top

Julegalla på Strandmøllekroen

Den 23. november kl 18.00

JULEGALLA

Udsøgt julegalla i samarbejde med Theis Vine, floral designer,
Annette Von Einem & Strandmøllekroen

Velkommen til en fantastisk aften på kroen, hvor vi serverer en overdådig 4 retters menu kreeret af vores køkkenchef Nicolaj Frandsen
.

Den 23. november kl. 18.00
(begrænset pladser)

Aftenens værter

Floral designer Annette Von Einem
Sommelier Emil Gamrath, Theis Vine
Køkkenchef Nicolaj Frandsen, Strandmøllekroen

-

Velkomst

Velkomsten byder på køkkenchefens julesirup med kolde bobler.

18.00

Sommelier Emil Gamrath præsenterer udvalgte vine & bobler til jeres jul. Så du ved hvad du skal servere til julemaden..

19.00

Middag - Strandmøllekroens køkkenchef, Nicolaj Frandsen præsenterer den eksklusive menu & sommelier Emil Gamrath fra Theis vine, de udsøgte vine sammensat menuen.

ca. 20.00

Internationale floral designer Annette Von Einem præsenterer kort Julen 2019, med sine fortryllende ideer & smukke stil. Hvorefter middagen fortsætter..

"Efter kaffen vil det være muligt at shoppe alle Julens vine, bobler & julepynt."

-

Dresscode

Galla - Kjole , jakke & slips


DKK 799,00(DKK 639,20 ekskl. moms.)

Hvad siger gæster?