top
Print side E-mail side 

 

FROKOST

Til frokost serverer vi det bedste dansk madkultur kan byde på i friske nyde klæder. nemlig det gode danske smørrebrød. 

Strandmøllekroens frokostbord

1 servering: 1 slags sild - rødspættefilet - kartoffel - hønsesalat - tatar - råstbøffen
2 servering: Ny fortolket gammeldags æblekage
295,- (Skal vælges af hele bordet)

Alle smørrebrød serveres på grillet maltbrød med hjertesalat

Karrysilden: Karrysild rørt med æbler og fennikel - æbler - sprød fennikel - kapers - karse 95,-
Dildsild: Dildmarineret sild - creme fraiche 48% - æbler - kapers rødløg - karse 95,-
Fiskefilet med "remoulade": Smørstegt rødspættefilet vendt i pankorasp - gurkemejemayonnaise - syltede grøntsagter - urter 105,-
Fiskefilet med rejer: Smørstegt rødspættefilet vendt i pankorasp - håndpillede rejer - citronmayonnaise - dild 125,-
Æg & rejer: Håndpillede rejer - mini spejlæg - purløgsmayonnaise - revet vesterhavsost - purløg 95,-
Laksemaden: Røget lakserilette - syltede cherrytomater - radiser - dild 95,-
Kartoffelmaden: Løvstikkekogte kartofler - syltede kartofler - friterede kartofler - sennepsmayonnaise - masser af peber - purløg 95,-
Hønsemaden: Hønsesalat vendt med masser af urter & svampe - syltede svampe - bacon - persille 95,-
Tatarmaden: Rørt tatar - kapers - rødløg - karse - løgchips - sennepscreme 95,-
Råstbøffen: grillet okse - sennepsrørt pickles - løgchips - revet peberrod - karse 95,-
Inspireret af pariserbøf: Rosa stegt hakkedreng - syltede rødbeder - sennepspickles - æggeblommmecreme - friterede kapers - peberrod
Gammel Ole: Gammel Ole - romsky - syltede rødløg - karse 95,-

Søde sager og lidt mere ost

Camembert frit - solbær - smørristet maltbrød 95,-
Chokoladekage - chokolademousse - hvid chokoladepulver - pocheret pære - pæresorbet 95,-
Smøræblecreme - æblesorbet - mælkeskum - havretuille - æblestøv 95,-
3 styks sødt til kaffen 45,-

Til de små

Oksecuvette eller rødspættefilet - pommes frites - ketchup 95,-
Spaghetti - kødsovs 95,-
2 kugler is 65,-
 

Lunch 12.00-16.00

For lunch we offer the good danish traditionel open sandwich "smørebrød" 

Complete lunch at Strandmøllekroen 295,- (Must be selected by the whole table)

First serving ­– Herring – filet of Plaice – new potatoes – ox tatar – grilled ox filet– chicken salad
Second serving – Apple cake

Open-faced sandwich (Smørrebrød):
All sandwiches are served on grilled malt bread with salad

Herring with curry and apple – fennel – capers - cress 95,-
Dill marinated herring – creme fraiche 48 % – apple – capers – red onion 95,-
Fish filet of plaice– mustard & turmeric mayonnaise – pickled vegetables - herbs 105,-
Fish filet of plaice – lemon mayonnaise – hand peeled shrimps – dill 125,-
Hand peeled shrimps – mini fred egg – chives mayonnaise – grated Danish cheese – chives 95,-
Smoked salmon mousse – pickled cherry tomato – radish - dill 95,-
New potatoes as boiled, pickled and deep fried – mustard mayonnaise – lots of pepper - chives 95,-
Chicken salad with herbs and mushrooms – pickled mushrooms bacon - parsley 95,-
Ox tatar – capers – red onions – cress – onion chips – mustard creme 95,-
Grilled ox filet – pickles with lots of mustard – onion chips – horseradish – cress 95,-
Beef of minced ox – pickled beets – pickles – egg yolk – fried capers – horseradish 95,-
”Old Ole chesse” – rum jelly – pickled red onions - cress 95,- 

Desserts and a bit more cheese

Deep fried Camembert – blackcurrant – butter roasted malt bread 95,-
3 Unika cheeses served with something sweet and something crispy 95,-
Crispy pie – strawberry parfait – fresh strawberries – fused milk - verbena  95,-
Apple crème – milk foam – apple dust – oats – apple sorbet 95,-
3 sweets for the coffee 45,-

For the children

Children steak of rump steak or filet of plaice – fries – ketchup 95,-
Spaghetti with meat sauce 95,-
Pommes frites – “remoulade” 55,-
2 scopes of ice cream 65,-


 
Strandmøllekroen
Strandvejen 808, 2930 Klampenborg
Telefon: 39 63 01 04