top

 

Fra den 7 oktober serverer vi hver søndag Strandmøllekroens store frokostbord:

 Det kolde bord:

2 slags sild med creme fraiche, rødløg & kapers
Æg & rejer med citroncreme og dild
Begravet laks med rygeost, agurk, balsamico løg, urter & radisser
Røgede pil selv rejer med citron mayo
Kartoffelsalat af løvstikke kogte kartofler med syltede rødløg, karse, kryddereddike, solsikkekerner & æbler
Broccolisalat med rosiner, æbler, persille, bacon, vesterhavsost & creme fraiche
Saltbagt selleri, syltet selleri, blegselleri & pesto på basilikum & gammelknas
Grøn salat med citrus og tomater
2 slags brød med saltet smør

 Det lune bord:

Sprængt oksebryst serveret i cremet peberrodssauce vendt med karse
Bøf bearnaise med fritter
Puffet benskinke med glaceringssauce
Hakket postej efter sæson med urter, grønsager, & sprød bacon
Fedtede frikadeller & karamelliseret rødkål
Pangopaneret fiskefilet med grov remoulade
Høns i asparges m/ blomkål, gulerødder, asparges, ærter og citronbagt unghane

Oste bordet:

Udvalg af Danske oste med sødt, surt, sprødt & salt

Det søde Bord:

Gammeldaws æwlekage
Mushi gulerodskage med cremeost
Flødekage som vi alle kan lide

Hele frokostbordet inkl. oste- og dessertbordet samt stempelkaffe/te 295,-
Børn under 12 år 150,-
Kun dessert- og ostebordet 125,-

Frokostbordet serveres fra kl. 11.30 til 16.00. Restauranten lukker kl 17.00