top

Lørdag & Søndagsfrokost

Hver lørdag & søndag serverer vi Strandmøllekroens store frokostbuffet.

Strandmøllekroens store lørdag & søndags frokost

English menu - scroll down

Det kolde bord

Karrysild med æble, creme fraiche, rødløg & kapers

Sennepssild med kapers & rødløg

Æg & rejer med citroncreme og dild

Begravet laks - urtemayonnaise - urter - en masse grønt

Røgede pil selv rejer med citron mayonnaise

Tomatsalat med friske & syltede tomater

Broccolisalat med rosiner, æble, persille, bacon 

Melonsalat med chili & mynte

Maltbrød & kroen rugbrød med smør pisket med kærnemælk

Det lune bord

Langtidsstegt puffet benskinke

Bøf bearnaise med krydder kartofler

Hakket postej med urter, grønsager & sprød bacon

Fedtede frikadeller & surt

Panko paneret fiskefilet med grov remoulade

Høns i asparges m/ blomkål, gulerødder, asparges, ærter og citronbagt unghane

Ostebordet

Udvalg af Danske oste med sødt, surt, sprødt & salt

Det søde Bord

Altid 2 søde desserter efter sæson

Andre søde sager

Hele frokostbordet Inkl. oste- og dessertbordet samt stempelkaffe/te 299,-

Børn under 10 år 150,-

Kun dessert- og ostebordet 85,-

Ankomst mellem kl. 11.30 til 15.00 — Buffeten lukker kl. 15.30, desserten bliver stående, restauranten lukker kl 17.00

-

The Inns lunch buffet served every Saturday & Sunday

The cold table

Curry herring with apple, creme fraiche, red onion & capers

Mustard herring with capers & red onion

Eggs & shrimps with a lemon mayo & dill

Salmon - herbal mayo - herbs - a lot of green

Smoked shelled shrimps with a lemon mayo

Tomato salad with fresh & pickled tomatoes

Broccoli salad with raisins, apple, parsley & bacon 

Melon salad with chili & mint

Malt bread & the inns ryebread with butter turned in buttermilk

The hot table

Slow cooked porkleg with crackling

Rumpsteak & bearnaise with spiced potatoes

Chopped paste with herbs, vegetables & crispy bacon

Greasy meatballs

Crispy pan fried fillet of plaice with a remoulade

Chicken in asparagus with cauliflower, carrots, asparagus, green peas & lemon baked cockerel 

The cheese table

A selection of danish cheeses with something sweet, sour, crispy and salty

The sweet table

Always 2 desserts according to the season

Other sweets

The whole lunch table, inclu. cheese and desserts as well as french press coffee and tea 299,-

Children under the age of 10 150,-

Just the dessert & cheesetable 85,-

Arrival between 11.30 and 15.00 - the buffet closes at 15.30, the dessert table will be open. The restaurant closes at 17.00

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Mad & Vin

Frokost a la carte

Nyfortolkning af det gode danske smørrebrød
 

Læs mere

Aften a la carte

Vi har skruet op for blusset og ambitionerne — alting foregår dog i øjenhøjde.

Læs mere

Vinkort

Stort verdensdækkende vinkort — se hvad vi gemmer i vores 2 vinr.

Læs mere

Hvad siger gæster?