top

Mortens aften ud af huset

Alt kommer forberedt. Intet skære og snitte arbejde. 

-

Forret

Let røget lakserilette rørt med friskost og citronemulsion - syltede rødløg - urter - ristede mandler - 

-

Hovedret

Stegt andebryst og confiteret andelår (1/2 andebryst og 1 helt andelår)

Karamelliseret rødkål kogt med ægte kro kærlighed

Aspargeskartofler vendt med smør & persille – brunede kartofler

Brunsovs som kun mormor kan lave den

-

Dessert bræt med 4 søde sager

Cremet chokoladekage med karamel og nødder

Profiteroles med karamelliseret mælk. 

Flødebolle med hindbærskum og frysetørret hindbær

Valnøddemousse på mørk chokolade

-

Maden afhentes på kroen den 10 november mellem kl. 11.00 og kl. 17.00

Forret 99,-

 Hovedret 329,-

Dessert bræt med 4 søde sager 99,-

 Bestil på: 39 63 01 04 eller på mail kontakt@strandmollekroen.dk

-

Vejledning til tilberedningen

Forret: 

Anret laksen på midten af en tallerken. 

Fordel rødløgne og de ristede mandler rundt omkring og lidt ovenpå laksen. Pynt af med urterne. 

-

Hovedret: 

Tag foilen af bakken og sæt bakken ind i en forvarmet varmluft ovn ved 180grader (Andebryst ca 12 min (hvile 3 min.) - Andelår 20 min) 

Rødkål og den brune sauce skal have et let opkog. 

Husk alle ovne varmer forskelligt så husk og tjek at alt er som det skal være inden det sættes på bordet Lig sukkeret på en tør pande, skru op for middel varmen, når alt sukkeret er smeltet og har en dejlig brun farve, så tilsæt smørret, lad det smelte lidt og tilsæt så kartoflerne. lad det ligge 10-15 min. røres rundt en gang imellem

Hvis du også ønsker hvide kartofler, kan du ligge dem med i bakken med andebrystet.

-

Dessert:

Anret de forskellige desserter på en tallerken eller et træ bræt eller lign.

Server det på midten af bordet.

Hvad siger gæster?