top

Mortens aften ud af huset

Hovedret

Stegt andebryst og confiteret andelår (1/2 andebryst og 1 helt andelår)

Karamelliseret rødkål kogt med ægte kro kærlighed

Aspargeskartofler vendt med smør & persille – brunede kartofler

Brun sovs som kun mormor lavede den

Fremgangsmåde: Tag låget af bakken og sæt bakken ind i en forvarmet varmluft ovn ved 180grader i 20 min

Lig sukkeret på en tør pande, skru op for middel varmen, når alt sukkeret er smeltet og har en dejlig brun farve så tilsæt smørret og kartoflerne. lad det ligge 10-15min. 

-

Dessert

Kroens pandekager med et strejf af citrus – brændte mandler – skovbærkompot

Maden skal hentes på kroen inden kl. 17.00

Hovedret 199,- dessert +65,-

 Bestil på: 39 63 01 04

-

Martinmas Menu

Roasted duck breast and confit of duck leg (1 drumstick & ½ duck breast pr. person)

Caramelised red cabbage made with love

Fingerling potatoes turned in butter & parsley - caramelised potatoes

Gravy as only grandma made it

-

Dessert

The Inns famous pancakes with a hint of lemon - vanilla ice cream - sugar roasted almonds - wild berry compote

Main 199,-, dessert +65,-

Order 39630104

Hvad siger gæster?