top

Mortens aften ud af huset

Hovedret

Stegt andebryst og confiteret andelår (1/2 andebryst og 1 helt andelår)

Karamelliseret rødkål kogt med ægte kro kærlighed

Aspargeskartofler vendt med smør & persille – brunede kartofler

Brunsovs som kun mormor kan lave den

-

Fremgangsmåde: Tag låget af bakken og sæt bakken ind i en forvarmet varmluft ovn ved 180grader (Andebryst 15 min - Andelår 20 min)

Rødkål og den brune sauce skal have et let opkog

Lig sukkeret på en tør pande, skru op for middel varmen, når alt sukkeret er smeltet og har en dejlig brun farve så tilsæt smørret, lad det smelte lidt og tilsæt så kartoflerne. lad det ligge 10-15min. røres rundt en gang imellem  

-

Dessert

Kroens æwlekage - æblekompot med vanilje - havreknas - vanilijecreme - flødeskum

Maden skal hentes på kroen den 10 november mellem kl. 11.00 og kl. 15.00

Hovedret 199,- dessert +65,-

 Bestil på: 39 63 01 04

-

Martinmas Menu

Roasted duck breast and confit of duck leg (1 duck leg & ½ duck breast pr. person)

Caramelised red cabbage made with love

Fingerling potatoes turned in butter & parsley - caramelised potatoes

Gravy as only grandma made it

-

Dessert

The Inns famous apple cake - vanilla cream - oat crunch - whiped cream

Main 199,-, dessert +65,-

Order 39630104

Hvad siger gæster?