top
Print side E-mail side 

 

 

Selskabslokaler i Nordsjælland - ideelt til bryllup

200-årig kro i moderne fortolkning
Strandmøllekroen har en beliggenhed, der er værd at køre langt efter. Placeret i et af Nordsjællands smukkeste områder i Klampenborgs Springforbi for enden af Kærlighedsstien lige i udkanten af Dyrehaven. Det hyggelige gamle hus har ligget på stedet i over 200 år siden det åbnede i 1811. I dag er der stadig restaurant på stedet, der siden 2013 har været forpagtet af Peter Sørensen og Rikke Black, makkerparret bag Raadvad Kro. Den daglige bestyrer og køkkenchef, Nicolas Dahl, har været kok på både Raadvad Kro, Alberto K. og Den Røde Cottage. Sammen holder trekløveret stedets righoldige tradition i hævd. De smukke gamle krostuer er blevet opfrisket efter moderne indretningsprincipper, uden at der er givet køb på deres særegne historie og resultatet er en hyggelig restaurant, hvor lyse vægge og skandinavisk enkelthed bringer et frisk pust ind i de gamle stuer. Her giver solide egetræsborde, træpaneler og bjælkelofter mindelser om en anden tid, mens moderne komfort og kvalitet skaber en behagelig atmosfære. Sammen giver de en unik fortolkning af, hvordan historie og modernitet kan blandes på bedste vis, og resultatet er en harmonisk ramme for en særlig restaurantoplevelse. Vores beliggenhed ud til Øresund og den historiske atmosfære har i mange år betydet, at vores selskabslokaler i Nordsjælland har dannet rammen for bryllupsfester ud over det sædvanlige.

Hold bryllupsfest i Nordsjællands skønneste selskabslokaler
Strandmøllekroen har meget at byde på. Vi har god plads til større selskaber, og leder I efter selskabslokaler i Nordsjælland til jeres bryllup, har vi faciliteterne til at afholde både reception og selve bryllupsfesten. Vores 3 hyggelige krostuer kan danne en smuk ramme om jeres fest, og pladsen er god – i den største af stuerne kan der sidde op til 84 spisende gæster. Vi tilbyder både buffet og tallerkenanretninger med op til 5 retters menu, og i sommerhalvåret kan I starte festelighederne med champagne på vores terrasse, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt ud over Øresund. Restauranten er placeret i rolige naturomgivelser langt fra byens larm, men det er nemt at komme hertil. Vores restaurant i Nordsjælland ligger ved Strandvejen, blot et kvarters kørsel fra Gentofte og Hellerup, og fra København tager det kun en halv time i bil.

Det kan vi tilbyde
Ud over bryllup kan I også leje vores selskabslokaler til større eller mindre selskaber i mange forskellige sammenhænge. Uanset om det drejer sig om jubilæum, konfirmation eller julefrokost kan vi hjælpe jer med at sammensætte arrangementet, så det opfylder netop jeres ønsker. Skal I bruge mødelokaler til et møde, kursus eller konference kan I arbejde effektivt under behagelige forhold med lokalernes historiske ramme og den smukke udsigt til Øresund og Hven. Uanset om I ønsker et dag- eller aftenarrangement, er I meget velkommen til at kontakte os. Vi kan tilbyde en personlig rundvisning, hvis I ønsker at tage lokalerne nærmere i øjesyn, før I beslutter jer. Vi ser frem at danne ramme om jeres arrangement.

Anmeldelser
Vi har et gennemsnit på 4.2 ud af 5 mulige baseret på 17 anmeldelser på Google - Se mere her
Vores beliggenhed

Selskabslokaler Nordsjælland bryllup