top

1 & 2 påskedag

12. og 13. April

Det man kan starte med

Karrysild med æble, creme fraiche, rødløg & kapers

Ramsløgssild med kapers, rødløg og dild

Æg & rejer med syltede tomater, citroncreme og dild

Gravad laks rævesauce - valnødder - skovsyrer

Røgede pil selv-rejer med citron mayo

Det man kan spise til

Kartoffelsalat af løvstikke kogte kartofler med syltede rødløg, karse, kryddereddike, solsikkekerner & æbler

Broccolisalat med rosiner, æbler, persille, bacon, vesterhavsost & creme fraiche

Sprøde rødbeder vendt i citronolie – pærer – valnødder – gedeost – rosmarin

2 slags brød med saltet smør

Det der er lunt

Lammekølle med rosmarin og hvidløg

Bøf bearnaise

Bagte kartofler vendt i smør & urter

Hakket postej med urter, grønsager, & sprød bacon

Fedtede frikadeller & karamelliseret rødkål

Panko paneret fiskefilet med grov remoulade

Høns i asparges m/ gulerødder, asparges, ærter og citronbagt unghane

Ostebordet

Udvalg af oste med sødt, surt, sprødt & salt

Det man kan slutte af med

Gammeldaws æwlekage kogt på portvin med flødeskum

Gåsebryst

Småkager

Hele påskebordet Inkl. oste- og dessertbordet samt stempelkaffe/te 349,-

Børn under 12 år 150,-

Kun dessert- og ostebordet 85,-
 

Ankomst mellem kl. 11.30 til 15.00. Buffeten står fremme til kl. 16.00, desserten til kl. 16.30 — Restauranten lukker kl 17.00

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?