top

Strandmøllekroen store julebuffet

Alt det bedste fra den danske højtid samlet et sted

Serveres fra fredag d. 19. november - søndag 19 december

Fredag: Ankomst 17.00 - 20.30

Lørdag ankomst. 17.00 - 20.30

Søndag ankomst 11.30 - 15.00

Det kolde:

4 slags sild – kapers – rødløg – fedt med løg - sur & sød løgsalat

Røgede pilselv rejer - citroncreme

Rimmet og bagt laks – rygeost – dild & farinsauce – fennikel - valnød

Sylte af grisebasse – grov sennep – timiansyltede rødbeder

Hønsesalat med stegte svampe – syltede bøgehatte – bacon – persille

Broccoli vendt i sød balsamicocreme – bacon - rosiner – rødløg – persille

Tynd snittet rødkål – appelsinvinaigrette – hasselnødder – æbler - persille

Salat af rødbeder – julesalat – honningdressing – gedeost – valnødder

Kroens maltbrød – rugbrød – smør

Det lune:

Rødspætter vendt i pankomel – remoulade – citroner

Høns i asparges med ærter & gulerødder

Saltet juleskinke med puffede flæskesvær – senneps & farinsauce

Confiterede andelår – andesauce smagt til med appelsin

Fedtede frikadeller - karamelliseret rødkål

Stegt medister - stuvet hvidkål

Løvstikke kogte kartofler vendt med smør & persille

Leverpostej - stegte svampe - bacon

Ostebordet

Udvalg af Danske oste med sødt - surt - sprødt & salt

Det søde

Klassisk risalamande – ristede mandler - kirsebærsauce

Julesmåkager & andre godter

Hele frokostbordet Inkl. oste- og dessertbordet samt stempelkaffe/te 349,-

Børn under 10 år 150,-

Kun dessert- og ostebordet 85,-

Husk også vores store julebord den 1. & 2. juledag

English

Strandmøllekroens Christmas Table

Served friday evening & saturday evening & sunday lunch

4 types of herring with all the addings

Smoked shelled shrimps – lemoncreme

Salmon - brown sugar – smoked fresh cheese – fennel - herbsalad

Juicy shrimps turned in dill - egg - lemonmayo - pickled tomatoes

Chicken salad - roasted mushrooms - cripsy baco - pickled brown beech mushrooms

Red cabbage salad - apples - oranges - parsley - hazelnuts - the Danish cheese ”gammelknas”

Pork terrine - mustard - beetroot - chives

Broccoli - sweet - balsamico sauce – bacon - raisin – red onions - parsley

Red cabbage salad - orange vinaigrette – nuts - apples 

Beet salad - Chrismas salad - honey vinaigrette - goat cheese - walnut

Our famous malt bread - ryebread - butter with sour milk

Filet of plaice - lemon & autumn remoulade

Roasted pork leg with crackling & glazing sauce

Confit of ducks - orange gravy

Caramellized red cabbage & caramelized potatoes

Lovage cooked potatoes turned in butter & parsley

Greasy meatballs & white cabbage cooked in a white sauce

Patty shells with chicken & asparagus

Sausage with cabbage

Pork tenderloin in a creamy sauce and caramelized onion

Liver paste - roasted musrooms - bacon

The sweet table

Traditional danish rice dessert - roasted almonds - cherry sauce

Chrismas cookies and other sweets

Danish cheeses - sour - sweet - salt & crispy

Filter coffee & tea

The whole menu included coffee and tea 349,-

Children under 10 years 150,-

Served from the 19th of november until the 20th of december

Friday and saturday arrival between 17.00 - 20.30

Sunday arrival between 11.30 - 15.30

Dont forget our big Chrismas buffet on the 25th and 26th of december

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Hvad siger gæster?