 18 december

Der serveres ikke alacarte de tidspunkter julebuffeten serveres.

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Hvad siger gæster?