top

Mortens aften ud af huset

Alt kommer forberedt. Intet skære og snitte arbejde. 

-

Forret

Safran & krabbebisque - blåmuslinger - fennikel - urteolie

-

Hovedret

Stegt andebryst og confiteret andelår (1/2 andebryst og 1 helt andelår)

Karamelliseret rødkål kogt med ægte kro kærlighed

Aspargeskartofler vendt med smør & persille – brunede kartofler

Brunsovs som kun mormor kan lave den

-

Dessert

Kroens berømte æwlekage - æblekompot med vanilje - havreknas - vanilijecreme - flødeskum med vanilje

Maden afhentes på kroen den 10 november mellem kl. 11.00 og kl. 17.30

Forret 99,-

 Hovedret 225,-

 dessert 69,-

 Bestil på: 39 63 01 04 eller på mail kontakt@strandmollekroen.dk

-

Vejledning til tilberedningen

Forret: 

Anret tilbehøret i en skål/tallerken. Kog Bisquen op. Hvis i har en stavblender så skum den gerne lige inden serveringen. 

-

Hovedret: 

Tag foilen af bakken og sæt bakken ind i en forvarmet varmluft ovn ved 180grader (Andebryst ca 12 min (hvile 3 min.) - Andelår 20 min) 

Rødkål og den brune sauce skal have et let opkog. 

Husk alle ovne varmer forskelligt så husk og tjek at alt er som det skal være inden det sættes på bordet Lig sukkeret på en tør pande, skru op for middel varmen, når alt sukkeret er smeltet og har en dejlig brun farve, så tilsæt smørret, lad det smelte lidt og tilsæt så kartoflerne. lad det ligge 10-15 min. røres rundt en gang imellem

Hvis du også ønsker hvide kartofler, kan du ligge dem med i bakken med andebrystet.

-

Dessert:

Anret æblegrøden i en skål. Fordel havre knasen ovenpå. Fordel vaniljecremen ovenpå. og anret flødeskummen ovenpå. Hvis flødeskummen har væsket lidt så tage et lille piskeris og pisk den let op igen.

Hvad siger gæster?