top

Valentines day

Valentines menu 14 februar 17.30 - 21.00. Restauranten lukker kl 23.00

10 oplevelser i 4 serveringer 395,-

1. servering

Snacks
Torsk & kartoffelcreme - tørret torsk - ristet sesam
Friteret hummerkugle - rød løber
Andechip - yuzopulver
Puffet grisebasse - fermenteret hvidløg & baconemulsion
Foie gras & rødbede
Oliven bagt med æble & rosmarin

2. servering

Rimmet & pocheret torsk - grillet citroncreme - tang - sølolie - østerssauce

3. servering

Oksemørbrad - pomes kroket - persillerod - timian & morkelsauce

Høbagt selleri - gedeost - sumak & kerner - citrus - urtesalat

4. servering

Citron panna cotta - grøn havreknas - chokolade grene - citrusurter - chokoladesorbet

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Søndagsfrokost

Hver søndag fra kl. 11.30 til 16.00 — serverer vi Strandmøllekroens store frokostbord.

Læs mere

Frokost a la carte

Nyfortolkede danske klassikere — spændende smørrebrød, frisk fisk og møre bøffer.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?