top

 

Take away

Fredag, Lørdag & Søndag

Weekend menu - Take away

FREDAG, LØRDAG & SØNDAG FRA KL. 17.00-19.30
Bestil på tlf. 3963 0104
Betaling v/ afhentning eller levering.
 

Menuen gælder fra 3 til den 12 april

Forretter 60,-

Tunmousse - kapers - dild - citron

lakseriette - tekstur af tomat - rygeost

Hovedretter 100,-

Langtidsstegt okse - bagte rødder - urtekartofler - pebersauce

” Kylling danois” - Unghanebryst serveret med agurkesalat, rabarberkompot, urtekartofler & brun sovs som kun mormor kan lave den

Bøf Stroganoff - glaserede perleløg - svampe - cremet kartoffelmos - persille

Kroens Burger - ostsovs - bacon - balsamicoløg - agurk - ketchup - fritter med estragonmayo
Dagens ret, begrænset antal:
Fredag: Ribs – røget BBQ sauce serveret med coleslaw med grillet citron og urter
Lørdag: Fiskefrikadeller - stuvet porre og kartofler - agurkesalat - grillet citron

Desserter 60,-

Rabarbertrifli med rabarberkompot, havrecrumble & vaniljeflødeskum

Gateau Marcel (klassisk fransk chokoladekage) - knas - bladguld

Til de små 50,-

Frikadeller - fritter - ketchup

Tilvalg

Pomfritter drysset med laurbærsalt og ketchup 40,-

Kroens maltbrød 29,-

Levering

Minimums køb 500,- //  Leveringstid mellem kl. 17 og 18 eller efter 19.30

49,- // Taarbæk, Klampenborg, Skodsborg

75,- // Lyngby, Virum, Holte

Ønskes der levering til andre byer, bedes i kontakte os på telefon 39630104.

Betaling kun med kort ved levering


Take Away Aftenmenuen

Hvad siger gæster?