top

Take away til hverdag og Middagen med gæster

Take away fra tirsdag til lørdag 12.00 - 20.00. Søndag 12.00 - 18.00.

Sammensæt selv din mad som du ønsker. Det kan kombineres så der både kan vælges til en hverdags aften med familien, men også til fredag og lørdag med gæster

Alt maden er kold og klar til at komme i ovnen, så du kan sagtens hente i ro og mag dagen før, eller mellem 12 & 19 på kroen. 

Bestil enten på på telefon 39630104 fra kl. 12.00 - 18.30 eller døgnet rundt på sms til samme nr.


Forret

Let røget kammusling - blomkålscreme - rå blomkål - ristede mandler - balsamicoglace.79,-

Rørt tatar - purløgsemulsion - kartoffel confit - kartoffelchips - syrlig agurk 69,-

_

Emner til hovedretten

Smørbagt havtaske i citronolie160g. 85,-

Sortfods gris - Iberico presa - marineret i fermenteret hvidløg ca. 180g. 85,-

Oksemørbrad af kornfodret okse med hvidløg & timian. ca. 180g. 80,-

250g. Australske Wagyu bøffer A3- her er umami smagen & kvaliteten helt i top 250,-

  _

Saucer 3 dl. til hovedretten

Muslinge & safransauce: Kraftig muslingefond tilsmagt fløde & safran 59,- (2 personer)

Kold bearnaise creme smagt til med kroens essens & estragon (serveres kold) 59,-

Trøffelsauce kogt på kærlighed, timian & oksekraftben 89,- (2-3 personer)

_

Disse 3 nedenstående ganiture sælges samlet. 79,-

Så er man 2 personer skal man have 2 sæt ganiture, og er man 3 personer skal man have 3 sæt ganiture

Økologisk spidskål - æble - agurk - grønne asparges - hasselnødssauce

Knuste kartofler - friskost - citron & masser af krydderurter.

Grillede hvide asparges - brunet smør - Vesterhavsost - saltede mandler

_

Det på siden:

Kroens maltbrød med solsikkekerner & mørk øl 45,- (Bages i egen ovn, så bliver det ikke mere friskbagt)

50g pisket smør med kærnemælk 35,-

Foie gras klar til stegning (50-60g) 45,-

_

Til den søde tand

Kroens rødgrød - fløde 48% - brændt hvid chokolade - jernurt 60,-

Citronmåne - vaniljemascarpone - syltet citron - mandelknas 60,-

_

Til vores små venner 60,-

Frikadeller med knust kartoffel og hvid asparges samt ketchup

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 10 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Hvad siger gæster?