top

Første og anden juledag

Første og anden juledag byder vi indenfor til ren råhygge og det helt store danske julebord for hele familien.

Strandmøllekroens store julebord

Det kolde bord

Karry sild med æbler og fennikel
Kryddersild med smag af jul
Begravet laks med dild, rygeost, syltede løg og brændt kål
Røgede pil selv rejer med æggecreme og purløg
Røget skinke med kroens version af italiensk salat
Hønsesalat med syltede svampe og bacon
2 slags brød med saltet smør

Det lune bord

Stegte fiskefileter med grov remulade og citron
Puffet flæskesteg med agurkesalat
Mørbradbøffer med bløde løg i flødesovs
Snaskede frikadeller som farmor lavede dem med karamelliseret rødkål
Stegt medister med grønlangkålGrov leverpostej med svampe og sprød bacon

Oste bordet

Udvalg af Danske oste med sødt, surt, sprødt og salt

Det søde Bord

Klassisk ris ala mande (med flot mandelgave fra Rosendahl)
Fedtet brunsviger
Julesmåkager og konfekt
Andre søde sager

495,- Julebordet inkl. øl, hjemmelavet snaps, udvalgte vine, stempelkaffe/te, sodavand, saft
250,-  børn under 15 år 
Buffetten vil være åben fra kl. 11.30 - 15.00 og restauranten lukker kl. 16.00

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Vi serverer en moderne fortolkning af det danske og franske køkken i skøn forening med klassiske retter, hvor vi nøje afstemmer råvarernes kvalitet og smag, så hvert element i retterne går op i en højere enhed.

Frokost a la carte

Nyfortolkede danske klassikere — spændende smørrebrød, frisk fisk og møre bøffer.

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores vinkældre.

Læs mere

Hvad siger gæster?