top
Print side E-mail side 

 

1 & 2 juledag byder vi indenfor til ren råhygge og det helt store danske julebord for hele familien

Det kolde Bord:
Begravet laks med dild, rygeost, syltede løg og brændt kål
Røgede pil selv rejer med æggecreme og purløg
Røget skinke med kroens version af italiensk salat
Karry sild med æbler og fennikel
Kryddersild med smag af jul
Hønsesalat med syltede svampe og bacon

Det Lune bord:
Stegte fiskefileter med grov remulade og citron
Puffet flæskesteg med agurkesalat
Mørbradbøffer med bløde løg i flødesovs
Snaskede frikadeller som farmor lavede dem med karamelliseret rødkål
Stegt medister med grønlangkål
Grov leverpostej med svampe og sprød bacon

Oste Bordet:
Udvalg af Danske oste med sødt, surt, sprødt og salt

Det søde Bord:
Klassisk ris ala mande (med mandelgave)
Fedtet brunsviger
Julesmåkager og konfekt
Andre søde sager

495,- Julebordet inkl. Fadøl, snaps, udvalgte vine, stempelkaffe/tevand, sodavand,  saft
250,- børn under 15 år
Buffetten vil være åben fra kl. 11.30 - 15.00 og restauranten lukker kl. 16.00