top

1. og 2. juledag byder vi indenfor til ren råhygge og det helt store danske julebord for hele familien.

Strandmøllekroens store julebord 2019

Det kolde bord

Karry sild med æbler og fennikel

Kryddersild med smag af jul

Begravet laks med dild, rygeost, syltede løg og brændt kål

Røgede pil selv rejer med æggecreme og purløg

Røget skinke med kroens version af italiensk salat

Hønsesalat med syltede svampe og bacon

2 slags brød med pisket og saltet smør

Det lune bord

Stegte fiskefileter med grov remulade og citron

Helstegt landand

Puffet flæskesteg med agurkesalat

Mørbradbøffer med bløde løg i flødesovs

Snaskede frikadeller som farmor lavede dem med karamelliseret rødkål

Stegt medister med grønlangkål

Grov leverpostej med svampe og sprød bacon

Oste bordet

Udvalg af Danske oste med sødt, surt, sprødt og salt

Det søde Bord

Klassisk ris a la mande (med flot mandelgave fra Rosendahl)

Gåsebryst

Fedtet brunsviger

Julesmåkager og konfekt

Andre søde sager

599,- Julebordet inkl. udvalgte drikkevarer af øl, vine, sodavand, saft, postevand samt stempelkaffe/te
299,-  børn under 12 år 
Buffetten vil være åben fra kl. 11.30 - 15.00 og restauranten lukker kl. 16.00

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Frokost a la carte

Det bedste dansk madkultur har at byde på. Smørrebrødet i nye fortolket klæder

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — Alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores 2 flotte tempereret vinrum

Læs mere

Hvad siger gæster?