top

Take away til hverdag og Middagen med gæster

Sammensæt selv din mad som du ønsker. Det kan kombineres så der både kan vælges til en hverdags aften med familien, men også til fredag og lørdag med gæster

Alt maden er kold og klar til at komme i ovnen, så du kan sagtens hente i ro og mag dagen før, eller mellem 16 & 19 på kroen. 

Bestil enten på på telefon 39630104 fra kl. 12.00 - 18.30 eller døgnet rundt på sms til samme nr.


Forret

Cremet jordskokkesuppe - hvidløgscroutoner - purløgsolie - bacontern 75,-

100 g stenbiderrogn - saltet citron - syltede rødløg - spinatvaffel - rygeostcreme 159,-

_

Emner til hovedretten

Vegansk soyabøf & bønner: Soyabøf i tomat & bønneragout samt friske urter. 50,-

Færøsk laks skåret i butterfly med smør & citron 180g. 75,-

Helbagt Fransk poussin stoppet med persille, smør, svesker & citron 500g. 80,-

Langtidsstegt Black Angus oksecuvette med brunet smør & timian  600g til 900g  165,-  

Oksemørbrad af kornfodret okse: med hvidløg & timian. 170g. 80,-

Sortfods gris - Iberico presa med paprika og spidskommen 170g. 85,-

Kroens Ragout ”lasagne” lavet på braiserede okse & svinekæber smagt til med tomat & oregano samt mornay sauce med Vesterhavs ost & frisk pasta  500g. 99,-

Klassisk bøf stroganoff med ristede mørbradspidser tilsmagt med creme fraiche & samt perleløg, bacon, paprika & tomat 250g. 99,-

  _

Saucer 3 dl. til hovedretten

Muslinge & safransauce: Kraftig muslingefond tilsmagt fløde & safran 59,-

Madagasker pebersauce: Cremet pebersauce med crème fraiche & cognac 59,-.

Kold bearnaise creme smagt til med kroens essens & estragon (serveres kold) 59,-

Trøffelsauce kogt på kærlighed, timian & oksekraftben 89,-

_

Kolde salater til hovedretten

300 g. Økologisk broccoli – bacon - rødløg – rosiner - æble – persille – balsamicocreme – græskarkerner 55,-

300 g. Bagte rødbeder vendt i honning vinaigrette - gedeost – frisk oregano – saltet citron – ristede solsikkekerner 55,- 

300 g.  Økologisk spidskål – edemambønner - agurk – æble – blomkål - sesamvinaigrette 45,-

_

Varm ganiture til hovedretten

300 g. Saltbagte persillerod og pastinak - timian - hvidløg - citronskal 55,-

300 g. Brændte smørgulerødder - estragon – Vesterhavsost – røget flagesalt 55,-

500 g. Små løvstikkekogte kartofler vendt i cremet fløde sauce med vesterhavsost – hvidløg - pore – gammelknas – pankorasp 80,-

500 g. Knuste kartofler vendt med mascarpone - brunet smør - citron - krydderurter 75,-

400 g. små løvstikkebagte kartofler vendt i citron - hvidløg - timian 55,-

_

Det på siden:

Kroens maltbrød med solsikkekerner & mørk øl 45,- (Bages i egen ovn, så bliver det ikke mere friskbagt)

50g pisket smør med kærnemælk 35,-

Foie gras klar til stegning (50-60g) 45,-

_

Til den søde tand

Gammeldaws æwlekage: Kroens æblekompot med vinter krydderier - havreknas – flødeskum 60,-

Køkkenchefens Baileys Tiramisu med et snært af citron & chokoladestykker samt kakao på toppen 60,-

_

Til vores små venner 60,-

Børnelasagne - grøntsagsstænger

_

Levering 

Minimums køb 500,-

Taarbæk, Klampenborg, Nærum, Skodsborg 99,-

Holte, Virum, Gentofte, Charlottenlund 149,-

Ønskes der levering til andre byer, bedes i kontakte os på telefon 39630104.

Betaling kun med kort ved levering eller præcise kontanter

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Weekendbordet

Hver lørdag og søndag fra 11.30 til 15.30 — Strandmøllekroens store Weekendbord.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det danske smørrebrød

Læs mere

Vinkort

Stort verdens dækkende vinkort — se hvad vores Sommelier gemmer i vores 2 flotte vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?