top
Print side E-mail side 

 

 

Skov og hav mødes på restaurant nær Gentofte

Strandmøllekroen – restaurant i naturskønne omgivelser
På Strandmøllekroen kan du få god mad med udsigt. Restauranten, der har eksisteret siden 1811, der åbnede som lokal kro i udkanten af Dyrehaven, byder på udsøgte retter i historiske lokaler. Nænsomt renoveret i 2013 står Strandmøllekroen i dag som et spisested, hvor moderne indretning med luft og lys går hånd i hånd med traditionen i de historiske lokaler. Restauranten ligger mellem Gentofte og Skodsborg midt i et af Klampenborgs mest naturskønne områder - Springforbi for enden af Kærlighedsstien. Selve udsigten er værd at rejse langt for at opleve, for Strandmøllekroen er smukt placeret, så du som gæst kan sidde og nyde maden med udsigt til Øresund og Hven.

Moderne mad med respekt for traditionen
Restaurantens menukort er præget af enkle retter til en pris, hvor alle kan være med, uden at vi giver køb på kvaliteten. Vi serverer en moderne fortolkning af det danske og franske køkken i skøn forening med klassiske retter, hvor vi nøje afstemmer råvarernes kvalitet og smag, så hvert element i retterne går op i en højere enhed. Samtidig er menukortet børnevenligt, så selv de kræsne poder kan blive mætte og tilfredse. Vi har åbent for servering både til frokost og aften året rundt, og vores ambition er at skabe madoplevelser ud over det sædvanlige, hvor det ikke er prisen, der afgør niveauet, men i stedet vores passion for dansk gastronomi.

Anmeldelser
Vi er vurderet 4,2 / 5 på baggrund af 17 Google-anmeldelser - Klik her og læs mere

Malerisk udsigt ved Strandvejen
Strandmøllekroen ligger smukt mellem skov og hav, og du kan nyde den maleriske udsigt fra terrassen eller fra vinduerne i de gamle, idylliske krostuer. Restauranten forpagtes af parret bag Raavad Kro, Rikke Black og Peter Steen, mens den daglige leder og køkkenchef er ingen ringere end Nicolas Dahl, der har været kok på både Raadvad Kro, Alberto K. og Den Røde Cottage. Kommer du sydfra, kan du tage turen i bil til restauranten fra Gentofte eller Hellerup på blot et kvarters tid, mens det kun tager en halv time i bil fra København. Du kan køre det meste af vejen langs Strandvejen, og der er gode parkeringsmuligheder ved Strandmøllekroen. Vi har åbent tirsdag til søndag i perioden september til april, mens vi holder åbent alle ugens dage i perioden maj til august med både frokost og aftenservering mandag til lørdag. Du kan reservere bord enten ved hjælp af vores onlineformular eller ved at sende os en mail, så vender vi tilbage, så snart vi kan.
Se kontakt information


Restaurant Gentofte