top

Aften Take away

Tirsdag til søndag 12 - 20

Det anbefales og bestille senest kl. 16.00. Ved bestilling efter kan der opstå længere ventetid

 Kroens maltbrød med kerner  29,-

Forretter 69,-

Let gravad laks i dild & cognac – dildemulsion – crispy fennikel - syltede rødløg – salte valnødder

 Blåmuslinge & safransuppe – hvidvins dampede muslinger – purløgsolie – syltet glaskål

Oksetatar vendt med estragon & æggeblommer – cornichoner - hasselnødder - purløgsemulsion - sprøde løg – karse

-

Hovedretterne kan enten bestilles varme eller til opvarmning

(Laks Florentine) Rimmet laks gratineret med mornay sauce – sauterede spinat med saltet citron & Muscat – cremet kartoffelmos 149,-

"Burger" med braisseret oksekæber i krydder marinade – briochebolle - balsamicoløg – sprød Vestehavsost – krydderketchup – pommes frites med paprika – trøffelmayo 149,-

Confiteret andelår med laurbær salt – enebærsauce – karamelliseret rødkål – cremet kartoffelmos - syltet & saltet bagt selleri – hasselnødder – persille 149,-

 Osso Buco med gulerødder & perleløg –braisersauce - cremet kartoffelmos – gramulata 119,-

 Grillet bøf af oksemørbrad vendt i timian & hvidløg – pommes fritter med paprika – bearnaisesauce - brændt gulerod vendt i estragon 159,-

Julegrisen - langtidsstegt & grillet iberico gris – brun sovs som kun mormor kan lave den – løvstikkekogte kartofler – flæskesvær – karamelliseret rødkål - agurkesalat 159,-

Sides

Stegt Foie gras 59,-

-

  Desserter 69,-

”ris ala mam” i nye klæder: Ris fromage med vanilje – kirsebærcoulis – kirsebærstøv - brændte mandler – citronmelisse

Klassisk ris a la mande - kirsebærsauce - brændte mandler 

Æblekompot – marcipanknas – creme angleais – jernurt – flødeskum

2 slags oste fra Unika - salt - sødt - surt - sprødt

3 stykker sødt til kaffen 49,-

-

Til vores små venner 59,-

Frikadeller - kartofler - ketchup

Levering - Dette kan ikke garanteres. Hør ved bestilling

Minimums køb 500,-

49,- // Taarbæk, Klampenborg, Skodsborg

79,- // Lyngby, Virum, Holte

Ønskes der levering til andre byer, bedes i kontakte os på telefon 39630104.

Betaling kun med kort ved levering eller præcise kontanter

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Weekendbordet

Hver lørdag og søndag fra 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store Weekendbord.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød

Læs mere

Vinkort

Stort verdens dækkende vinkort — se hvad vores Sommelier gemmer i vores 2 flotte vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?