top

Julebord 2019

Vi er rigtig kommet i julehumør, og forkæler jer med vores skønne julebord hele december måned.

Strandmøllekroens store julebord

Serveres fredag aften, lørdag frokost & aften samt til vores søndag frokost

Det kolde:

Røgede pil selv-rejer – citroncreme

4 slags sild med hvad der dertil hører

Begravet laks med dild og farin – rygeostcreme – fennikel - urtesalat

Saftige rejer vendt i dild - æg - citronmayo - syltede tomater

Hønsesalat - ristede svampe – sprød bacon - syltede bøgehatte

Rødkålssalat - confiteret and – æbler – appelsin – persille – hasselnødder – gammelknas

Kartoffelsalat - rygeost – purløg – syltede rødløg - skalotteløg - sennep

Saltbagt sellerisalat – syltet selleri - spinat - persillepesto på vesterhavsost - sprøde nødder

Grissebassesylte - sennep - rødbeder - purløg

Det lune:

Puffet benskinke med glaserings sauce

Helstegt and med en god gammeldavs brun sauce, som kun mormor kan lave den

Karamelliseret rødkål & brune kartofler

Løvstikke kogte kartofler i smør og persille

 Fedtede frikadeller & stuvet hvidkål

Tarteletter med kyllerylle & asparges samt sprøde skaller

Svinemørbrad i flødesauce med bløde løg

Stegte rødspættefileter - citron & efterårs remoulade

Lun leverpostej - ristede svampe

Ostebordet

Udvalg af Danske oste med sødt, surt, sprødt & salt

Det søde

Ris ala mande med kirsebær sauce (og ja der er mandelgave)

En kage med masser fløde!

Gulerodskage med flødeost

Blandede småkager

Hele frokostbordet Inkl. oste- og dessertbordet samt stempelkaffe/te 349,-

Børn under 10 år 150,-

Kun dessert- og ostebordet 85,-

Serveres fra lørdag d. 23. november & fredag d. 6. december

Ankomst mellem kl. 11.30(lørdag kl. 12.00) til 15.00 — Buffeten lukker kl. 16.00, desserten bliver stående til kl. 16.30, restauranten lukker kl. 17.00

Ankomst mellem kl. 17:30 til 20:30, restauranten lukker kl. 23.00

*Gælder alle weekender i december måned

Strandmøllekroens Christmas Table

Served friday nights, saturdays at lunch & dinner as well as sundays for lunch

349,- per. person.
150,- children under the age of 10.

The cold table

Smoked shelled shrimps – lemoncreme
4 types of herring with all the addings
Salmon with dill & brown sugar – smoked fresh cheese – fennel - herbsalad
Juicy shrimps turned in dill - egg - lemonmayo - pickled tomatoes
Chicken salad - roasted mushrooms - cripsy baco - pickled brown beech mushrooms
Red cabbage salad - duck confir - apples- oranges - parsley - hazelnuts - the Danish cheese ”gammelknas”
Potato salad - smoked fresh cheese - chives - pickled red onion - shallots - mustard
Salt baked celery - pickled celery - spinach - parsley - parsley pesto on the Danish cheese ”Vesterhavsost” - crispy nuts
Pork terrine - mustard - beetroot - chives

The warm table

Roasted pork leg with crackling & glazing sauce
Roasted duck with gravy
Caramellized red cabbage & caramelized potatoes
Lovage cooked potatoes turned in butter & parsley
Greasy meatballs & white cabbage cooked in a white sauce
Patty shells with chicken & asparagus
Pork tenderloin in a creamy sauce and caramelized onion
Filet of plaice - lemon & autumn remoulade
Liver paste - roasted musrooms

The sweet table

Danish rice dessert with cherry sauce
A cake with a lot of cream
Carrotcake with cream cheese
Cookies
Cheese table with something sour, sweet, salt & crispy
Inclu. Coffee & the

Served from saturday the 23 of november & friday the 6. of december

LUNCH - Arrival between 11:30 & 15:00(saturdays at 12:00) -
The buffet closes at 16:00, the dessert table is open until 16:30. The restaurant closes at 17:00.
EVENINGS - Arrival between 17:30 & 20:30. The restaurant closes at 23:00.

*All weekends from the 23. of november to the 22. of december 2019

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det gode danske smørrebrød
 

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores 2 vinrum.

Læs mere

Hvad siger gæster?