top

Tallerkenanretning

Vores menuer tager altid udgangspunkt i sæsonen, stranden, skoven og naturen, som er omkring os. 

Jeres endelige menu, snakker vi om i fællesskab til et selskabsmøde, hvor alle andre detaljer også bliver nøje gennemgået

Selskabsmenu

Eksempel på 5 retters menu

Der vil naturligvis blive taget højde for allergier og mad præferencer

-

Forret 1: Håndpillede rejer vendt i en urtecreme - Karl Johan og svampepure - fladbrød stegt i estragonolie - syltede rødløg - karse - estragonolie

Forret 2: Lufttørret og rødvinsmarineret Bresaola - Karl Johan og svampepure - fladbrød stegt i estragonolie - syltede rødløg - karse - estragonolie

-

Mellemret 1: Oksetatar - emulsion på fermenteret hvidløg - syltet ribs - estragoncreme - kørvel - ristede mandler

Mellemret 2: Smørstegt 1/2 hummerhale - bisque på musling og saffran - syltet fennikel - purløgsolie (+65,-)

-

Hovedret: Langtidsstegt okse fra Uruguay vendt i kroens peberrup – spidskål - græskarpure med brunet smør - syltede græskar – cremet æble og flødesauce tilsmagt fermenteret peber og hvidløg - ristede kartofler med timian og hvidløgsolie - syrlige løg.

Upgrade til oksefilet 49,- eller oksemørbrad 69,-

Erstat kødet med bagt laks samt en skaldyrssauce

-

Osteanretning: 3 slags oste - surt - sødt - sprødt - salt

-

Dessert 1: Kraftig cremet chokoladekage med pekannødder og karamel - skovbærcoulis - knas på frysetørret hindbær og yogurtpulver - mousse på nødder og mælkechokolade

Dessert 2: Æblekage - vaniljecreme - vaniljeflødeskum - havreknas - karamelliseret kondenseret mælk

-

Vegetarisk menu:

Forret

Avocado - Karl Johan og svampepure - fladbrød stegt i estragonolie - syltede rødløg - karse

Hovedret

Svampebøf med bønneragout - spidskål - græskarpure med brunet smør - syltede græskar – cremet æble og flødesauce tilsmagt fermenteret peber og hvidløg - ristede kartofler med timian og hvidløgsolie - syrlige løg

Dessert

Kraftig cremet chokoladekage med pekannødder og karamel - skovbærcoulis - knas på frysetørret hindbær og yogurtpulver - mousse på nødder og mælkechokolade

-

Der tages forbehold for ændringer i menuen

Selskaber & Fest

Tal med en "festlig" ekspert

Vi er altid kun et telefonopkald eller en e-mail væk — og har både tid og lyst til at høre om dit event.

Hvad siger gæster?